Actieradius

Dankzij de krachtige aandrijfaccu kun je 45 km volledig elektrisch rijden. Voeg daar nog zijn 2.4-liter benzinemotor aan toe en je kunt in totaal meer dan 600 km afleggen. Je kunt dus veel en vaak elektrisch rijden zonder je zorgen te maken over gebrek aan energie.

PHEV rijbereik

Geen zorgen om het rijbereik

Ontspan. Geniet van onbezorgd autorijden. Angst om je reisdoel niet te halen? Die verdwijnt sneller dan de vele kilometers die je in je binnenspiegel achter je laat. Met de Eclipse Cross PHEV is geen afstand te ver.

Ontspannen met je arm uit het raam van Amsterdam naar Egmond aan Zee

Egmond aan Zee ligt zo'n 42 km verwijderd van Amsterdam. Een prachtige bestemming voor een wandeling door de duinen met een doorsteek naar het strand aan de Noordzee. De rit ernaartoe leg je in alle rust elektrisch af.*  

Lekker uitwaaien op de Wadden

Je wilt het stadsleven voor een paar dagen verruilen voor de rust en ruimte van een Waddeneiland? 238 km vanaf Eindhoven neem je de boot in Harlingen voor de oversteek naar Vlieland of Terschelling. Of je rijdt je Eclipse Cross PHEV in Den Helder de veerpont op, voor een paar dagen Texel. Op een volle aandrijfaccu en volle tank rijd je makkelijk heen en weer.*   

Een weekendje weg naar Parijs

Parijs ligt slechts 475 km verwijderd van Utrecht, ruim binnen het bereik van de Eclipse Cross PHEV met een volle aandrijfaccu en een volle tank.* En wat is nu mooier dan heerlijk elektrisch cruisen over de Champs-Élysées? Op de terugweg tank je maar één keer en desgewenst laad je de aandrijfaccu volledig op bij een van de vele oplaadpunten. Europa telt er intussen 430.000.

*Brandstofverbruik en het aantal kilometers elektrisch rijden hangen af van het gebruik van de auto en de rijomstandigheden (weersomstandigheden, verkeer, etc.), je rijstijl (stoppen en optrekken, hoge snelheid, etc.) en het gebruik van de airconditioning. 

ECLIPSE CROSS PHEV

Om te zien hoe eenvoudig je de Eclipse Cross PHEV oplaadt, ga je naar Opladen.