Comfortabel genieten

Neem plaats achter het stuur van de Outlander PHEV en geniet van zijn stijlvolle dynamiek. De fraai vormgegeven instrumenten en bedieningselementen bevinden zich optimaal in het zicht en binnen handbereik van de bestuurder. Samen met het premium audiosysteem met infotainment, zorgt dit voor maximaal rijplezier tijdens elke rit. 

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM (SDA)

Vergroot je wereld

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem. Android Auto™*: sluit je Android™ smartphone op SDA aan en je kan jouw favoriete apps met je stem bedienen. Zo houd je alle aandacht op de weg om zo veilig mogelijk op je bestemming te arriveren. Apple CarPlay: door je iPhone op SDA aan te sluiten kun je via Siri eenvoudig navigeren, muziek luisteren, telefoneren en nog veel meer. SDA helpt je in het intuïtief gebruik van je iPhone, ook onderweg.

MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM [MPSS]

Superieure geluidskwaliteit

MPSS werd exclusief ontwikkeld door Mitsubishi Motors. Het biedt de heldere, frisse en volle sound die je van een premium audiosysteem mag verwachten. Acht speakers, waarvan zes glasvezel-portierspeakers met aluminium conus en twee titanium diafragma-bolspeakers, vullen het interieur met een superieure muziekkwaliteit.

Ruim interieur

Ontspan je en geniet van de trip

Het rijplezier wordt extra verhoogd door de riante interieurruimte, de luxe uitrusting en een bijzonder stille rijkarakteristiek. De stoelen zijn nauwkeurig afgewerkt met hoogwaardige materialen. De voorstoelen bieden optimale steun aan het lichaam in de bochten, terwijl het comfort voor de achterpassagiers wordt verhoogd door extra steun van de rugleuningen en de afzonderlijk instelbare airconditioning.

463 liter bagageruimte

Alles kan mee

Dankzij de bagageruimte van 463 liter kun je probleemloos alles vervoeren, van koffers tot kinderwagens. Als je de rugleuningen van de achterbank neerklapt, creëer je genoeg ruimte om een paar mountainbikes mee te nemen. Daarnaast bevindt zich een handig opbergvak onder de vloer van de bagageruimte, ideaal voor het opbergen van de oplaadkabel.

Dynamisch stoelontwerp

Comfort tijdens elke rit

De goed aansluitende voorstoelen hebben niet alleen een sportievere vorm, maar je zult ook heel wat verbeteringen opmerken, zoals de diepe zitting en een unieke elektrisch verstelbare lendensteun voor de bestuurder.  De nieuwe achterstoelen zijn ook comfortabeler en bieden meer steun.

TWEE 1500 WATT - 230 VOLT AANSLUITINGEN

Opladen maar!

Eén aansluiting achter de middenconsole en één in de bagageruimte stellen je in staat om elektrische apparaten te gebruiken. De aansluitingen kunnen tot 1500W vermogen leveren.** Handig als er geen stopcontact beschikbaar is.