Nieuwe generatie COLT

VERWACHT IN 2023

COLT

Blijf op de hoogte

Onthulling op 8 juni 19:00

Mitsubishi Motors Europe bevestigt dat de lancering van de volledig nieuwe COLT plaats zal vinden op 8 juni. Na een periode van bijna tien jaar afwezigheid keert het merk terug met de nieuwe generatie die in het najaar in heel Europa te koop zal zijn. De COLT is ontwikkeld voor de Europese markt en completeert het aanbod van het merk in het Europese B-segment, naast de nieuwe ASX, die sinds maart in de showroom staat.

ONTDEK MEER

Aandrijflijnen

De volledig nieuwe Mitsubishi COLT beschikt over een reeks geavanceerde aandrijflijnopties:

· 1.0L MPI: 3-cilinder benzine met meerpuntsinspuiting en handgeschakelde vijfversnellingsbak. Vermogen: 49kW (65 pk). CO2: 119-122g/km.

· 1.0L MPI-T: 3-cilinder multi-point injectie turbobenzine met handgeschakelde zesversnellingsbak. Vermogen: 67kW (90 pk). CO2: 118-121g/km.

· 1.6L Hybride (HEV): 1,6-liter benzinemotor met twee elektromotoren en een 1,2kWh batterij gekoppeld aan een automatische, multi-mode versnellingsbak. Vermogen (gecombineerd): 105kW (145 pk). CO2: 95-101g/km.

Mitsubishi Service Commitment

Net als elke andere in Europa verkochte Mitsubishi wordt de nieuwe COLT geleverd met Mitsubishi Motors Service Commitment. Dit omvat: 

  • 5 jaar/100.000 km fabrieksgarantie
  • 12 jaar corrosiegarantie
  • 8 jaar/160.000 km garantie op aandrijfbatterij
  • 8 jaar/160.000 km capaciteitsgarantie op de aandrijfbatterij
  • 5 jaar pechhulp (Mitsubishi Assistance Package)

"De nieuwe COLT is na de nieuwe ASX het tweede nieuwe model dat dit jaar voor Mitsubishi Motors op de markt komt. Bovendien wordt het productoffensief volgend jaar voortgezet met de komst van de nieuwe Outlander PHEV", aldus Frank Krol, President & CEO bij Mitsubishi Motors Europe. "Ik ben verheugd dat Mitsubishi Motors terug is in het kernsegment van Europa en onze klanten een zeer concurrerend nieuw model kan aanbieden dat de naam COLT waardig is."

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte