Expressief exterieur

De nieuw ontworpen Led 'tech-look' koplampen en rechthoekige mistlampen markeren de wijzigingen  aan de voorzijde. De led-koplampunits zijn uitgevoerd met led-dagrijverlichting voor extra veiligheid overdag, en geven het model een onderscheidend voorkomen, ook in het donker.

Dynamic Shield

Sterk voorkomen

Het stijlvolle front van de auto draagt de naam ‘Dynamic Shield’. Het geeft de auto niet alleen zijn karakteristieke lijnen, het zorgt ook voor een betere stroomlijn en hiermee voor betere prestaties. Bovendien biedt het bescherming aan de auto zelf en zijn inzittenden.

LICHT- EN REGENSENSOREN

Zorgen voor een helder gezichtsveld

Sensoren nemen de hoeveelheid neerslag en licht waar en schakelen zo nodig de ruitenwissers en/of verlichting in.

Tech-look koplampen

Voor helder zicht

De stijlvolle koplampunits zijn uitgevoerd met LED-technologie voor zowel dimlicht als grootlicht. Ze worden automatisch in hoogte versteld, afhankelijk van de belading van de auto, accelereren en afremmen. Hierdoor schijnen ze altijd op de juiste hoogte en verblinden ze geen tegemoetkomend verkeer.

Elektrisch bedienbare achterklep

Voor extra gemak

Weleens geprobeerd je achterklep te openen met twee handen vol boodschappen? We kennen het gevoel. Daarom biedt de elektrisch bedienbare achterklep van de Outlander PHEV je drie opties. Je kunt de afstandsbediening gebruiken, een knop op het dashboard of een knop op de achterklep om deze te openen en te sluiten.