Ontdek Mitsubishi Motors

Ontdek Mitsubishi Motors

Maak kennis met onze filosofie, onze historie en ontdek hoe we nieuwe trends zetten.

Filosofie

Drive your Ambition

Dit is onze slogan die we wereldwijd gebruiken. Je komt deze overal tegen, van onze advertenties tot onze brochures en de Mitsubishi-dealerbedrijven. Maar voor ons is het meer dan zomaar een slogan en vertegenwoordigt hij iets veel omvangrijkers.

Voortdurend betrokken bij jouw mobiliteit

Wij zien Drive your Ambition als een krachtig statement waar wij voor staan: voortdurende betrokkenheid bij jouw wensen in mobiliteit. En met jou bedoelen we alle mensen die de passie delen voor onze auto’s.

Ontdek filosofie

Erfgoed

100 jaar Mitsubishi Motors

Ons verhaal in automotive begint in 1917. In dat jaar zijn we gestart met de ontwikkeling van onze eerste auto, de Model-A. Inmiddels ligt ons 100 jarig bestaan al weer even achter ons en leggen we onszelf nog steeds toe op de vooruitgang van de auto-industrie, met een ongeremde drive tot innovatie.

Wij zijn pioniers

1982: de Pajero vestigt de SUV-markt. 2009: introductie van de i-MiEV, ’s werelds eerste EV in massaproductie. 2013: de Outlander PHEV lanceert de plug-in hybride markt.

Trots om deel uit te maken van Mitsubishi Corporation

In 2020 vierden we een andere mijlpaal: toen bestond Mitsubishi Corporation 150 jaar. Dit enorme conglomeraat van bedrijven bestaat uit een alliantie van industrieën, internationale handelshuizen en scheepswerven. Van banken, productie van camera-objectieven, vliegtuigontwerp en -productie en - uiteraard - auto’s. We zijn bijzonder trots op het erfgoed van deze hoogwaardige industrie. Niet alleen binnen Mitsubishi Motors maar binnen de hele Corporation. 

Innovatie

We blijven vooruit denken

Stilstand is achteruitgang en juist ook in een technisch hoogwaardige industrie als automotive is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven uitdagen. De constante drive om te innoveren is wat ons kenmerkt.

Grenzen verleggen

Wij willen dat onze Mitsubishi-rijders dingen ervaren die ze nog nooit eerder hebben ervaren. Als jij de ambitie hebt om jezelf uit te dagen en je horizon te blijven verbreden, dan ben je met ons in goed gezelschap.

Hoe we die ambitie waarmaken? Door onze SUV’s te blijven verbeteren, met innovatieve technologieën en hoogwaardig vakmanschap. We bereiken dit ook door elektrische auto’s te ontwikkelen met superieure rijeigenschappen. En tot slot door nieuwe technologieën slim te integreren, waardoor opwindende en revolutionaire nieuwe voertuigen ontstaan.

EV-technologie

De toekomst is elektrisch

Al in 1970 begonnen wij ons te focussen op elektrische auto’s. In 2009 introduceerden we de i-MiEV, ’s werelds eerste volledig elektrisch aangedreven auto die beschikbaar kwam voor een groot publiek. Vier jaar later was het de beurt aan de Outlander PHEV, die in één klap de markt veroverde. Deze auto biedt ‘best of both worlds’: EV- en hybride rijden.

’s Werelds eerste plug-in hybride SUV

In 2013 introduceerden we de Outlander PHEV, ’s werelds eerste plug-in hybride SUV. Hiermee vestigden wij onze positie als wereldwijd trendsetter in groene technologie. We blijven de eigenschappen van onze elektrische auto’s voortdurend verbeteren, wat de ware kenmerken zijn van onderscheidende EV-prestaties.

Concept Cars

De e-EVOLUTION is begonnen

Benieuwd waar we op dit moment aan werken? Op de 47e Tokyo International Motor Show in november 2017, onthulden we onze e-EVOLUTION CONCEPT car.

Onze blik op de toekomst

Deze auto onderschrijft onze betrokkenheid bij de waarden en wensen van onze Mitsubishi-rijders. Hij vertegenwoordigt al onze kennis en ervaring in SUV-technologie, elektrische aandrijving en de integratie van Artificial Intelligence (AI). Het resultaat is dat je je meer met je auto verbonden voelt dan ooit tevoren. Deze concept car ligt niet een paar straten voor op de rest, maar jaren.

ONTDEK MEER