Vertrouwd onder elke omstandigheid

Of je nu 150 km per week rijdt of 1.500 km in de maand, iedereen wil zich zo veilig mogelijk voelen in een auto. Dat is nu juist waar de Space Star in uitblinkt.

Licht en toch sterk

Robuuste kooiconstructie

De carrosserie van de Space Star is bijzonder solide en licht tegelijk. Dit is het resultaat van de toepassing van plaatstaal van hoge treksterkte, wat belangrijk bijdraagt aan de hoge botsveiligheid van de auto.
Space Star
Space Star interieur

Airbags voor bestuurder en passagiers

Bescherming voor alle inzittenden

De Space Star is uitgerust met 6 airbags. Bestuurder en voorpassagier hebben front- en zijairbags. Bij een aanrijding van opzij worden de inzittenden voor en achter beschermd door gordijnairbags, die aan weerszijden van het interieur van voor naar achter lopen.

Safety Restraint System

Veiligheidsgordels met voorspanners

Bij een frontale botsing spannen de voorspanners de veiligheidsgordels automatisch aan. Hiermee bieden deze de bestuurder en voorpassagier extra bescherming, want de kracht van de impact wordt hierdoor verminderd.
Gordelspanners
Hill Start Assist (HSA)

Geen helling te steil

Hill Start Assist (HSA)

Als je wilt wegrijden op een steile helling zorgt Hill Start Assist ervoor dat je auto niet ongewild achteruit rolt, door de remmen nog tot twee seconden vast te houden totdat je het gaspedaal bedient.

Active Stability & Traction Control (ASTC)

Koersvast

Active Stability & Traction Control (ASTC)

Zodra banden hun grip verliezen op een gladde ondergrond of tijdens het nemen van een bocht, past ASTC automatisch het motorvermogen aan en stuurt het systeem remkracht naar de betreffende wielen om je te helpen de auto onder controle te houden en een slip te voorkomen. De Traction Control-functie zorgt ervoor dat doorslippende wielen worden afgeremd, voor soepel wegrijden en accelereren in een rechte lijn.

ABS met Electronic Brakeforce Distribution (EBD)

Remcontrole

ABS met Electronic Brakeforce Distribution (EBD)

ABS helpt voorkomen dat de wielen blokkeren tijdens een noodstop. De Space Star beschikt daarnaast over Electronic Brakeforce Distribution (EBD). Dit systeem verdeelt de remkracht automatisch optimaal over alle wielen om te zorgen voor een maximale remvertraging.

Bandenspanningscontrolesysteem

Altijd de juiste bandenspanning

Bandenspanningscontrolesysteem

Sensoren en zenders in de velgen monitoren de bandenspanning. Als die in een of meer banden te laag wordt, waarschuwt het systeem je met een lampje op het instrumentenpaneel.