Ontdek de voordelen van PHEV rijden

We hebben deze auto ontworpen om aan te sluiten bij alles wat jij in het leven belangrijk vindt. Of het nu dagelijks woon-werkverkeer betreft of een avontuurlijke rit buiten de stad, de Outlander PHEV is er klaar voor. Elke rit betekent puur genieten.

SUV-eigenschappen

Perfect uitzicht rondom

De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte.

PRESTATIES

Comfortabel, soepel en snel

Wanneer je 100% elektrisch rijdt, biedt hij een felle, soepele acceleratie van 0 tot 100 km/u in 10,5 seconden. Genoeg om je met je rug in je stoel te drukken en een big smile op je gezicht te toveren.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Ongekend rijplezier

De Outlander PHEV is voorzien van een Twin Motor 4WD-systeem, gekoppeld aan S-AWC (Super All Wheel Control)-technologie. Oorspronkelijk ontwikkeld voor onze rallyauto’s, verdeelt S-AWC automatisch de aandrijfkracht en tractie naar elk wiel afzonderlijk. Het resultaat is een 4WD-systeem dat een betere wegligging en prestaties biedt, zowel op asfalt als op onverharde wegen.

TWEE ELEKTROMOTOREN

Beter dan een gewone SUV

De Outlander PHEV is uitgerust met een geavanceerde elektromotor op de voor- en achteras. Hiermee behaalt de PHEV een topsnelheid van 135 km/u bij volledig elektrisch rijden (EV Mode). Dit resulteert in een zeer soepel rijgedrag door het ontbreken van een ‘overschakelmoment’.

Multi around monitor

Parkeer je SUV met speels gemak

De beelden van camera’s gemonteerd aan de voorzijde, achterzijde en op de flanken van de auto vormen een samengestelde helicopterview. Ook kunnen ze in diverse combinaties worden getoond om je te waarschuwen voor wat zich in de dode hoeken bevindt en helpen je zo veiliger inparkeren.

Adaptive Cruise Control (ACC)

Zodra je voorliggers remmen, rem jij automatisch

Sensoren zorgen ervoor dat de afstand tot je voorligger gehandhaafd blijft. Dus als de auto voor je plotseling remt, vermindert de Outlander PHEV automatisch vaart. Bedenk wel dat je altijd zelf verantwoordelijk blijft voor veilig rijden.

Elektrisch bedienbare handrem (EPB)

Geen gedoe meer met de handrem

De elektrisch bedienbare handrem (Electronic Parking Brake/EPB) vervangt de traditionele handbediende versie. Trek de schakelaar op om de handrem te activeren en druk deze in om hem weer vrij te geven. Het maakt de bediening in start-stopsituaties een stuk eenvoudiger.

Verwarmbare voorruit

Helder zicht in een oogwenk

De voorruit wordt snel ontwasemd of ontdooid dankzij verwarmbare draden. Hierdoor heb je sneller helder zicht dan bij gebruik van de verwarming en ventilatie.