Exterieur

De nieuwe generatie Eclipse Cross PHEV markeert de voorhoede van onze voortschrijdende designontwikkeling. Hiermee verleggen we steeds de grenzen, zonder enige concessies te doen aan kwaliteit om zo de perfecte PHEV-SUV te ontwikkelen.

STRAK GELIJNDE SUV

Elegant en sportief

De fraai gestileerde wigvorm van de Eclipse Cross PHEV roept associaties op met een gehurkte atleet, klaar om uit de startblokken te springen. 

DYNAMIC SHIELD

Een symbiose van bescherming en prestaties

Zijn krachtige, karakteristieke front omvat het DYNAMIC SHIELD. Dit geeft hem niet alleen zijn stijlvolle uitstraling, het biedt ook extra bescherming, zowel aan voetgangers als aan de inzittenden

GESTILEERDE ZESHOEKIGE CARROSSERIE

Verbeterde stabiliteit en rijeigenschappen

Als je de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross vanaf de achterkant bekijkt, valt zijn bijna zeshoekige vorm op. Met andere woorden: de carrosserie loopt in het midden breder uit en wordt smaller naar boven toe. Dit creëert een strakker gelijnd SUV-coupéprofiel en geeft de Eclipse Cross PHEV zijn robuuste, stijlvolle uitstraling.

PHEV-EMBLEEM

Toon je duurzame aspiraties

De nieuwe Eclipse Cross is op de flanken en achterzijde voorzien van een PHEV-embleem. Op het oog misschien een detail, maar ze laten zien dat je een actieve bijdrage levert aan de vermindering van het gebruik van fossiele brandstof.

LED-KOPLAMPEN EN -DAGRIJVERLICHTING

Een beter verlichte weg voor je

Het front van de Eclipse Cross PHEV onderscheidt zich door opvallende looks. Via de aflopende motorkap wordt je aandacht getrokken door de led-dagrijverlichting, die de auto zijn karakteristieke uitstraling geeft, als een roofdier dat klaarzit voor de sprong. Onder de led-dagrijverlichting bevinden zich de koplampunits, met hierin de led-verlichting en led-mistlampen.    

ELEKTRISCH BEDIENBAAR PANORAMADAK

Geniet van een weids uitzicht

Het elektrisch bedienbare panoramadak zorgt voor een lichtere en ruimere beleving van het interieur. Tijdens een mooie reis mis je zo niets van de adembenemende vergezichten. Er is ook een elektrisch bedienbare jaloezie inbegrepen, voor wanneer de zon even te fel wordt.

NIEUWE CARROSSERIEKLEUR WHITE DIAMOND

Een diepere, vollere kleur wit

De Eclipse Cross PHEV is leverbaar in diverse dynamische kleuren, inclusief de nieuwe kleur White Diamond, die extra glans uitstraalt.

ECLIPSE CROSS PHEV

Voor meer details over de afwerking van het interieur van de Eclipse Cross PHEV, ga je naar Interieur.