Kijk mee naar de toekomst

Aan de horizon

Denken aan morgen is niet voldoende. Ook niet aan volgende week of volgend jaar. Wij moeten tientallen jaren vooruitdenken. Kijk maar eens naar de auto’s waar we nu aan werken en die je misschien binnenkort tegenkomt op een autoshow. Of over een paar jaar op straat, bij jou in de buurt.

CONCEPT CAR 2023

Mitsubishi Moonstone Concept

Wat gebeurt er als je de toekomstige ontwerpers van de auto-industrie bij elkaar brengt?

De Mitsubishi Moonstone Concept werd op 28 maart 2023 gepresenteerd tijdens een zeer speciaal evenement in Turijn door Istituto Europeo di Design (IED), in aanwezigheid van Seiji Watanabe, hoofd van Mitsubishi Motors Design, en Ruben Vela Vega, Associate Design Director van Mitsubishi Motors Design Europe, als resultaat van de Master Course of Transportation Design (IED Torino - 2021/2022) en een samenwerking met Mitsubishi Motors.

Zeventien studenten over de hele wereld ontwierpen en ontwikkelden een conceptvoertuig uit 2035 dat de ontwerptoekomst van een volledig elektrische, sportieve cross-over voorstelt.

CONCEPTCAR 2017

Mitsubishi e-EVOLUTION

De Mitsubishi e-EVOLUTION conceptcar uit 2017 is een volledig elektrische crossover-SUV, met een hoog vermogen en koppel en uitgerust met zogeheten Artificial Intelligence-technologie. De auto is uitgevoerd met Triple Motor 4WD en Active Yaw Control (AYC) van de nieuwe generatie. Dit alles stelt je als bestuurder nog beter in staat de strijd met de elementen aan te gaan, beter dan ooit tevoren. 

CONCEPT CAR 2016

Mitsubishi GT-PHEV

In 2016 toonden we de GT-PHEV-conceptcar, een crossover-SUV uit het hogere segment met een zeer krachtige uitstraling. Ontworpen om moeiteloos de strijd met de elementen aan te gaan, bracht deze auto zijn bestuurders verder dan zij ooit voor mogelijk hadden gehouden.

CONCEPT CAR 2015

Mitsubishi eX

Met de Mitsubishi eX toonden we onze visie op elektrisch rijden. Een compacte SUV, aangedreven door een verbeterd EV-systeem met betere SUV-technologie, altijd klaar voor een offroad avontuur.

DESIGN PHILOSOPHY

Robuust en doordacht

Onze ontwerpen weerspiegelen onze filosofie van robuustheid en betrouwbaarheid. Waarden die diep geworteld zijn in ons erfgoed van oprechtheid, Japans vakmanschap en 100 jaar ervaring in automotive. Onze ontwerpen moeten altijd functioneel zijn en met veel zorg en grote precisie tot stand worden gebracht. Wij zijn erop gefocust de dingen goed te doen, tot in de kleinste details. Dit noemen we het Mitsubishi-gevoel.

INNOVATIE

Zie wat de toekomst brengt

Het is onze missie om onze klanten een betere rijbeleving te bieden, door transportmiddelen groener, veiliger en aangenamer te maken. Neem een kijkje in de ontwikkelingen waar wij momenteel aan werken en ontdek onze meest recente technologische vorderingen. 

ONTDEK INNOVATIE