Interieur

Elk kleinste detail in de Eclipse Cross is vervaardigd om je maximaal comfort te bieden en om je in contact te houden met de wereld om je heen.

Dashboard

Aangepast aan jou

De Eclipse Cross PHEV heeft een dashboard waarbij het instrumentenpaneel zo is geplaatst dat alle functies gemakkelijk toegankelijk zijn. Hierdoor kun je met minimale bewegingen alles bedienen en je volledig focussen op de weg voor je en het verkeer.  

8-INCH SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

Blijf in contact met de wereld om je heen

Dankzij Smartphone Link Display Audio kun je je smartphone naadloos integreren in het infotainmentsysteem.

Android Auto™: door je Android™ smartphone simpelweg te koppelen aan SDA kun je je favoriete apps bedienen met spraakbesturing terwijl je ogen op de weg gericht houdt voor extra veiligheid.

Apple CarPlay: door je iPhone te koppelen aan SDA kun je via Siri moeiteloos navigatie, muziek, oproepen, berichten en nog veel meer bedienen. SDA helpt je alles intuïtief te bedienen op je iPhone, zelfs onderweg tijdens het rijden.

VERWARMBARE STOELEN VOOR EN ACHTER

Altijd een behaaglijke zitplaats

Wanneer je op koude en vorstachtige ochtend in de auto stapt, zorg je snel voor behaaglijke zitplaatsen met de verwarmbare stoelen voor en achter. Dus ongeacht hoe ver het kwik onder nul daalt, voel je je een stuk comfortabeler in het interieur van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.

VARIABEL IN TE DELEN ZITPLAATSEN

Instelbare rugleuning achter

Er is volop ruimte in de Eclipse Cross PHEV voor vijf volwassenen. De zitplaatsen achterin beschikken bovendien over een in verschillende standen instelbare rugleuning, zodat iedereen onderweg maximaal comfort geniet. De achterbank kan ook naar achteren worden geschoven, voor extra beenruimte.

GROTE BAGAGERUIMTE

Bagageruimte met 359 liter inhoud

We hebben de bagageruimte ongeveer 10% groter uitgevoerd dan in de vorige Eclipse Cross-modellen. Hierdoor kun je het equivalent van drie  grote golftassen of vier koffers vervoeren, zonder de achterbank neer te hoeven klappen.  

MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM (MPSS)

Een vollere sound in het interieur

Mitsubishi Power Sound System werd zorgvuldig ontwikkeld voor een rijkere, vollere sound. Verspreid door het interieur bevinden zich 8 luidsprekers die we hebben gefinetuned voor een optimale akoestiek. Dit effect wordt versterkt door de toepassing van hogetonenspeakers van zeer stijf titanium voorin en portierspeakers die bekleed zijn met glasvezel versterkt aluminium. 

ECLIPSE CROSS PHEV

Wil je meer te weten komen over alle veiligheidstechnologie aan boord van de Eclipse Cross PHEV, ga dan naar Veiligheid.