MITSUBISHI ONDERHOUDSBEURT

Onderhoud en reparaties bij de Mitsubishi-dealer worden uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi Motors. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur. Bij het periodiek onderhoud wordt de auto gecontroleerd op meer dan 100 punten, waaronder het verversen van olie, vervangen van de oliefilter en het bijvullen van ruitensproeiervloeistof. Bij de Mitsubishi-dealer garanderen we dat het werk door vakmensen wordt uitgevoerd tegen een aantrekkelijk tarief.

FABRIEKS VOORGESCHREVEN ONDERHOUD

Naast het periodiek onderhoud geeft de monteur advies over eventuele aanvullende werkzaamheden van het fabrieks voorgeschreven onderhoud. Tijdens zijn werkzaamheden heeft de Mitsubishi-monteur ook een scherp oog voor eventuele slijtage. Zijn expertise helpt je zo een mogelijke reparatie, en daarmee extra kosten in de toekomst, te voorkomen.

DE VOORDELEN VAN ONDERHOUD BIJ MITSUBISHI

  • Hoogste kwaliteit door originele Mitsubishi Motors onderdelen en vakmanschap.
  • Heldere prijsopgave vooraf zonder vervelende verrassingen.
  • Eenvoudig vooraf een offerte opvragen in de online onderhoudscalculator.
  • Je Mitsubishi wordt gecontroleerd op meer dan 100 punten.
  • Direct online een afspraak plannen.
  • Duidelijke specificatie voor onderhoud, APK- en aircoservice.
  • 2 jaar garantie op geleverde onderdelen.

MITSUBISHI ONDERHOUDSCALCULATOR

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD

Bereken in de Mitsubishi Onderhoudscalculator in 3 stappen het onderhoudstarief voor je Mitsubishi en maak direct een afspraak bij de Mitsubishi-dealer.

MIJNMITSUBISHI CARD

Je ontvangt bij het periodiek onderhoud gratis de MijnMitsubishi Card. Daarmee heb je tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt (maximaal 1 jaar) recht op 24/7 pechhulp in heel Europa.

Meer Mitsubishi service