EIGENAREN

Ben jij eigenaar van een Mitsubishi? Dan vind je op deze pagina nuttige informatie over garantie, verzekeringen en onze FAQ’s. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat vervelend dat je ongewenste post van ons hebt ontvangen. Als Mitsubishi rijder kun je via MijnMitsubishi.nl je eigen gegevens beheren en aangeven welke mailingen je wel of niet van ons wilt ontvangen. Hiermee voorkom je in de toekomst ongewenste post Ook kunnen wij je uitschrijven. Gebruik hiervoor het contactformulier op onze website.

Wat vervelend dat je ongewenste post van ons hebt ontvangen. Voor het versturen van onze mailingen maken wij gebruik van de adresgegevens die wij via onze dataleverancier EDM verkrijgen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staat het versturen van direct mailingen naar extern verkregen adressen toe. Deze adressen zijn niet in ons bezit maar blijven in het bezit van EDM. EDM is ISO 27001 gecertificeerd en erkend met het Privacy Waarborg goud. Speciaal voor inzageverzoeken en uitschrijvingen heeft EDM, in het kader van de Rechten van betrokkenen zoals bepaald in de AVG, de website evenoverdata.nl ontwikkeld. Hier vind je tevens meer informatie over wat EDM doet met persoonsgegevens. Je kunt je dus uitschrijven op evenoverdata.nl. Daarnaast kan je op de website postfilter.nl aangeven dat je in de toekomst geen geadresseerde reclamepost meer wenst te ontvangen.

Kun je niet vinden wat je zoekt, of staat je vraag er niet tussen?

MijnMitsubishi Card

Niemand wil met pech langs de weg staan

Elke nieuwe Mitsubishi is standaard verzekerd van gratis pechhulp gedurende de garantietermijn. Met de MijnMitsubishi Card heb je recht op hulp onderweg in Nederland (inclusief woonplaats) en het grootste deel van Europa.

ONTDEK MEER

Garantie

Zorgeloze kilometers dankzij 5 jaar garantie

Bij Mitsubishi ben je niet alleen verzekerd van betrouwbaarheid en een plezierig rijgedrag, maar ook van optimale zekerheid! Met de fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij je zorgeloze kilometers.

ONTDEK MEER

Verzekeringen

Verzeker je Mitsubishi met Dealer Autoverzekering

Exclusief voor Mitsubishi-rijders bieden wij jou een aantrekkelijke autoverzekering. Dealer Autoverzekering is een complete autoverzekering, voor een aantrekkelijke premie. Dé verzekering voor jouw Mitsubishi.

ONTDEK MEER