Space Star exterieur

De Space Star past perfect bij jouw beleving van vrijheid en stijl. Eén blik op de vloeiende carrosserielijnen, de katachtige koplampen en geprononceerde onderbumper en je weet: deze auto is jou op het lijf geschreven. Want waarom als een grijze muis door het leven gaan, als je je kunt onderscheiden van de massa?  

DYNAMIC SHIELD

Meer bescherming, meer stabiliteit

De grille en voorbumper van de Space Star omvatten het DYNAMIC SHIELD. Dit unieke design geeft de auto niet alleen zijn stijlvolle uitstraling, deze constructie vormt bovendien een beschermend 'schild' voor zowel voetgangers als de inzittenden van de auto.   

GESTROOMLIJND DESIGN

Ontworpen voor minimale luchtweerstand

De Space Star beschikt over een zeer gestroomlijnde carrosserie. Daarnaast is hij uitgerust met een verfijnde, doorontwikkelde Mitsubishi MIVEC-motor, het resultaat van meer dan tachtig jaar motorontwikkeling en knowhow. Voeg je die twee waarden samen, dan krijg je een auto die buitengewoon zuinig is in het gebruik.  

LED-KOPLAMPEN MET LED DAGRIJVERLICHTING

Beter zien en gezien worden

De Led-koplampen met led dagrijverlichting van de Space geven feller licht en werken efficiënter. Daal je af langs de bumper naar beneden, dan tref je LED-mistlampen aan. Aan de achterzijde van de auto bevinden zich de LED-achterlichtunits, met hierin opgenomen de richtingaanwijzers, remlichten en achterlichten. Ook deze werken efficiënter dan standaard gloeilampen. 

KEYLESS OPERATION SYSTEM

Stap in zonder de sleutel te pakken

Sensoren in de Space Star nemen de afstandsbediening waar zodra deze in de buurt van de auto komt. Je kunt deze dus in je zak of handtas bij je dragen. Het enige wat je hoeft te doen, is de sensor op de portiergreep aan te raken en je ontgrendelt het portier aan bestuurderszijde of de achterklep, zonder dat je de sleutel hoeft te pakken.  

ELKTRISCH BEDIENARE BUITENSPIEGELS

Eenvoudig verstelbaar vanachter het stuur

De elektrische bedienbare buitenspiegels kun je gemakkelijk verstellen vanachter het stuur, zodat je er als bestuurder optimaal zicht op hebt. Ze klappen ook automatisch in om eventuele schade te voorkomen als de auto geparkeerd staat.