Outlander | Mitsubishi Motors
 • Carrosseriekleur kan afwijken van de realiteit. Outlander:

  Loading

  All-in rijklaarprijs

  €43.990,00

  Outlander Intense+ 2.0 liter 2WD MIVEC CVT AS&G

  Prijs* €43.050,00
  Bijkomende kosten €940,00
  Metallic lak

  *Incl. BTW en BPM.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Downloads

 • Private Lease promo

  Alles geregeld met private lease

  Voor een vast bedrag per maand zijn al uw autokosten gedekt, alleen wassen en tanken regelt u zelf.

 • OTM 388*461

  Bereken de waarde van uw inruilauto

  U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

Discover more
 •  

  The Outlander's Embodiment of Dynamic Styling

  STIJLVOLLE DYNAMIEK

  De functionaliteit van het Dynamic Shield-frontdesign van Mitsubishi Motors komt voort uit opeenvolgende generaties van de Pajero en Lancer Evolution. De zwarte middensectie staat voor vermogen en prestaties, aan weerszijden en aan de onderkant omsloten door een krachtige omlijsting, symbool voor de bescherming van mens en machine.Dit design is niet alleen kwestie van vorm. Alles is gebaseerd op functionaliteit en hiermee vormt het tegelijk de basis voor het frontdesign van toekomstige Mitsubishi-modellen. In verschillende klassen zal deze frontdesigntaal dan ook te zien zijn in de toekomst. 

  The Outlander's Embodiment of Dynamic Styling Rear Design

  DE OUTLANDER STAAT VOOR DYNAMIEK IN STIJL

  Het grote, zwarte stijlelement aan de voorzijde geeft de Outlander een sportief accent. De omlijsting van het front aan drie zijden, de linker- en rechterbumper en aan de onderzijde, creëert een beschermend ‘schild’.

  In tegenstelling tot de vorige designbenadering, die meer was geënt op milieu en technologie, wil Mitsubishi Motors met deze ommezwaai zijn interpretatie van dynamiek naar voren brengen. Hiermee vormt deze auto een omslagpunt welke richting het design opgaat om Mitsubishi Motors’ positie in dit segment verder te versterken.  

  DESIGN ACHTER

  Aan de voorzijde van de auto drukken de koplampunits en grille een gevoel van breedte uit. Om hier goed bij aan te sluiten, gaat dit ook op voor de achterzijde. Bij vorige modellen hield dit design op bij de hoeken, op de nieuwe Outlander loopt dit lijnenspel door tot op te flanken, waarmee de brede, robuuste uitstraling van de auto wordt versterkt.
 •  MOTOREN 

   


  2.2 DI-D engine

  Auto stop & go 

  2.0 MIVEC-MOTOR

  De 2.0-liter MIVEC*-benzinemotor levert een indrukwekkende combinatie van verfijnde prestaties, krachtige acceleratie en uitstekende brandstofefficiency.

  *Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system.  

  AUTO STOP & GO (AS&G)

  Auto Stop & Go (AS&G) vermindert het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot door de motor automatisch uit te schakelen zodra deze stationair draait, zoals tijdens het wachten voor een verkeerslicht. De motor slaat direct weer aan zodra u uw voet van het rempedaal neemt (bij uitvoeringen met CVT) of het koppelingspedaal intrapt (bij handgeschakelde uitvoeringen).

  NB AS&G is alleen leverbaar voor handgeschakelde uitvoeringen en uitvoeringen met CVT.

  ECO DRIVE SUPPORT SYSTEEM

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  ECO MODE CONTROL

  Het indrukken van de ECO Mode-schakelaar bespaart energie voor de werking van de motor en de airconditioning.

  ECO DRIVE ASSIST

  Een verlicht balkje op het instrumentenpaneel toont u realtime hoe eco-vriendelijk u op dat moment rijdt.  

  ECO-SCORE

  Deze score toont u hoe eco-vriendelijk u heeft gereden gedurende een bepaalde periode. Hoe meer groene blaadjes, hoe beter.  •  
  Safety overview

  VEILIGHEID RONDOM, EEN ZORG MINDER

  Geavanceerde veiligheidstechnologie draagt bij aan veiliger, zelfverzekerder autorijden - op de weg en tijdens het parkeren, overdag en in het donker. Van intelligente sensoren die uw omgeving scannen en u waarschuwen bij gevaar, tot actieve rijondersteuning en solide passieve veiligheidsvoorzieningen. De Outlander biedt u veiligheid rondom van hoog niveau. 

   

  INTELLIGENTE VOORZIENINGEN VOOR VEILIGER RIJDEN

  FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM (FCM)

  Helpt een frontale botsing voorkomen of beperkt de schade wanneer een botsing toch onvermijdelijk is. Reageert op voertuigen en voetgangers met behulp van camera’s en lasergestuurde radar.  
  Forward collision

  BOTSINGSGEVAAR

  STERK BOTSINGSGEVAAR

  BIJZONDER GROOT BOTSINGSGEVAAR 


  Danger of collision
  ADAPTIVE CRUISE CONTROL SYSTEM (ACC)

  Zorgt er met radartechnologie voor dat een vooraf ingestelde afstand tussen uw voertuig en de auto voor u gehandhaafd blijft, voor extra veiligheid en onbezorgd rijden. Het levert u minder stress op, vooral in fileverkeer op autosnelwegen.  


  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  ACC indicatie op het informatiedisplay

  ZONDER VOORLIGGER 

  No vehicle in front De door u ingestelde snelheid blijft gehandhaafd, ook als u uw voet van het gaspedaal neemt.  

  MET VOORLIGGER 

  Adaptipe Cruise Control System (ACC) De door u ingestelde afstand tussen de voertuigen blijft gehandhaafd.  

  MET VOORLIGGER DIE LANGZAMER RIJDT OF STOPT 

  No vehicle in front

  Zodra uw voorligger snelheid vermindert of stopt, zorgt ACC ervoor dat uw auto vaart mindert of tot stilstand komt. 


  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  Deze voorziening waarschuwt u met een akoestisch en optisch signaal zodra de auto de rijstrook dreigt te verlaten, zonder dat u de richtingaanwijzers bedient. 
   
  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  LDW indication on multi-information display

  LDW indicatie op het informatiedisplay  BLIND SPOT WARNING (BSW)

  Deze veiligheidsvoorziening maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om voertuigen waar te nemen die zich in uw dode hoek bevinden, zowel links als rechts. Een waarschuwingslampje in de buitenspiegel licht op zodra BSW wordt geactiveerd en de richtingaanwijzers uitgeschakeld zijn. Wanneer een voertuig wordt waargenomen bij ingeschakelde richtingaanwijzers, dan licht een waarschuwingslampje op in de betreffende spiegel en klinkt er een waarschuwingssignaal. 
  BWS

  BWS

  AUTOMATISCH GROOTLICHT

  Voor extra veiligheid, comfort en rijgemak in het donker wordt grootlicht automatisch omgeschakeld naar dimlicht zodra er voertuigen voor uw auto worden waargenomen. Hierdoor hoeft u niet steeds uw hand van het stuur te nemen om dit handmatig te doen. 

   
  BWS BWS

  VOORZIENINGEN VOOR VEILIG EN ZELFVERZEKERD PARKEREN

  Parking support


  Rear view + Bird's-eye view

  Beeld naar achteren + helicopterview    Camera positions

  Camera posities  

  MULTI AROUND MONITOR

  De beelden van de camera’s voor, achter en opzij (inclusief een helicopterview) kunnen in diverse combinaties worden getoond om te laten zien wat zich in uw dode hoek bevindt. Dit helpt u veiliger parkeren. 
   
  Rear Cross Traffic Alert (RCTA) Rear Cross Traffic Alert (RCTA) Het motorvermogen wordt beperkt wanneer: 

  • met lage snelheid wordt gereden (niet in standen N of P)
  • zich een obstakel of voertuig op korte afstand bevindt
  • het gaspedaal abrupt of hard wordt ingetrapt
  • de bestuurder niet uitwijkt voor een obstakel of voertuig


  REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA)

  Een waarschuwingslampje licht op in het display van het instrumentenpaneel zodra RCTA wordt geactiveerd. Als de radarsensoren in de achterbumper dichtbij een naderend voertuig waarnemen terwijl de auto in zijn achteruit staat, klinkt er een waarschuwingssignaal en licht er een waarschuwingslampje op in beide buitenspiegels. 


  ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION SYSTEM (UMS)

  Om botsingen tijdens het parkeren te voorkomen, klinkt er een waarschuwingssignaal en licht er een waarschuwingslampje op zodra sensoren voor of achter een obstakel dichtbij waarnemen. Ook wordt het motorvermogen beperkt wanneer u per ongeluk plotseling accelereert. 


  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION)-CARROSSERIE

  De bescherming van de inzittenden bij een botsing wordt aanzienlijk verbeterd door Mitsubishi Motors’ RISE (Reinforced Impact Safety Evolution)-carrosserie. Deze absorbeert botsenergie zeer efficiënt, terwijl de veiligheidskooi bij een botsing intact blijft. 

   


  VERLIJMDE CARROSSERIEDELEN 

  Lijmverbindingen in de portier- en achterklepopeningen verhogen de stijfheid van de carrosserie voor een nog betere wegligging en stabiele stuureigenschappen. 

   
  Seven SRS airbags

  7 AIRBAGS 

  Frontairbags, zijairbags, gordijnairbags en een knie-airbag voor de bestuurder bieden bij een botsing bescherming aan u en uw passagiers.

   
  Mirror

  ZELFDIMMENDE BINNENSPIEGEL

  Deze binnenspiegel dimt automatisch verblindend licht van koplampen van auto’s achter u, zodat ongehinderd en veilig kunt rijden. 
  Active Stability Control (ASC) 

  ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC)

  Zodra banden hun grip verliezen op een gladde ondergrond of tijdens het nemen van een bocht, vermindert ASC automatisch het motorvermogen en activeert het systeem de remmen op de betreffende wielen. Zo assisteert ASC u om de auto onder controle te houden en een slip te voorkomen. 

   
  Hill Start Assist (HSA) 

  HILL START ASSIST (HSA)  

  Bij het wegrijden op een steile helling zorgt HSA ervoor dat de auto niet ongewild naar achteren rijdt, terwijl u de rem loslaat. Het systeem houdt de remmen nog tot twee seconden vast, totdat u het gaspedaal intrapt. 

   

 •   EU17OUTLANDER_P5-6_Seat  

  BEWEGINGSVRIJHEID EN COMFORT

  De Outlander ingt u en uw passagiers met alle comfort. Ook na de langste ritten komt u fris op uw bestemming aan dankzij het royale interieur, de premium materialen, waaronder echt leer, en de comfortabele zitplaatsen die plaats bieden aan maximaal zeven inzittenden. De achterste zitrijen kunnen flexibel worden ingedeeld om aan uw wisselende wensen en behoeften te voldoen. 


  Comfortable third row seats

  Cargo capacity Seat arrangement & third row seats

  COMFORTABELE DERDE ZITRIJ

  STOELINDELING

  De prettige vulling en vering in de zittingen van de derde rij stoelen dragen bij aan het rijcomfort. De leuningen zijn in vier standen verstelbaar. 
  De tweede en derde zitrij kunnen eenvoudig flexibel worden ingedeeld om vrijwel elke combinatie van passagiers en bagage mogelijk te maken. U kunt zelfs alle stoelen volledig neerklappen, zodat een zeer grote en vlakke bagageruimte ontstaat. 

  Seat sliding function VERSCHUIFBARE TWEEDE ZITRIJ  

  De tweede zitrij kan in zijn geheel naar voren worden geschoven, zodat de derde zitrij gemakkelijk toegankelijk wordt.   

  INTERIEUR 

   
  sda premium quality 01

  PREMIUM EN STIJLVOL INTERIEUR

  Zachte bekleding met de textuur van echt leer is toegepast vanaf de voorkant van het instrumentenpaneel tot aan de portierbekleding. Deze zachte bekleding geeft de Outlander een premium en stijlvolle uitstraling, wat wordt versterkt door decoratieve accenten.   

  GEAVANCEERDE RUST

  Bij het ontwikkelen van de Outlander ging veel aandacht uit naar een stille motor, omdat dit gewoonlijk de bron is van trillingen en geluid. De nieuwe motorophanging met pendulesteun vangt voor- en achterwaartse bewegingen van de motor op, waardoor veel trillingen en geluid worden geabsorbeerd. Ook de vorm van de A-stijl van de Outlander werd verfijnd, net als de buitenspiegels en waterstrippen, waardoor ook het windgeruis werd verminderd. Daarnaast werden het dashboard, de vloer- en hemelbekleding aangepast volgens extra geluiddempende specificaties. Het stille karakter van de auto werd bovendien verbeterd door modificaties aan de wielophanging en het monteren van speciale banden, met minder bandengeruis als resultaat.  

  STOELBEKLEDING  


  ZWART LEER MET STIKSELS

  ZWART KUNSTLEER MET STIKSELS

  NB Stoelen met leren bekleding zijn uitgevoerd met kunstleer op de zijkanten, achterzijde, delen van de zitting en de hoofdsteun (evenals op de zijkanten van de middenarmsteun achter, portierhandgrepen, portierbekleding, etc.).    NB Stoelen met leren bekleding zijn uitgevoerd met kunstleer op de zijkanten, achterzijde, delen van de zitting en de hoofdsteun (evenals op de zijkanten van de middenarmsteun achter, portierhandgrepen, portierbekleding, etc.). 

  EXTERIEUR 

  Alloy wheels & cover

  LICHTMETALEN VELGEN 

  De lichtmetalen velgen met een premium afwerking geven de Outlander een stoere, sportieve look, maar zorgen vooral voor een uitstekende grip op elk type ondergrond. 


 •  GEÏNTEGREERDE AANSTURING

  MIVEC   

  2.0 MIVEC-MOTOR

  De MIVEC-motor bereikt een ongekende brandstofefficiency en terugdringing van uitstoot, zonder concessies te doen aan zijn uitstekende prestaties. Deze resultaten worden versterkt door het Auto Stop & Go-systeem (AS&G) en ECO Mode Control, plus de lichtgewicht carrosserie en verfijnde aerodynamica van de nieuwe Outlander.   
     

     


   

  GEAVANCEERDE BEDIENING  

     
  Shift paddles

  INVECS-III CVT

  De motor is gekoppeld aan een geavanceerde CVT, die zich automatisch aanpast aan wisselende weg- en rijomstandigheden. Hiermee biedt de auto op elke gewenst moment een soepele, vlotte acceleratie en uitstekende brandstofefficiency, zuiniger dan bij een conventionele automaat. Zodra u het gaspedaal volledig intrapt, reageert de aandrijflijn met een krachtige respons waarbij de automatische transmissie soepel opschakelt, voor nog meer rijplezier en een laag  motorgeluid. Schakelt u liever zelf, dan kunt u in de 6-traps Sports Mode de schakelflippers bedienen. 

  S-AWC (Super all wheel control)

   SCHAKELFLIPPERS

  Met de sportieve schakelflippers schakelt u soepel en elektronisch, zonder uw handen van het stuur te nemen.
  NB Schakelflippers zijn alleen leverbaar voor uitvoeringen met CVT en automaat.  
  Cruise control

   VERFIJNDE SCHOKDEMPERS

  Nieuwe voorpoten en achterschokdempers met een grotere diameter dragen bij aan de ideale dempingkarakteristiek bij elke snelheid. 
 •  

  Electronically controlled sunroof

  ELEKTRISCH BEDIENBAAR SCHUIFKANTELDAK MET ANTIKLEMBEVEILIGING

  Het elektrisch bedienbare schuifkanteldak laat frisse lucht naar binnen, waardoor u een wordt met het landschap om u heen.   

  Electric tailgate

  ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP


  De achterklep kunt u automatisch openen en sluiten via een schakelaar naast de bestuurdersstoel. 
     
  LED headlamps with LED daytime running lamps

  LED-KOPLAMPUNITS MET LED DAYTIME RUNNING LIGHTS EN LED-MISTLAMPEN

  De stijlvolle nieuwe koplampunits zijn uitgevoerd met ledverlichting voor zowel groot- als dimlicht. De LED-mistlampen verlichten de weg voor u met helder wit licht.

   
  Adjustable rain sensor

  REGENSENSOR

  De regensensor schakelt de ruitenwissers automatisch in zodra vocht wordt waargenomen op de voorruit.

   
  LED headlamps with LED daytime running lamps

  ELEKTRISCH BEDIENBARE HANDREM MET BRAKE AUTO HOLD

  De handrem is eenvoudig te bedienen met een fraaie schakelaar op de middenconsole. Door deze eenvoudig omhoog te trekken, activeert u de handrem en door de schakelaar naar beneden te drukken, komen de remmen weer vrij. Dankzij de Brake Auto Hold-functie blijft de auto voor een verkeerslicht op zijn plaats, ook als u uw voet van het rempedaal neemt. Door vervolgens het gaspedaal in te trappen, komen de remmen weer vrij. 


  Keyless operation system

  KEYLESS OPERATION SYSTEM (KOS)

  Als u de sleutel bij zich draagt, kunt u alle portieren en de achterklep tegelijk afsluiten en ontgrendelen met een simpele druk op de knoppen die zich aan de buitenkant van de voorportieren en achterklep bevinden. Ook kunt u de auto starten of uitschakelen door de start-stopschakelaar op het dashboard te bedienen.

   
  Keyless operation system

  VENTILATIE ACHTERCONSOLE

  Met de verstelbare ventilatieroosters in de achterconsole houden ook de achterpassagiers het comfortabel fris bij warm weer. 

   
  Console bos illumination

  18-INCH LICHTMETALEN VELG

  ENTERTAINMENT

  S-AWC (Super all wheel control)

  ELEKTRISCH BEDIENBARE HANDREM MET BRAKE AUTO HOLD

  De handrem op de middenconsole is eenvoudig te bedienen met een fraaie schakelaar. Door deze eenvoudig omhoog te trekken, activeert u de handrem en door de schakelaar naar beneden te drukken, komen de remmen weer vrij.  Dankzij de Brake Auto Hold-functie blijft de auto voor een verkeerslicht op zijn plaats, ook als u uw voet van het rempedaal neemt. Door vervolgens het gaspedaal in te trappen, komen de remmen weer vrij.   

   


  MULTI-INFORMATIE-LCD-KLEURENDISPLAY

  Het grote, 4,2-inch multi-informatie-LCD-display in het midden van het instrumentenpaneel is eenvoudig afleesbaar. Het biedt u heldere informatie over het voertuig, uw reis, de buitentemperatuur, de ECO Drive Assist en nog veel meer. 

   
    Amenity-6  

  ROCKFORD FOSGATE ® PREMIUM SOUND SYSTEM 

    Geniet van de adembenemende geluidskwaliteit van het nieuwe audiosysteem, dat Mitsubishi Motors samen met Rockford Corporation ontwikkelde. U wordt omringd door maar liefst negen speakers met de spectaculaire DTS Neural Surround™ sound. 
  NB Rockford Fosgate® en aanverwante beeldmerken zijn geregistreerde handelsmerken van Rockford Fosgate® in de Verenigde Staten en andere landen. DTS Neutral Surround™ is een handelsmerk van DTS Inc. 

  1  3,5 cm soft dome tweeter 
  2  16 cm polypropyleen conusspeaker 
  3  16 cm polypropyleen coaxiale 2-weg speaker 
  4  25 cm subwoofer 
  5  710W 8-kanaals versterker 

    handfree kit  

  BLUETOOTH®  HANDSFREE SET

  Communiceer onderweg veilig met wie u maar wilt met de handsfree set voor mobiel telefoneren. Verbind uw smartphone met Bluetooth®-functie en dankzij de spraakgestuurde kiesfunctie belt u uw contacten terwijl u beide handen aan het stuur houdt. 

   
  DAB

  SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (ANDROID AUTO)

  Wat uw bestemming ook is, de reis ernaartoe wordt nog avontuurlijker en veiliger met Android Auto™ in uw OUTLANDER. Sluit uw smartphone simpelweg aan met een USB-kabel op de Smartphone Link Display Audio en u bent klaar om te genieten van diverse functies en infotainment. 

  * Introductiedatum in Nederland nog niet bekend 

  Klik hier voor meer informatie  
   
   

  DAB

  SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (APPLE CARPLAY)

  Wat uw bestemming ook is, de reis ernaartoe wordt nog avontuurlijker en veiliger met Apple CarPlay in uw OUTLANDER. Sluit uw smartphone simpelweg aan met een USB-kabel op de Smartphone Link Display Audio en u bent klaar om te genieten van diverse functies en infotainment.   
    
  * Alleen voor Apple CarPlay 

  Klik hier voor meer informatie  

     
 • banner onderhoudscalculator modelpagina

  Mitsubishi Onderhoudscalculator

  Altijd advies op maat

  Door het invullen van het kenteken en de kilometerstand, krijgt u direct inzicht in het onderhoudstarief voor uw Mitsubishi. Maak vervolgens een afspraak bij uw dealer op het moment dat het u uitkomt. De getoonde prijzen zijn onderhoudsadviesprijzen inclusief BTW van Mitsubishi Motors, het staat u vrij om een ander tarief met uw dealer overeen te komen.