De volledig nieuwe Mitsubishi Outland PHEV 2024

Outlander PHEV

2e helft 2024 in de showroom

ANWB test nieuwe Outlander PHEV

Mitsubishi komt eind van dit jaar met de nieuwe Outlander op de Nederlandse markt. Het is een stekkerhybride met terreinvaardigheden en eventueel zeven zitplaatsen. Kan de Outlander hiermee opnieuw de harten van (zakelijk) Nederland veroveren?

Nieuwe generatie Outlander

Prijzen en beschikbaarheid

De nu al bekroonde nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV bouwt voort op het succes van de baanbrekende eerste generatie plug-in hybride SUV. Daarvan heeft Mitsubishi 200.000 exemplaren verkocht in Europa sinds de lancering in 2013. De nieuwe generatie familie-SUV ontving in de afgelopen twee jaar meer dan 20 prijzen voor design en technologie.

De nieuwe generatie Outlander PHEV verschijnt in de tweede helft van 2024. De prijzen zijn op dit moment nog niet bekend en maken we voor de introductie bekend. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Mitsubishi en de Mitsubishi Outlander PHEV.

INSCHRIJVEN

Technologie & design

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV is voorzien van de nieuwste technologieën voor bestuurdersassistentie en infotainment. Net als bij andere modellen van Mitsubishi Motors blinken de technologieën en systemen bij de nieuwe Outlander PHEV uit in veiligheid, comfort en bedieningsgemak.

Met de designtaal Sculpted Solidity op de flank, het bekende Dynamic Shield aan de voorkant en het unieke Hexaguard Horizon-design aan de achterzijde is ook de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV onmiskenbaar een product van Mitsubishi Motors. Het design straalt veiligheid en kracht uit en combineert dat met een hoog niveau van kwaliteit, functionaliteit en Japans vakmanschap voor een premium-gevoel.

De nieuwe Outlander PHEV verschijnt in 2024 op de Europese markt.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerst het laatste nieuws rondom Mitsubishi en de Mitsubishi Outlander PHEV.

Veelgestelde vragen rondom de nieuwe Outlander PHEV

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV komt in de tweede helft van 2024 naar Nederland. Het is nog onbekend wanneer precies. Meld je aan voor de nieuwsbrief of neem contact op met de dealer en blijf op de hoogte.

Nieuwsbrief

Op dit moment is de prijs van de nieuwe Outlander PHEV nog niet bekend. Dit wordt ruim voor de introductie in 2024 bekend gemaakt.

Op dit moment is de elektrische range van de nieuwe Outlander PHEV nog niet bekend. Dit wordt ruim voor de introductie in 2024 bekend gemaakt.