Comfortabel genieten

In het interieur beleef je kwaliteit. Vanaf de uitvoering Instyle is de Outlander PHEV uitgerust met ons luxe 'P-line' intereur. Speciale zwart lederen bekleding met hoogwaardige afwerking en een zwarte hemelbekleding zorgen voor een luxe en rustige ambiance met een sportief accent.
Interieur Outlander PHEV
Een ruim interieur

Leun achterover en geniet

De Outlander PHEV is uitgevoerd met grote portieren voor gemakkelijk in- en uitstappen. Neem plaats in een oase van comfort en verfijning dankzij de ruim bemeten beenruimte, luxueuze uitrusting en serene rust in het interieur.
Zitplaatsen
Zitten zoals het bedoeld is

Een weldaad voor het lichaam

De nieuwe dynamische stoelen zien er niet alleen sportief uit, maar hebben een verbeterd silhouet en geven daardoor meer zijdelingse steun en rugsupport. Een weldaad voor het lichaam op lange en korte ritten.

Royale bagageruimte

Alles kan mee

Dankzij de bagageruimte van 463 liter kun je gemakkelijk alles vervoeren, van koffers tot wandelwagens. En de achterbank kan volledig worden neergeklapt, waardoor je zelfs een paar mountainbikes kunt meenemen. Daarnaast bevindt zich een handig opbergvak onder de vloer van de bagageruimte, ideaal voor het opbergen van de oplaadkabel.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM (SDA)

Vergroot je wereld

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem. Android Auto™*: sluit je Android™ smartphone op SDA aan en je kan jouw favoriete apps met je stem bedienen. Zo houd je alle aandacht op de weg om zo veilig mogelijk op je bestemming te arriveren. Apple CarPlay: door je iPhone op SDA aan te sluiten kun je via Siri eenvoudig navigeren, muziek luisteren, telefoneren en nog veel meer. SDA helpt je in het intuïtief gebruik van je iPhone, ook onderweg.
ROCKFORD FOSGATE® PREMIUM AUDIOSYSTEEM
ROCKFORD FOSGATE® PREMIUM AUDIOSYSTEEM

Superieure geluidskwaliteit

Geniet van de ongelooflijke geluidskwaliteit van een nieuw audiosysteem, ontwikkeld in samenwerking met Rockford Corporation. Met negen speakers rondom beleef je het spectaculaire geluid van DTS Neural Surround™.
MULTI-INFORMATIEDISPLAY
MULTI-INFORMATIEDISPLAY

Belangrijke informatie in een oogopslag

Het multi-informatiedisplay biedt alle informatie die je nodig hebt. Bekijk bijvoorbeeld het brandstofverbruik of de afgelegde afstand, met een simpele druk op de knop.
DIRECT NAAR