ONTDEK ONZE ACTIES

LIMITED EDITION LIBELLE SPACE STAR

LIMITED EDITION LIBELLE SPACE STAR

ONTDEK 'M NU IN DE SHOWROOM

Zijn pittige karakter tovert een glimlach op je gezicht. Je geniet van zijn soepele rijcomfort, goede wegligging en milieuvriendelijke prestaties. Hij is de ideale reisgenoot. VANAF € 16.185 OF € 232 P.M. (o.b.v. 60 mnd / 6.000 km per jaar)

Wintercheck

DOE DE GRATIS* WINTERCHECK

*€ 19,95 VOOR RIJDERS ZONDER MIJNMITSUBISHI ACCOUNT

Tijdens de Wintercheck controleert de Mitsubishi-dealer je auto op 15 essentiële punten, zo rijd jij zorgeloos de winter door. Maak nu alvast een afspraak!

registratiebonus

ONTDEK NU ONS NAJAARSVOORDEEL

GELDIG T/M 31 DECEMBER 2019

Bij Mitsubishi Motors hebben we altijd een model dat bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een hoge inruilprijs voor je huidige auto plus najaarsvoordeel dat kan oplopen tot € 3.000!

Outlander PHEV Intense S

ONTDEK DE OUTLANDER PHEV INTENSE S

NU MET € 3.000 NAJAARSVOORDEEL

De Intense S is een aantrekkelijk actiemodel op basis van de Outlander PHEV Intense, uitgebracht in een gelimiteerde oplage. Standaard biedt deze uitvoering alles om uw duurzame ritten het maximale comfort mee te geven.

Navigatie update voor MMCS met SD-kaart

NAVIGATIE UPDATE VOOR MMCS MET SD-KAART

SLECHTS € 79 I.C.M. ONDERHOUDSBEURT

Navigatie update 2019 voor MMCS-systeem uitgerust met SD-kaart. De kaartdata is bijgewerkt tot en met juni 2018. De update is geschikt voor alle Mitsubishi-modellen die af-fabriek zijn voorzien van een MMCS navigatiesysteem met SD-kaart of voor Mitsubishi-modellen waar dit navigatiesysteem als accessoire is ingebouwd.

Winter superdeal

MATTENSET CADEAU BIJ AANKOOP KOFFERBAKBESCHERMER

WINTER SUPERDEAL

De kofferruimtebeschermer is op maat gemaakt voor uw Mitsubishi. De opstaande randen zorgen ervoor dat uw kofferruimte schoon en droog blijft. Het noppenprofiel voorkomt schuiven tijdens het rijden. Ideaal voor werk, hobby en vakantie.