ONTDEK DE SUV'S VAN MITSUBISHI

Bij Mitsubishi Motors hebben we altijd een SUV die bij je past. Robuust, avontuurlijk, rijk uitgerust en betrouwbaar. En tot en met 2024 geldt een korting van 50 procent op de wegenbelasting.

De voordelen van een SUV

SUV staat voor Sport Utility Vehicle. Denk hierbij aan een kruising tussen een offroad 4WD-voertuig en een stationcar. Dankzij de grotere bodemvrijheid is een SUV net zo thuis op hobbelige wegen als in de stad en dus kan hij elk avontuurlijk weekend aan. Aan het interieur zal het ook niet liggen, dat biedt volop ruimte aan de passagiers en hun bagage.

SUV-TECHNOLOGIE

Niemand benadert SUV- en 4WD-rijden zoals wij

Super Select 4WD

In 1991 zag Super Select 4WD het levenslicht. Een innovatieve technologie. Het systeem stelde de bestuurder in staat tijdens het rijden soepel over te schakelen tussen 2WD en 4WD, bij snelheden tot 100 km/u.

Super Select 4WD II

De L200 pick-up is een van onze voertuigen die vaker in het ruwe terrein te vinden is. Dit model is uitgerust met Super Select 4WD II. Dit systeem beschikt over vier Drive Modes: 2H-achterwielaandrijving voor rustiger rijeigenschappen en een gunstiger brandstofverbruik. Met 4H schakel je over op 4WD, bijvoorbeeld bij het trekken van een aanhanger of caravan of op een glad wegdek. 4HLc schakel je in wanneer de ondergrond weinig grip biedt en 4LLc is voor het rijden op steile hellingen, in modder, zand of sneeuw. Door toepassing van een elektronisch schakelmechanisme kun je onderweg tijdens het rijden eenvoudig van Drive Mode wisselen. Hierdoor rijdt de auto soepeler en biedt hij nog meer tractie en een betere wegligging, of je nu op asfalt rijdt of in het ruwe terrein.

Krachtige SUV-motoren

Op onze SUV’s introduceerden wij de 2.5-liter turbodieselmotoren met intercooler. En onlangs kreeg onze Outlander PHEV SUV een upgrade met de ontwikkeling van een zeer efficiënte, lichtgewicht benzinemotor, die zijn krachtige prestaties levert in samenwerking met onze elektrische (EV)-aandrijftechnologie.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Eerst introduceerden wij AWC (All Wheel Control), een 4WD-systeem dat zorgde voor uitmuntende rijeigenschappen en prestaties. Daarna volgde S-AWC (Super All Wheel Control). Dit Integrated Vehicle Dynamics Control System bracht het AWC-concept op het allerhoogste niveau. S-AWC stuurt de aandrijf- en remkrachten aan voor elk wiel afzonderlijk. Het resultaat is een auto die niet alleen onder wisselende omstandigheden uiterst direct op elk commando van de bestuurder reageert, het systeem zorgt tegelijk voor extra comfort voor de inzittenden en zorgeloos rijden voor de bestuurder.

WELKE SUV PAST BIJ JOU?

ERVAAR ONZE SUV'S TIJDENS EEN PROEFRIT OF DOWNLOAD DE BROCHURE