ONTDEK ONZE ACTIES

Space Star Private Lease

PRIVATE LEASE DEAL

COOL+ INCLUSIEF METALLIC LAK VANAF € 209 PER MAAND*

Rij de nieuwe Mitsubishi Space Star Cool+ al voor € 209 per maand. Nu tijdelijk inclusief metallic lak. *Actie loopt tot 31 maart 2020.

ELECTRIC & MORE DEAL

ELECTRIC & MORE DEAL

GRATIS LAADPUNT

Ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV een gratis laadpunt inclusief montage én een pre-paid laadpas met € 250 laadtegoed. Zo heb je de perfecte start om thuis en publiekelijk te kunnen laden.

registratiebonus

ONTDEK NU ONS VOORJAARSVOORDEEL

GELDIG T/M 30 JUNI 2020

Bij Mitsubishi Motors hebben we altijd een model dat bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een hoge inruilprijs voor je huidige auto plus voordeel dat kan oplopen tot € 2.500!

Update SD-kaart

NAVIGATIE UPDATE VOOR MMCS MET SD-KAART

SLECHTS € 79 I.C.M. ONDERHOUDSBEURT

Navigatie update 2019 voor MMCS-systeem uitgerust met SD-kaart. De kaartdata is bijgewerkt tot en met juni 2018. De update is geschikt voor alle Mitsubishi-modellen die af-fabriek zijn voorzien van een MMCS navigatiesysteem met SD-kaart of voor Mitsubishi-modellen waar dit navigatiesysteem als accessoire is ingebouwd.

ASX Life

ONTDEK DE ASX LIFE

NU MET € 1.500 VOORDEEL OP ONS VOORRAADMODEL 2019

De ASX Life wordt onder andere geleverd met 16 inch lichtmetalen velgen, privacy glass, parkeersensoren achter en een zwarte roofrails.

Space Star

INTRODUCTIE AANBIEDING SPACE STAR

€ 250 accessoirekorting* bij aankoop Space Star

Als introductieaanbieding op de nieuwe Space Star ontvang je bij aankoop een accessoirekorting van € 250. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een achteruitrijcamera, kofferruimtebescherming of achteruitrijdetectie. Vraag je Mitsubishi-dealer voor meer informatie.