Outlander PHEV | Mitsubishi Motors
 • Outlander PHEV H4

  1. Dark Chrome 18 inch lichtmetalen velgen
  2. High performance Bilstein schokdempers
  3. Zwart S-Edition interieur met luxe lederen bekleding
  4. Zwarte hemelbekleding
  5. Adaptive Cruise Control
OUTLANDER PHEV
OUTLANDER PHEV
 • Carrosseriekleur kan afwijken van de realiteit. Outlander PHEV:

  Loading

  All-in rijklaarprijs

  €35.990,00

  Outlander PHEV Pure 2.0 Liter 4WD DOHC MIVEC

  Prijs* €34.530,00
  Bijkomende kosten €1.460,00
  Metallic lak

  *Incl. BTW en BPM.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

 • Downloads

 • OTM 388*461

  Bereken de waarde van uw inruilauto

  U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

 • Private Lease promo

  Alles geregeld met private lease

  Voor een vast bedrag per maand zijn al uw autokosten gedekt, alleen wassen en tanken regelt u zelf.

 • DYNAMIC SHIELD

  Dynamic Shield

  Concept

  Het ‘Dynamic Shield’-frontdesign van Mitsubishi Motors dankt zijn vormen aan de beproefde functionaliteit van de opeenvolgende generaties van de Pajero en Lancer Evolution. De zwarte middensectie drukt vermogen en prestaties uit en is links, rechts en onder afgewerkt met een krachtige omlijsting, die de robuuste bescherming van mens en machine illustreert.

  Dit design gaat niet alleen om vorm. Het combineert stijl met functionaliteit en vormt hiermee de basis voor het frontdesign van nieuwe Mitsubishi-modellen in de toekomst. Op dit concept gebaseerde fronts zullen diverse voertuigklassen op een hoger niveau brengen.

  The Outlander PHEV's Embodiment of Dynamic Shield

  Dynamisch design volgens de Outlander PHEV

  De grote zwarte grille ademt een gevoel van sportiviteit. Dit imposante front wordt aan drie zijden, links, rechts en onder, omsloten door bumperelementen, waarmee een beschermend ‘schild’ zijn vorm krijgt.

  In tegenstelling tot de eerdere designtaal, die meer gericht was op ‘milieu’ en ‘state-of-the-art-technologie’, vormt de interpretatie van dynamiek de basis voor deze ingrijpende ontwerpwijziging, die de kernwaarde van Mitsubishi duidelijk naar voren brengt. Deze auto is een duidelijk statement waar Mitsubishi Motors voor staat, in stijl, design en prestaties. 

  Front grille available in dark and chrome and piano black

  Donkere grille met accenten in chroom en Piano Black

  De grille, met zijn zwarte middensectie, omlijst door bumperelementen, verraadt de kracht en prestaties van de Outlander PHEV. De chromen accenten aan weerszijden versterken de stijlvolle uitstraling van deze premium SUV. 

  A Design that only PHEV can pull off

  Het design van de PHEV verraadt zijn karakter

  Het concept van de Outlander PHEV is duidelijk meer een SUV. Dit komt ook terug in zijn design, zoals de grote in zilver gespoten beschermplaat onder de voorbumper. Om het krachtige design van het front te accentueren, is de onderzijde van de carrosserie in zwart gespoten en zijn de flanken afgewerkt met robuuste stootsierlijsten.

  LED daytime running lamps (LED DRL) / position lamps

  LED-koplampunits met LED Daytime Running Lights 

  De LED-koplampunits zijn uitgevoerd met LED Daytime Running Lights (LED DRL) voor extra veiligheid, ’s avonds en overdag, en accentueren de stijlvolle uitstraling.


  Rear Design

  Design achter

  De koplampunits en de grille dragen bij aan het imposante brede front van de auto, een design waar de robuuste achterzijde perfect bij aansluit. Bij eerdere modellen eindigde dit design op de flanken, terwijl op het nieuwe model het lijnenspel doorloopt, wat de brede uitstraling van deze auto versterkt.

  Super wide LED rear combination lamp extends to the tailgate

  Extra brede LED-achterlichtunits, doorlopend op de achterklep

  Het design van de heldere, LED-achterlichtunits combineert stijlvolle vormgeving met veiligheid. 

  Shark fin type antenna

  Haaienvinantenne

  De haaienvinantenne draagt bij aan de sportieve en stijlvolle uitstraling. 

  Silver skid plate

  In zilver gespoten beschermplaat

  De in zilver gespoten beschermplaat onder de achterbumper versterkt het stoere en robuuste SUV-design.

  DESIGN

  Aerodynamic design

  Aerodynamisch design

  De Outlander PHEV beschikt over een aerodynamisch design dat toonaangevend is in de SUV-klasse. Vele computersimulaties en windtunneltesten hebben geleid tot een optimaal gestroomlijnde en tegelijk zeer stijlvolle carrosserie. Dit aerodynamische design draagt voor een belangrijk deel bij aan de verbeterde brandstofefficiency, vermindering van CO₂-uitstoot en uitstekende wegligging bij hoge snelheid. 

   

  Wheels

  Lichtmetalen velgen

  De nieuwe 18-inch lichtmetalen velgen zijn uitgevoerd in een gepolijst two-tone zwart-zilver design, wat het luxe en sportieve karakter van de Outlander PHEV versterkt. 

  Electric tailgate

  Elektrisch bedienbare achterklep 

  De achterklep kan automatisch worden geopend en gesloten met een knop naast de bestuurdersstoel.

    

  DE OUTLANDER PHEV VOELT ZICH OVERAL THUIS

  A design suited to city driving

  Stijlvol in de stad

  Passend bij het energieke en krachtige front, zijn de koplampen en stadslichten uitgevoerd met LED-technologie. Het draagt bij aan de stijlvolle verschijning van de Outlander PHEV, ook in de stad. 


  A design that also shines outdoors and off road

  Uitblinker naast gebaande wegen

  Met zijn opwindend design, dat de kernwaarde van Mitsubishi voorop zet, beschikt de Outlander PHEV over de functionele erfenis van de Pajero en de Lancer Evolution. Hiermee blinkt hij ook uit in het onverhard en naast gebaand wegen. 


 • NIEUWE ONTWIKKELDE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

  Technology for all around safety

  Technologie voor veiligheid rondom

  De geavanceerde en slimme veiligheidstechnologie van de Outlander PHEV helpt bestuurders veiliger te rijden. Blind Spot Warning (BSW) maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om voertuigen in uw dode hoek waar te nemen, terwijl Rear Cross Traffic Alert (RCTA) een bewegend voertuig dichtbij detecteert wanneer de achteruit is ingeschakeld. Zo kunt u altijd veilig parkeren. 

  NIEUWE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

  Blind Spot Warning (BSW)

  Blind Spot Warning (BSW)

  Deze veiligheidsvoorziening maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om voertuigen waar te nemen die zich in de dode hoek van uw auto bevinden, zowel links als rechts. Een indicatorlampje licht op in de buitenspiegel zodra BSW wordt geactiveerd en de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld. Wanneer een voertuig wordt waargenomen terwijl de richtingaanwijzer wel is ingeschakeld, licht in de betreffende buitenspiegel een indicatorlampje op en klinkt er een geluidssignaal. 

  Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  Zodra RCTA wordt ingeschakeld, verschijnt er een indicatorlampje op het instrumentenpaneel. Wanneer de radarsensoren in de achterbumper een naderend voertuig dichtbij waarnemen terwijl de achteruit is ingeschakeld, klinkt er een geluidssignaal en lichten er in beide buitenspiegels indicatorlampjes op. 

   
  Euro NCAP 5-Star

  5 sterren Euro NCAP 

  Al in 2013 ontving de Outlander PHEV de maximale 5 sterren in de Euro NCAP-score en in dat zelfde jaar kwam daar de Euro NCAP Advanced Award (voor het FCM-systeem) nog bij.

  ACTIVE SAFETY

  Forward collision Danger of collision

  Forward Collision Mitigation System (FCM)

  Helpt u een frontale aanrijding te voorkomen, of de schade tot een minimum te beperken wanneer een botsing onafwendbaar blijkt. Het systeem reageert op voertuigen en voetgangers via cameradetectie en radar-lasertechnologie.

  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  Adaptive Cruise Control System (ACC)

  Houdt met behulp van radardetectie een gekozen afstand tussen uw voertuig en uw voorligger in stand, voor extra veiligheid en ontspannen rijden. Een hele zorg minder voor de bestuurder, vooral in fileverkeer op snelwegen. De ACC-aanduiding is zichtbaar op het multi-informatiedisplay.

   
  No vehicle in front

  Zonder voorligger

  Uw ingestelde snelheid wordt gehandhaafd, ook als u uw voet van het gaspedaal neemt.  

  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  Met voorligger

  De door u geselecteerde afstand tussen de voertuigen wordt gehandhaafd.

   
  No vehicle in front

  Met voorligger (vaart minderend/tot stilstand komend)  

  Zodra een voorligger vaart mindert of tot stilstand komt, mindert ook ACC vaart en brengt uw auto tot stilstand.  

  Lane Departure Warning (LDW)

  Automatisch grootlicht

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)
   

  Deze veiligheidsvoorziening geeft een geluidssignaal af en toont een waarschuwingslampje zodra het voertuig van rijbaan dreigt te wisselen, terwijl de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld. De LDW-aanduiding is zichtbaar op het multi-informatiedisplay.

   
  LDW indication on multi-information display

  LDW indication on multi-information display

  Automatic high beam

  Voor extra veiligheid en meer rijcomfort ’s avonds wordt het grootlicht automatisch omgeschakeld naar dimlicht, zodra een voertuig voor de auto wordt waargenomen. Zodra de weg weer vrij is, wordt het grootlicht automatisch weer ingeschakeld, zodat u uw handen niet van het stuur hoeft te nemen. 

  Multi around monitor

  De beelden van de camera’s voor, achter en aan de zijkanten van het voertuig (inclusief een helicopterview) kunnen in diverse combinaties worden weergegeven om te tonen wat zich tijdens het parkeren in de dode hoeken bevindt, voor veiliger parkeren.

   
  Camera positions

  Camera posities

   
  Rear view + Bird's-eye view  Ultrasonic misacceleration Mitigation System (UMS)

  Ultrasonic misacceleration Mitigation System (UMS)

  Om een botsing tijdens het parkeren te voorkomen, klinkt er een waarschuwingssignaal en gaat een waarschuwingslampje branden, zodra sensoren voor of achter een obstakel dichtbij waarnemen. Ook wordt het motorvermogen teruggebracht, als u plotseling het gaspedaal intrapt.

  Het motorvermogen wordt teruggebracht:
  • Bij het rijden met zeer lage snelheid (niet in de stand N of P)
  • Zodra zich een voorwerp/voertuig in de directe nabijheid bevindt 
  • Zodra het gaspedaal hard of plotseling wordt ingetrapt
  • Wanneer de bestuurder niet bijstuurt om een voorwerp/voertuig te ontwijken

  Active Stability Control (ASC)

  Active Stability Control (ASC)

  Zodra wielen hun grip verliezen op een gladde ondergrond of in een bocht, stelt ASC automatisch het motorvermogen naar beneden bij en brengt het systeem remkracht naar de betreffende wielen. Dit helpt een slip voorkomen en assisteert u bij het beheersen van uw auto. 

  Hill Start Assist (HSA)

  Hill Start Assist (HSA)

  Bij het oprijden van een steile helling voorkomt HSA dat u ongewild naar achteren rijdt. Zodra u het rempedaal loslaat, houdt het systeem de remmen nog tot twee seconden vast, zodat u soepel en veilig kunt wegrijden. 

  Auto Dimming Rear View Mirror

  Zelfdimmende binnenspiegel

  Deze spiegel dimt automatisch fel koplamplicht van achteropkomend verkeer zodat u niet wordt verblind, voor extra veiligheid in het donker.

  AYC (Active yaw control)

  AYC (Active yaw control)

  Zorgt voor een optimale verdeling van de aandrijfkracht tussen de voor- en achteras, gebaseerd op de stuuruitslag die sensoren waarnemen, remmen en insturen. Zo bent u altijd verzekerd van een krachtige acceleratie. Dit systeem verbetert ook de wegligging in bochten, dankzij Yaw Moment Control. 

   
  ABS (Anti-lock braking system)

  ABS (Antiblokkeersysteem)

  Bestuurt de remkracht om slippen te voorkomen door plotseling hard remmen of het blokkeren van wielen op een gladde ondergrond tijdens het remmen. EBD (Electronic Brake Distribution) stelt de remkracht op de achterremmen bij, afhankelijk van het aantal inzittenden. 
  *EBD (door remafstand)

   

  PASSIVE SAFETY

  7 SRS Airbags

  7 SRS-airbags

  Frontairbags, zijairbags, gordijnairbags en een knieairbag voor de bestuurder bieden bescherming aan u en uw passagiers bij een eventuele aanrijding. 

  RISE Body

  RISE-carrosserie

  De passieve veiligheid bij een botsing wordt aanmerkelijk verbeterd door Mitsubishi Motors’ RISE (Reinforced Impact Safety Evolution)-carrosserie. Dit systeem absorbeert botsenergie maximaal, terwijl een robuuste kooiconstructie de inzittenden optimaal beschermt.

   
 • PHEV-RIJBELEVING

  Experience the power of gliding

  Beleef de kracht van souplesse

  1. Twin Motor 4WD en S-AWC 
  Elektromotoren op de voor- en achteras leveren ongelooflijk directe 4WD-prestaties, waarbij S-AWC zorgt voor een uitstekende wegligging en intuïtieve, responsieve handling. 
  2. 2.0-liter benzinemotor 
  De krachtige, zeer brandstofefficiënte benzinemotor beperkt de CO₂-uitstoot tot een minimum. 
  3. Generator 
  De krachtige generator zet het vermogen van de benzinemotor om in elektriciteit om de aandrijfaccu op te laden of voor de elektrische aandrijving zodra nodig.
  4. Motor-PDU voor en EMCU achter 
  Deze slimme regelunits dragen bij aan de verbeterde energie-efficiency en zorgen voor optimale aansturing van de elektromotoren. Het resultaat is een direct beschikbaar maximumkoppel, krachtiger dan dat van een 3.0-liter benzinemotor. 
  5. Aandrijfaccu 
  De aandrijfaccu is onder de vloer gemonteerd, voor maximale interieurruimte en een laag zwaartepunt dat bijdraagt aan de veiligheid en uitstekende rijeigenschappen.


  PHEV's efficiency

  De energie-efficiency van de PHEV 

  Het innovatieve Plug-in Hybrid EV-systeem is bijzonder eco-efficiënt. Zo rijdt u zorgeloos met een brandstofverbruik en CO₂-uitstoot van nul en geniet u van de ongelooflijke rust tijdens volledig elektrisch rijden. Of kies voor hybride rijden wanneer u grotere afstanden wilt afleggen, met een lage uitstoot en een indrukwekkende brandstofefficiency van 1,7 liter/100 km gemiddeld. Daarnaast kunt u uw eigen elektriciteit opwekken, wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om met uw Outlander grote afstanden af te leggen door de natuur, ver van de bewoonde wereld. 

  Electric driving

  Elektrisch rijden

  Bij elektrisch rijden worden de elektromotoren gevoed door de aandrijfaccu, waarbij het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot nul zijn. Rijden in de EV Drive Mode is stil, schoon en krachtig. De topsnelheid bedraagt 120 km/u. 

  Hybrid driving

  Hybride rijden

  De elektromotoren drijven de auto aan met elektriciteit, opgewekt door de generator die door de benzinemotor wordt aangedreven. De generator wekt elektriciteit op zodra het energieniveau van de aandrijfaccu laag is en om extra vermogen te leveren bij fel accelereren of bij het oprijden van een helling. 

  Hybrid driving

  Hybrid driving

  De benzinemotor drijft de auto aan (bij hoge snelheden, etc. wanneer veel vermogen wordt gevraagd), met ondersteuning van de elektromotoren zodra dit nodig is.


  Regenerative braking level selector

  Terugwinning remenergie

  De mate van terugwinning van remenergie kunt u eenvoudig regelen met een bedieningsschakelaar aan het stuurwiel, instelbaar in zes standen*. 
  * Niet mogelijk wanneer Adaptive Cruise Control (ACC) is ingeschakeld.

  ECO DRIVE SUPPORT SYSTEM

  ECO Drive support system

  ECO score

  De ECO-score, weergegeven in de ECO-informatie-indicator, biedt PHEV-rijders de prettige bevestiging van energiezuinig rijden. De score is hiermee tegelijk een stimulans om zo eco-vriendelijk mogelijk te rijden. 

  ECO Drive support system

  ECO mode

  In de ECO Mode werkt de airconditioning extra energiezuinig en wordt de acceleratie geoptimaliseerd om de brandstofefficiency te verbeteren. 
  Tips om optimaal gebruik te maken van deze functies, voor maximaal rijplezier. 

  ECO Drive support system

  Sample tips to optimally using functions to maximise driving enjoyment

  OPLADEN

  Charging

  Opladen

  U kunt de aandrijfbatterij eenvoudig opladen door de Outlander PHEV thuis aan te sluiten op een stopcontact. U kunt de accu bijvoorbeeld tijdens uw slaap in circa vijf uur* opladen, via de ingebouwde oplaadunit en meegeleverde oplaadkabel. Ook kunt u gebruik maken van de snellader bij een openbaar oplaadstation, waarbij u de accu in circa 25 minuten voor 80% kunt opladen. De status van het opladen wordt getoond op het instrumentenpaneel.

  * Met een 230V/10A elektrische voeding. 6,5 uur met een voeding van 230V/8A. 

  Regular charging

  Standaard laden

  Eenvoudig thuis opladen. 


  Quick charging

  Snelladen

  Maak onderweg gebruik van snelladen, om snel uw reis weer te vervolgen. 


  Public charging

  Openbare laadstations

  CHAdeMO breidt de oplaadinfrastructuur in Europa voortdurend uit. Maandelijkse updates over CHAdeMO-laadpalen bij oplaadstations vindt u op de CHAdeMO-website:    http://www.chademo.com/wp/

  COMFORT

  RIJCOMFORT, STABIELE WEGLIGGING

  Reduced body vibration

  Minder carrosserietrillingen

  De carrosserietrillingen zijn op de nieuwe Outlander PHEV verder verminderd. Zijn nog soepeler rijeigenschappen dankt hij aan het terugdringen van trillingen via het accupakket en de elektromotor achter, veroorzaakt door weggeruis en -trillingen. 

  Riding comfort, driving stability


  Verbeterde carrosseriestijfheid en een nieuwe dwarsbalk in de voorwielophanging dragen bij aan de nog stabielere wegligging en responsieve handling. 

  Riding comfort, driving stability

  Carrosserie

  Versteviging van de bevestigingspunten van de voorwielophanging leverde een betere stijfheid van de carrosserie op en een preciezere besturing.  

  Front suspension

  Voorwielophanging

  De bevestigingspunten van de voorwielophanging zijn stijver, wat bijdraagt aan een directere besturing en meer gevoel en feedback voor de bestuurder. 


  Rear suspension

  Achterwielophanging

  De zwaarder uitgevoerde cilinders van de schokdempers achter zorgen voor een nog stabielere wegligging en rijeigenschappen, hetzelfde geldt voor de verbeterde dempingskarakteristiek.

 • HOOGWAARDIG INTERIEUR

  Outlander PHEV interior v1 Outlander PHEV interior v1

  Ruimtelijk comfort en nieuwe verfijning

  Neem het nieuwe, met leder beklede 4-spaaks stuurwiel in de hand. Ervaar het stijlvolle interieur met zijn hoogwaardig afgewerkte console en binnenbekleding, de luxe voorzieningen en nog veel meer. Ook de stoelen zijn perfect afgewerkt met eersteklas materialen en de achterbank kan worden neergeklapt, voor flexibele bagagemogelijkheden. 
  * Uitvoeringen kunnen per land verschillen.   


  Door trim

  Portierbekleding

  Door de stiksels in de stoelen en portierbekleding ontstaat een extra beleving van diepte. De knoppen van de zijruitbediening in Piano Black en een ornament in zwart motief op de middenconsole versterken de stijlvolle uitstraling van het interieur. 

  Steering wheel

  Stuurwiel

  Het stuurwiel is uitgevoerd in een 4-spaaks design, afgewerkt met hoogwaardig leder dat prettig in de hand ligt, chromen accenten en diverse schakelaars in zilver. 

  Centre console

  Middenconsole

  De vloerconsole met ornament in zwart motief en zilveren omlijsting is breder en hoger uitgevoerd, zoals gebruikelijk in premium modellen.

  INFORMATIEPANEEL

  Energy usage indicator

  Energieverbruiksindicator

  Hoe efficiënt rijdt u? De energieverbruiksindicator vertelt het u door de naald te wijzen naar Power, Eco of Charge.

  Charge and save

  Opladen en besparen

  Controle over het gebruik van de accu onder handbereik. Druk op CHRG om de accu met behulp van de benzinemotor op te laden. Druk op SAVE en de benzinemotor slaat aan om de energie in de accu op het gewenste niveau te houden.  

  ECO Score

  ECO Score

  Toont hoe eco-vriendelijk u rijdt. Hoe meer groene blaadjes, hoe beter. 

  ECO Mode Control

  ECO Mode Control

  Activeer deze optie voor een nog energie-efficiënter gebruik van de elektromotoren, benzinemotor, airconditioning en 4WD.  

  EV Switch

  EV-schakelaar

  Druk op de EV-schakelaar om de EV Priority Mode te activeren en zo te voorkomen dat de benzinemotor aanslaat*. Met deze optie kiest u ervoor om volledig elektrisch te rijden met Twin Motor 4WD, voor een brandstofverbruik van nul en rustig rijden zonder motorgeluid. 
  * Raadpleeg uw instructieboekje voor meer informatie.  

 • Experience the power of gliding

  Ontdek het gevoel van PHEV-rijplezier

  Stiller dan stil. Ongeëvenaarde wegligging. De nieuwe Outlander PHEV biedt een rustgevende, ontspannen rijbeleving van soepel over de weg bewegen. Door het krachtige koppel en de solide wegligging, dankzij de Twin Motor 4WD en S-AWC. Dit biedt u ongekend rijplezier, elke rit opnieuw.

   

  SOEPELE DIRECTE RESPONS

  Black leather

  SOEPELE DIRECTE RESPONS

  Alleen een elektrisch aangedreven voertuig met een twin-motoraandrijving is in staat tot zo’n soepele respons en felle acceleratie. Het geïntegreerde, state-of-the-artbesturingssysteem levert de sublieme directe handling en prestaties, die u tot een betere bestuurder maken. Het PHEV-systeem op basis van EV-technologie maakt langere ritten met alleen elektrisch rijden mogelijk, waarbij u geniet van een soepele, constante rijkarakteristiek. 

   
  Dark brown leather

  S-AWC (Super All Wheel Control)

  Dit geïntegreerde besturingssysteem, alleen geleverd door Mitsubishi Motors, levert ongelooflijke aandrijfkracht en voertuigbeheersing. Door optimaal gebruik te maken van AYC (Active Yaw Control), ABS (Antiblokkeersysteem) en Active Stability Control (ASC) met Traction Control (TCL) - nu met verbeterde tractie op besneeuwde wegen - profiteert u van het volledige vermogen van Twin Motor 4WD, zonder concessies te doen aan veiligheid, comfort of brandstofefficiency. Desgewenst drukt u de 4WD LOCK-schakelaar in om een centraal sperdifferentieel te simuleren, waarbij de aandrijfkracht optimaal over de vier wielen wordt verdeeld, voor extra tractie en stabiliteit. 

  Twin motor 4WD

  Twin motor 4WD

  Krachtige elektromotoren op de voor- en achteras leveren direct hun maximale koppel voor ongelooflijk directe en tegelijk bijzonder soepele 4WD-prestaties.

  4WD Lock switch

  4WD-sperdifferentieel

  In de NORMAL Mode wordt de aandrijfkracht optimaal verdeeld tussen de voor- en achteras. Voor een nog betere tractie kunt u met een schakelaar op de middenconsole 4WD LOCK Mode inschakelen, die de aandrijfkrachten optimaal over de vier wielen verdeelt en zo het risico van doorslippende wielen terugdringt. 


 • MMCS

  MMCS (Mitsubishi Multi Communication System)

  Mitsubishi Multi Communication System (MMCS)

  Dit centraal geplaatste, brede HD-touchscreen maakt navigeren kinderlijk eenvoudig en biedt duidelijke ECO-informatie, zoals brandstofverbruik en actieradius. Het toont ook de beelden van de achteruitrijcamera, om u te assisteren bij het achteruitrijden.

   
  Wide HD display

  Breed VGA-display

  Geeft informatie in een hoge resolutie weer voor uitstekende afleesbaarheid. 

  Sound quality control

  Sound quality control

  Ondersteunt eenvoudig de aanpassing van diverse audio-instellingen.

  3D Map view

  3D-wegenkaart

  Toont gebouwen en landmarks op stadsplattegronden in 3D-weergave.
  ECO Information Indicator

  ECO-Informatie

  Geeft uw ECO-score weer naast andere informatie over ECO-functies.


  Split display

  Split display

  Geeft gelijktijdig navigatie- en audio-informatie, etc. weer op hetzelfde scherm. 

   

  Navigation guidance in metre display

  Navigatiebegeleiding op insturmentenpaneel

  Richting- en afstandsindicatie draagt bij aan veilig autorijden. 


  Rockford fosgate premium sound system

  Rockford Fosgate® premium sound system

  Beleef de indrukwekkende sound en geluidskwaliteit van het nieuwe audiosysteem, ontwikkeld in samenwerking met Rockford Corporation. U wordt omringd door negen speakers met de spectaculaire DTS Neural Surround™ sound. 

  Bluetooth Hands Free kit

  Bluetooth® handsfree set

  Voer eenvoudig een telefoongesprek met uw handen veilig aan het stuur, met deze handsfree set. Maak een Bluetooth®-verbinding met uw smartphone en dankzij stemgestuurd kiezen belt u veilig zonder het stuur los te laten. 

   
  new-smartphone-display-audio

  USB-poort & 12V-aansluiting

  Deze voorzieningen bevinden zich onder handbereik op de middenconsole en zijn eenvoudig toegankelijk na het openen van het deksel. 

     new-smartphone-display-audio

  The Smartphone Link Display Audio

  Wat het doel van uw reis ook is, deze wordt nog avontuurlijker en tegelijk veiliger met Android Auto™ of Apple CarPlay in uw Outlander PHEV. Verbind simpelweg uw smartphone met de Smartphone Link Display Audio via een USB-kabel en u beschikt over diverse functies en Car Infotainment. 

   
   

  new-smartphone-display-audio

  The Smartphone Link Display Audio (Android Auto)

  Wat het doel van uw reis ook is, deze wordt nog avontuurlijker en tegelijk veiliger met Android Auto™ in uw Outlander PHEV. Verbind simpelweg uw smartphone met de Smartphone Link Display Audio via een USB-kabel en u beschikt over diverse functies en Car Infotainment.

  Download hier de Android Smartphone Link Display Audio gebruikershandleiding.

  * Alleen voor Android Auto   
  Introductiedatum Android Auto™ in Nederland nog niet bekend

  car-play

  The Smartphone Link Display Audio
  (Apple CarPlay)

  Wat het doel van uw reis ook is, deze wordt nog avontuurlijker en tegelijk veiliger met Apple CarPlay in uw Outlander PHEV. Verbind simpelweg uw smartphone met de Smartphone Link Display Audio via een USB-kabel en u beschikt over diverse functies en Car Infotainment.

  Download hier de Apple Smartphone Link Display Audio gebruikershandleiding.

  * Alleen voor Apple CarPlay.    

  UITRUSTING

  Keyless Operating System (KOS)

  Keyless Operating System (KOS)

  Terwijl u de sleutel bij u draagt, kunt met een knop aan de buitenkant van de voorportieren of achterklep alle portieren openen of sluiten. Ook kunt u zo de schakelaar op het dashboard bedienen om het Plug-in Hybrid EV System te activeren.

  Electric Parking Brake with auto hold

  Elektrisch bedienbare parkeerrem met Brake Auto Hold

  De parkeerrem is eenvoudig te bedienen met een fraaie schakelaar op de middenconsole. Trek simpelweg de schakelaar omhoog om de parkeerrem te activeren of druk deze in om deze vrij te geven. Bij het wachten voor een verkeerslicht zorgt de functie Brake Auto Hold ervoor dat het voertuig blijft stilstaan, ook als u het rempedaal loslaat. Door het gaspedaal te bedienen, worden de remmen vrijgegeven. 

   
  test

  Rijcomfort

  Welkom in een wereld van rust en comfort. De Outlander PHEV is uitgerust met geavanceerde voorzieningen zoals een elektrische verwarming, een speciaal display en afstandsbediening, waarmee u verzekerd bent van maximaal comfort tijdens elke rit.

   
  Electric heater

  Elektrische verwarming

  De elektrische verwarming maakt gebruik van de elektrische waterpomp om warm water te circuleren. Hierdoor wordt het interieur aangenaam verwarmd zelfs als de benzinemotor is uitgeschakeld, bijvoorbeeld tijdens het rijden in de EV Drive Mode. U kunt er ook ’s morgens vroeg of ’s avonds gerust gebruik van maken, zonder overlast te veroorzaken voor de buren. Bij extreem koud weer kunt u de elektrische verwarming ook gebruiken als aanvulling op de verwarming door de motor. 

   
  Special PHEV display functions

  Speciale functies PHEV-display

  Het multi-informatiedisplay toont diverse PHEV-functies, zoals een indicator voor de actieradius, het aandeel van de EV Drive Mode hierin en een energieverbruiksindicator. 

  AC 1500W POWER SUPPLY (PLUG: F TYPE)

  1500W-wisselstroomvoorziening (stekker: F-type)

  Via een aansluiting achter de middenconsole en een tweede in de bagageruimte aan de zijkant kunt u gebruikmaken van de 1500W-stroomvoorziening van de aandrijfaccu. Voldoende om elektrische apparaten van stroom te voorzien op de camping of thuis tijdens een stroomstoring.

  NB Sommige apparaten kunnen hier niet op worden aangesloten, ook al overschrijden ze de stroomafname van 1500W niet. Raadpleeg uw instructieboekje voor aanvullende informatie. 

   
  Mitsubishi remote control

  Mitsubishi-afstandsbediening

  Voor optimaal gemak kunt u uw smartphone gebruiken als afstandsbediening om de oplaadtimer te bedienen, de oplaadtijd opnieuw in te stellen, bijvoorbeeld voor het laagtarief ’s nachts, de resterende oplaadtijd controleren, etc. Ook kunt u met de Mitsubishi Remote Control-app de koeling of verwarming van het interieur activeren, direct of met de timerfunctie.

  NB de auto en de smartphone moeten via WiFi met elkaar worden verbonden. Sommige smartphones worden voor deze functie niet ondersteund. De koeling kan alleen met de afstandsbediening worden bediend in uitvoeringen zonder elektrische verwarming. Om de auto te kunnen voorverwarmen, is een elektrische verwarming noodzakelijk. 

  Dual-zone automatic climate control

  Dual-zone automatische Climate Control

  De krachtige airconditioning is voorzien van een gescheiden temperatuurinstelling voor de bestuurder en passagier voor.


  Heated steering wheel

  Verwarmbaar stuurwiel

  Het verwarmbare stuurwiel biedt extra rijcomfort bij koud weer. De schakelaar bevindt zich binnen handbereik op het centrale bedieningspaneel.


  Steering wheel mounted controls

  Multifunctioneel stuurwiel

  De schakelaars voor het audiosysteem, Bluetooth® handsfree bellen en Multi Around Monitor (via de cameraschakelaar) bevinden zich direct onder handbereik op het stuurwiel.

  Sunglass pocket

  Zonnebrilhouder

  De onder handbereik geplaatste zonnebrilhouder kan eenvoudig worden geopend en gesloten door een simpele druk op het deksel.

  Electric tailgate

  Elektrisch bedienbare achterklep

  De achterklep kan automatisch worden geopend en gesloten met een knop naast de bestuurdersstoel.

  Convenient charging cable storage

  Opbergruimte oplaadkabel

  Een handig opbergvak onder de laadvloer van de bagageruimte biedt plaats aan de oplaadkabel. 

  Bottle holders with push-open type lid

  Weggewerkte bekerhouders

  Voor een mooi strak interieur wanneer de bekerhouders niet in gebruik zijn. Eenvoudig te openen door een druk op het deksel. 

  Floor console box

  Verlichte vloerconsole

  Biedt bij ingeschakelde verlichting helder zicht op uw bezittingen in het donker.

  Heated windscreen

  Verwarmbare voorruit

  De elektrisch verwarmbare voorruit zorgt ervoor dat condens of ijs snel verdwijnen voor optimaal zicht naar voren, in kortere tijd dan met de blowerfunctie. 

 • banner onderhoudscalculator modelpagina

  Mitsubishi Onderhoudscalculator

  Altijd advies op maat

  Door het invullen van het kenteken en de kilometerstand, krijgt u direct inzicht in het onderhoudstarief voor uw Mitsubishi. Maak vervolgens een afspraak bij uw dealer op het moment dat het u uitkomt. De getoonde prijzen zijn onderhoudsadviesprijzen inclusief BTW van Mitsubishi Motors, het staat u vrij om een ander tarief met uw dealer overeen te komen.

 • Veiligheidshandboek Mitsubishi Outlander PHEV
  Deze handleiding bevat veiligheidsinstructies voor hulpverleners (zoals brandweer en reddingswerkers) die moeten worden gevolgd bij het verlenen van hulp aan de inzittende in het voertuig na een ongeval, ook wordt beschreven hoe men met het beschadigde voertuig om moet gaan. Klik hier voor het Veiligheidshandboek.