Ontdek de voordelen van PHEV rijden

We hebben deze auto ontworpen om aan te sluiten bij alles wat jij in het leven belangrijk vindt. Of het nu dagelijks woon-werkverkeer betreft of een avontuurlijke rit buiten de stad, de Outlander PHEV is er klaar voor. Elke rit betekent puur genieten.

SUV-eigenschappen

Perfect uitzicht rondom

De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte.

PRESTATIES

Comfortabel, soepel en snel

Wanneer je 100% elektrisch rijdt, biedt hij een felle, soepele acceleratie van 0 tot 100 km/u in 10,5 seconden. Genoeg om je met je rug in je stoel te drukken en een big smile op je gezicht te toveren.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Ongekend rijplezier

De Outlander PHEV is voorzien van een Twin Motor 4WD-systeem, gekoppeld aan S-AWC (Super All Wheel Control)-technologie. Oorspronkelijk ontwikkeld voor onze rallyauto’s, verdeelt S-AWC automatisch de aandrijfkracht en tractie naar elk wiel afzonderlijk. Het resultaat is een 4WD-systeem dat een betere wegligging en prestaties biedt, zowel op asfalt als op onverharde wegen.

Meer over de S-AWC-technologie

Het Twin Motor 4WD-systeem werkt perfect samen met S-AWC om op elk wiel maximaal koppel en aan drijving te leveren. Hiermee ervaar je volledige voertuigbeheersing. De nieuwe, krachtiger elektro motor achter zorgt voor een nog fellere acceleratie, nog meer stabiliteit en nog betere beheersing, vooral in de (nieuwe) Drive Modes SPORT en SNOW.

Ons unieke geïntegreerde controlesysteem voor de voertuigdynamiek, de S-AWC, staat garant voor een voorspelbaar rijgedrag en betere prestaties dankzij de combinatie van Active Yaw Control (AYC), Active Stability Control (ASC) en een antiblokkeersysteem (ABS).

Active Yaw Control (AYC)

Beter bochtenwerk

De Active Yaw Control (AYC) verbetert het bochtenwerk door de aandrijf- en remkracht optimaal te verdelen over de linker- en rechterwielen.

Active Stability Control (ASC)

Stabiliteit in alle omstandigheden

De Active Stability Control (ASC) helpt de bestuurder om controle te houden. Wanneer het systeem waarneemt dat niet elk wiel een optimale grip kan bewaren op een glad wegdek of door een plotselinge stuurbeweging, wordt remkracht uitgeoefend op een of meerdere wielen en wordt het motorvermogen automatisch aangepast, zodat je de auto onder controle kunt houden.

ANTIBLOKKEERREMSYSTEEM (ABS)

Meer controle tijdens het remmen

Het antiblokkeersysteem (ABS) voorkomt dat de wielen blokkeren bij een noodstop of wanneer je moet remmen op een glad wegdek. Zo kan de bestuurder de controle behouden en mogelijke obstakels ontwijken en/of botsingen voorkomen.

Drive Mode-schakelaar

Meer tractie wanneer het nodig is

Verbeter de offroad tractie van de OUTLANDER PHEV nog meer met de nieuwe Drive Mode-schakelaar op de middenconsole. Met de aparte SPORT Mode Switch kun je vanuit elke ingestelde Drive Mode de SPORT Mode inschakelen, voor een nog directere respons op bochtige wegen.

Prestaties

Optimale prestaties

Elektromotoren op elke as en een krachtige benzinemotor werken in harmonie samen voor optimale prestaties. Voeg daar de Super All Wheel Control (S-AWC) aan toe voor verbeterde tractie en stabiliteit, en je ervaart rijplezier van een heel ander niveau met de OUTLANDER PHEV.

VERWARMBARE VOORRUIT

Helder zicht in een oogwenk

De voorruit wordt snel ontwasemd of ontdooid dankzij verwarmbare draden. Hierdoor heb je sneller helder zicht dan bij gebruik van de verwarming en ventilatie.

ELEKTRISCH BEDIENBARE HANDREM (EPB)

Geen gedoe meer met de handrem

De elektrisch bedienbare handrem (Electronic Parking Brake/EPB) vervangt de traditionele handbediende versie. Trek de schakelaar op om de handrem te activeren en druk deze in om hem weer vrij te geven. Het maakt de bediening in start-stopsituaties een stuk eenvoudiger.

special edition

BELEEF DE S-EDITION

Vervul jouw passie voor autorijden met de Outlander PHEV S-Edition. Een special edition zwartleren interieur, met diamantstiksels op de stoelen, ademt klasse en stijl. Bilstein-schokdempers dragen bij aan zijn nog betere rijeigenschappen en aluminium pedalen accentueren verfijning en beheersing.

Outlander PHEV S-Edition

Extra sportiviteit

Aluminium pedalen

Outlander PHEV S-Edition

Voor strakkere rijeigenschappen

High performance Bilstein-schokdempers voor nog strakkere rijeigenschappen en een aanmerkelijk sportievere wegligging.

BILSTEIN SCHOKDEMPERS