ONTDEK ONZE ACTIES

ONTDEK ONS STAPELVOORDEEL

GELDIG T/M 30 JUNI

Kies nu voor een gloednieuwe Mitsubishi en profiteer van uniek stapelvoordeel oplopend tot € 3.500. Dit is opgebouwd uit een prijsverlaging per 1 juli plus een voorraadkorting plus extra zomervoordeel!

PRIVATE LEASE DEAL

COOL+ INCLUSIEF METALLIC LAK VANAF € 209 PER MAAND*

Rij de nieuwe Mitsubishi Space Star Cool+ al voor € 209 per maand. Nu tijdelijk inclusief metallic lak. *Actie loopt tot 30 juni 2020.

ELECTRIC & MORE DEAL

GRATIS LAADPUNT*

Ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV een gratis laadpunt inclusief montage én een pre-paid laadpas met € 250 laadtegoed. *Niet geldig i.c.m. stapelvoordeel.

NAVIGATIE UPDATE VOOR MMCS MET SD-KAART

SLECHTS € 79 I.C.M. ONDERHOUDSBEURT

Navigatie update 2019 voor MMCS-systeem uitgerust met SD-kaart. De kaartdata is bijgewerkt tot en met juni 2018. De update is geschikt voor alle Mitsubishi-modellen die af-fabriek zijn voorzien van een MMCS navigatiesysteem met SD-kaart of voor Mitsubishi-modellen waar dit navigatiesysteem als accessoire is ingebouwd.

ONTDEK DE ASX LIFE

NU MET € 1.500 VOORDEEL OP ONS VOORRAADMODEL 2019

De ASX Life wordt onder andere geleverd met 16 inch lichtmetalen velgen, privacy glass, parkeersensoren achter en een zwarte roofrails.

INTRODUCTIE AANBIEDING SPACE STAR

€ 250 accessoirekorting* bij aankoop Space Star

Als introductieaanbieding op de nieuwe Space Star ontvang je bij aankoop een accessoirekorting van € 250. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een achteruitrijcamera, kofferruimtebescherming of achteruitrijdetectie. Vraag je Mitsubishi-dealer voor meer informatie.