Expressief exterieur

Wie op zoek is naar een krachtige alleskunner hoeft niet verder te zoeken. Enerzijds biedt de Outlander PHEV het krachtige vermogen, de prettige rijeigenschappen en de veelzijdigheid van een SUV om er heerlijk met familie of vrienden mee op uit te trekken naar avontuurlijke plekken. 

DYNAMIC SHIELD

STERK VOORKOMEN

Het stijlvolle front van de auto draagt de naam ‘Dynamic Shield’. Het geeft de auto niet alleen zijn karakteristieke lijnen, het zorgt ook voor een betere stroomlijn en hiermee voor betere prestaties. Bovendien biedt het bescherming aan de auto zelf en zijn inzittenden.

Nieuwe kleur: Red Diamond

Rijker, dieper rood

De OUTLANDER PHEV is verkrijgbaar in verschillende dynamische kleuren, waaronder de nieuwe kleur Red Diamond. Deze lak wordt door middel van de speciale Takumi-techniek met vijf lagen geproduceerd. Deze techniek zorgt voor een bijzondere kleurdiepte en ongekende helderheid.

TECH-LOOK KOPLAMPEN

Beter zicht op de rijweg

De stijlvolle koplampen maken zowel voor de grootlichten als voor de dimlichten gebruik van ledtechnologie. Ze worden automatisch in de hoogte versteld naargelang van de belasting van de auto, het accelereren en het remmen. Ze schijnen dus altijd waar ze moeten schijnen en verblinden nooit de tegenliggers. De LED-mistlampen verlichten de rijweg met wit licht voor een beter, helderder zicht. De LED-dagrijlichten worden automatisch ingeschakeld zodra de auto in beweging komt, zodat je beter zichtbaar bent voor andere bestuurders, voetgangers en fietsers.

Elektrisch bedienbare achterklep

Eenvoudig laden en lossen

Heb je al eens geprobeerd om je achterklep te openen wanneer je je handen vol hebt met materiaal of boodschappen? We kennen het gevoel – ook wij gaan wel eens winkelen. Daarom biedt de eenvoudig elektrisch bedienbare achterklep van de OUTLANDER PHEV je drie manieren om ze te openen: door middel van een knop op het dashboard, een knop op de achterklep zelf of de afstandsbediening van de sleutel.