Zo financier je je Mitsubishi

Een nieuwe of gebruikte Mitsubishi op het oog, maar houd je liever je spaargeld achter de hand? Een lening kan je verder helpen.

Mitsubishi Financiering: Hoe werkt het?

Je hebt de keuze om het hele aankoopbedrag of slechts een gedeelte te financieren. Je kunt een aanbetaling doen met de inruil van je huidige auto of van je spaargeld. Het restbedrag kun je financieren. De looptijd en het rentepercentage worden vooraf vastgesteld. Daarom blijft het maandbedrag tijdens de gehele periode gelijk. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent.


DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Vast maandbedrag
  • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
  • Looptijden 12 tot 60 maanden
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Extra of vervroegd aflossen mogelijk
  • Slottermijn mogelijk
  • Voor nieuwe auto’s en occasions
  • Kosteloze beëindiging van het contract bij overlijden
  • Jij bent eigenaar van de auto

Benieuwd wat de autofinanciering voor jou kan betekenen? De Mitsubishi-dealer beantwoordt graag je vragen over modellen, mogelijke financieringsvormen en voorwaarden.

Benieuwd wat de autofinanciering voor jou kan betekenen?

FINANCIERING OP MAAT

De Mitsubishi-dealer beantwoord graag je vragen over modellen, mogelijke financieringsvormen en voorwaarden.

VIND EEN DEALER

Veelgestelde vragen rondom Mitsubishi Financiering

Vraag de Mitsubishi-dealer naar de actuele rente bij het aanvragen van de financiering.
Vind een dealer
Wij berekenen hoeveel je kunt lenen volgens de leennorm. De leennorm is uitgelegd in de Gedragscode van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland). Mitsubishi Motors Financial Services is verplicht rekening te houden met kosten die later kunnen ontstaan. Hierbij kun je denken aan je pensioen, een groter gezin, verlies van baan, etc. Op basis van de bij ons bekende informatie beoordelen wij of je het gewenste maandbedrag kunt dragen volgens de leennorm. Voor deze beoordeling maken wij een overzicht van je eigen financiële situatie. Wij kijken naar vaste inkomsten, vaste uitgaven, gezinssituatie, etc. Wij zullen je vragen de opgegeven inkomsten en uitgaven schriftelijk aan te tonen.
Indien een wijziging gewenst is, zoals een adres of IBAN-nummer, download dan het adreswijzigingsformulier. Wanneer je wijziging is doorgevoerd, ontvang je automatisch een mail van Mitsubishi Motors Financial Services ter bevestiging.
Wil je het openstaand saldo van je contract weten of vrijblijvend een inlosopgave ontvangen? Neem dan contact op met ons via klantenservice.nl@rcibanque.com.
Extra betalingen zijn mogelijk. Hiervoor kies je zelf het gewenste bedrag dat je wenst af te lossen. Dit bedrag maak je zelf over naar NL 34 INGB 0681 3129 55 T.n.v Mitsubishi Motors Financial Services. Doe dit graag onder vermelding van je contractnummer of kenteken.