Ontdek onze modellen

Waar je voorkeur ook naar uitgaat; een wendbare en compacte auto of een plug-in hybride EV, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons slaagt.

Space Star

Je compacte reisgenoot

Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren. Nu met 8 jaar garantie.

COLT

De compacte hatchback

De nieuwe Mitsubishi COLT straalt met zijn dynamisch design en opvallende LED-verlichting innovatie uit. Speciaal ontwikkeld voor de Europese markt, combineert de COLT stijl met geavanceerde technologie, inclusief naadloze smartphone-connectiviteit. Nu met 8 jaar garantie.

ASX

De compacte SUV

De nieuwe ASX combineert een ruimtelijk gevoel met geavanceerde rijhulpsystemen, een hoog niveau van rijcomfort en een breed scala aan aandrijfsystemen: benzine, Mild Hybrid (MHEV) en Full Hybrid (HEV). Nu met 8 jaar garantie.

Eclipse Cross PHEV

Elektrisch rijden wanneer jij dat wilt

Waarom kiezen tussen uitsluitend elektrisch rijden of rijden met een verbrandingsmotor als je beide in een auto kunt combineren? Elektrisch wanneer het kan, benzine wanneer het moet. De Eclipse Cross PHEV biedt het beste van twee werelden. Nu met 8 jaar garantie.

Outlander PHEV

Verwacht begin 2025

De nu al bekroonde nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV bouwt voort op het succes van de baanbrekende eerste generatie plug-in hybride SUV. Daarvan heeft Mitsubishi 200.000 exemplaren verkocht in Europa sinds de lancering in 2013. De nieuwe generatie familie-SUV ontving in de afgelopen twee jaar meer dan 20 prijzen* voor design en technologie.