Ontdek onze modellen

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een krachtige SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een robuuste pick-up, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd slaagt.

De nieuwe Space Star

NU TOT € 1000 INRUILVOORDEEL

Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren.

ASX

We wilden een echte alleskunner ontwikkelen. Een auto compact genoeg voor druk stadsverkeer en tegelijk met de grote bagageruimte en alle voordelen van een SUV.

Eclipse Cross

We hebben een SUV ontwikkeld die indrukwekkende prestaties combineert met onze expertise in 4WD technologie. Het resultaat? Een unieke rijbeleving.

OUTLANDER PHEV

NU MET € 2.500 INRUILVOORDEEL

We hebben deze auto ontworpen om aan te sluiten bij alles wat jij in het leven belangrijk vindt. Of het nu dagelijks woon-werkverkeer betreft of een rit buiten de stad, de Outlander PHEV is er klaar voor.

L200

De L200 is ontwikkeld om elke uitdaging aan te kunnen. Hij is praktisch onverwoestbaar, heeft een enorme laadruimte en biedt het comfort dat je van een pick-up mag verwachten.