autobanden

MITSUBISHI BANDENSERVICE

Kies je voor een andere autoband, dan verandert hiermee de rijkarakteristiek van de auto. Als je bijvoorbeeld kiest voor bredere, lichtmetalen velgen verandert ook de bandenmaat. Het is belangrijk dat de juiste verhoudingen en eigenschappen behouden blijven ten behoeve van het rijcomfort en de veiligheid.

De Mitsubishi-dealer heeft een breed assortiment autobanden voor jou beschikbaar. Elke autoband heeft specifieke kenmerken. Je Mitsubishi-dealer kan je daarover adviseren.

MET WINTERBANDEN VEILIG DE WINTER DOOR

Steeds meer automobilisten kiezen 's winters voor winterbanden. Dankzij de zachtere rubbersamenstelling behouden deze hun souplesse en grip bij lagere temperaturen. Bovendien zijn winterbanden extra geprofileerd, waardoor ze sneeuw gemakkelijker afvoeren.

In de Mitsubishi Motors webshop kun je zelf nieuwe winterbanden inclusief velgen bestellen en laten monteren door de Mitsubishi-dealer. Deze originele Mitsubishi Motors winterbandensets zijn specifiek afgestemd op je auto, voor maximale grip en veiligheid. Desgewenst slaat je Mitsubishi-dealer de zomerbanden op tot de geplande omruildatum.

UITLIJNEN EN BALANCEREN: SPECIALISTISCHE SERVICE

Geen enkele band of velg is volkomen in balans, daarom worden de banden op velg uitgebalanceerd met een speciaal balanceerapparaat. Met pasklare stukjes lood op de velg wordt zelfs de kleinste onbalans geneutraliseerd. Hierdoor wordt een hinderlijke trilling in het stuur bij bepaalde snelheden voorkomen, voor optimaal rijcomfort. Indien noodzakelijk, kan je Mitsubishi-dealer ook de wielen van je auto uitlijnen. Een specialistische service, waarbij de monteur het onderstel en de besturing afstelt voor een optimaal contact met de weg en een gelijkmatige bandenslijtage. Slijten je banden ongelijkmatig? Laat de auto controleren door de Mitsubishi-dealer.

Nieuw bandenlabel

Met ingang van 1 mei 2021 is een nieuwe verordening van de Europese Unie van kracht geworden. Daarin worden de milieu-eisen aan autobanden verder aangescherpt.

MIJNMITSUBISHI CARD

Je ontvangt bij het periodiek onderhoud gratis de MijnMitsubishi Card. Daarmee heb je tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt (maximaal 1 jaar) recht op 24/7 pechhulp in heel Europa.

Meer Mitsubishi service