Eclipse Cross PHEV

Acht redenen voor de aanschaf van de Eclipse Cross PHEV

Vanaf € 39.990

De beste plug-in hybride

Waarom dit de beste keuze is? Hij is ruim en comfortabel. De ideale gezinsauto, voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook wanneer je in het weekend een avontuurlijk uitstapje gaat maken. Lees de acht redenen hieronder.

Veiligheid

1. Safety comes first

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen ondersteunen de bestuurder. Uitgerust met een omvangrijk pakket geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, behoort de Eclipse Cross PHEV tot de veiligste auto's in zijn klasse.

Overtuigende grip onder alle omstandigheden

2. Een SUV met het beste 4WD-systeem in zijn klasse

De Eclipse Cross PHEV wordt geleverd met een van de meest intelligente en geavanceerde 4WD-systemen die er op de markt zijn: S-AWC (Super All Wheel Control). De geavanceerde continue vierwielaandrijving, Super-All Wheel Control, stuurt de aandrijf- en remkrachten aan naar elk wiel afzonderlijk. Het resultaat is een directere aandrijfkracht, een beter bochtengedrag en een betere wegligging onder alle rijomstandigheden. 

Op ons kun je vertrouwen

3. EV-technologie zit in ons hart

Al meer dan dertig jaar werken wij aan de ontwikkeling van EV-technologie.
Sterker nog, we waren de eerste ter wereld die een elektrische auto in serieproductie ging bouwen. Door de jaren heen hebben we deze EV-technologie verder geperfectioneerd en het resultaat hiervan vormt het kloppend hart van de Eclipse Cross PHEV waar jij ten alle tijden op kunt vertrouwen.

Verschillende modes voor elk terrein

4. Op wintersport of onderweg naar het bos voor een wandeling?

Of je nou op wintersport gaat of onderweg bent voor een wandeling in het bos, jij kunt rekenen op de juiste vorm van tractie. Met de Drive Mode-keuzeknop kun je de tractie van de Eclipse Cross PHEV nog verder verbeteren. Bij het indrukken van de knop kun je de mode kiezen die jou op dat moment het meeste tractie biedt. Je kunt kiezen uit 5 Drive Modes: Normal, Snow, Gravel, Tarmac en Eco. 

45km

Actieradius in EV-modus

Je kunt met de Eclipse Cross PHEV 45 km volledig elektrisch (EV) rijden. Dit is voor de meesten ruim voldoende als het gaat om woon-werkverkeer of om de kinderen naar school te brengen en op te halen. Doordat je deze afstanden in vele gevallen volledig elektrisch kunt rijden zijn je gebruikskosten aanzienlijk lager.

25minuten

80% opgeladen met snelladen

Met snelladen kun je de aandrijfaccu binnen slechts 25 minuten tot 80% opladen. Snelladers bevinden zich meestal bij tankstations langs de snelweg en dicht bij doorgaande wegen. Ook zijn snelladers steeds vaker te vinden bij de parkeerplaatsen van supermarkten en winkelcentra.

600km

Met een volle accu en tank

De Eclipse Cross plug-in Hybride is uitgevoerd met een krachtige 13,8 kWh-aandrijfaccu en een nieuwe, zuinige 2.4-liter benzinemotor, waarmee je verder komt dan verwacht.

Reis zo ver als je maar wilt

5. Geen zorgen om het rijbereik

Met de Eclipse Cross PHEV kun je 45 km volledig elektrisch rijden, voldoende voor vrijwel elke dagelijkse mobiliteitsbehoefte. Als je ook nog eens zijn benzinemotor meeneemt in de berekeningen, dan beschik je zelfs over een actieradius van meer dan 600 km. Zo geniet je van onbezorgd autorijden. Met de Eclipse Cross PHEV is geen afstand te ver.

Technologie

6. Met de Eclipse Cross PHEV krijg je het beste van twee werelden

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV maakt gebruik van baanbrekende EV-technologie om een geavanceerde hybride auto te creëren. Het hart van ons innovatieve plug-in hybride EV-systeem wordt gevormd door twee krachtige elektromotoren.
Met andere woorden: waar hybride auto's van andere merken vaak zijn gebaseerd op aandrijving door een benzinemotor, vormen de elektromotoren de basis van de aandrijflijn van de Eclipse Cross PHEV. Hierdoor kun je vaker elektrisch rijden, met zeer stille, comfortabele rijeigenschappen en een soepele acceleratie onder vrijwel alle omstandigheden.

Garantie

7. Zorgeloos rijplezier met 8 jaar garantie

Dat is wat je krijgt bij de aanschaf van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, want de auto wordt geleverd met onze 5 jaar Mitsubishi-fabrieksgarantie. Dit is samen met onze uitgebreide 8 jaar garantie op de aandrijfaccu.

Bekijk onze garantiebepalingen

Levertijd

8. Direct uit voorraad leverbaar dus geen wachttijden

Ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Eclipse Cross PHEV tot € 2.000 voordeel. Bekijk hier de voorwaarden of raadpleeg de Mitsubishi-dealer.

Vind een dealer