ONDERHOUD EN SERVICES

Met regelmatig onderhoud blijft je Mitsubishi in topconditie. Kies voor een onderhoudsbeurt bij een Mitsubishi Motors dealer en krijg gratis een MijnMitsubishi Card. Daarmee maak je gebruik van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer.

MIJNMITSUBISHI CARD

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier. Om dit rijplezier te waarborgen, biedt uw Mitsubishi-dealer de beste service voor uw auto. Met vakbekwame, uitstekende opgeleide monteurs en originele onderdelen met aantrekkelijke tarieven. Zodat u altijd op uw Mitsubishi kunt vertrouwen, elke rit opnieuw. 

Meer Mitsubishi service

BEREKEN IN 3 STAPPEN HET ONDERHOUDSTARIEF

MITSUBISHI ONDERHOUDSCALCULATOR

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Met het Mitsubishi Onderhoudsprogramma biedt de Mitsubishi-dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvang je na elke onderhoudsbeurt gratis de MijnMitsubishi Card.

Naar de Onderhoudscalculator

ONDERHOUDSBEURT

Onderhoud en reparaties bij de Mitsubishi-dealer worden uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi Motors.

BANDENSERVICE

Met de Mitsubishi Bandenservice ga je veilig de weg op onder alle omstandigheden, in de zomer en in de winter.

AIRCOSERVICE

Altijd een aangenaam klimaat in de auto? Regelmatig onderhoud van je airconditioning is belangrijk.

RUITENSERVICE

Ruitschade? Met de Mitsubishi Ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd.

APK-KEURING

De APK is een wettelijk verplichte keuring die je iedere 3 of 4 jaar laat uitvoeren. Kom langs bij je Mitsubishi dealer voor de APK-keuring.

AUTOVERZEKERING

Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoeft niet altijd jouw schuld te zijn. De Dealer Autoverzekering is een complete autoverzekering die vrijwel alle situaties dekt, voor een aantrekkelijke premie.

BANDENMAAT

De ideale maat van je Mitsubishi autobanden zijn belangrijk voor de optimale combinatie van veiligheid, wegligging, rijcomfort, geluidsniveau en brandstofverbruik.

WINTERBANDEN

Veilig de winter door? In de Mitsubishi Motors webshop kun je zelf je winterbanden inclusief velgen bestellen en laten monteren door je Mitsubishi-dealer.

BANDENSPANNING

Een verkeerde bandenspanning kan gevaarlijke situaties opleveren, want dit verhoogt de kans op een klapband, verlengt de remweg en vermindert de wegligging. Zorg voor de juiste bandenspanning.