Compact van buiten, ruim van binnen

Met de in delen neerklapbare achterbank beschik je in de Space Star over een flexibel in te delen ruimte voor zowel passagiers als boodschappen. De vlakke laadvloer maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld meubels te vervoeren. 
Space Star interieur
Flexibel interieur

Verplaats jezelf in de Space Star

Dankzij de ergonomische stoelen in de Space Star heb je een uitstekend zicht rondom en geniet je van maximaal comfort en volop hoofd- en beenruimte. De leuning van de achterbank kan in twee delen worden neergeklapt om extra ruimte te creëren voor bagage of een kinderwagen.
Space Star bekerhouder
Met oog voor detail

Ontworpen voor jou

We hebben veel aandacht besteed aan alle kleine details, wat bijdraagt aan het ‘Mitsubishi-gevoel’. Zo beschik je over bekerhouders voor en achter voor je coffee-to-go, grote opbergvakken met flessenhouders in de voorportieren en zelfs een haak voor je boodschappentas.

Multifunctioneel stuurwiel

Alles binnen handbereik

De bediening van het audiosysteem en de Bluetooth®* handsfree set voor mobiel bellen bevindt zich direct binnen handbereik op het stuur. Zo blijft je blik altijd op de weg gericht.
Space Star stuur
Space Star MGN

MULTIMEDIA

MGN-navigatiesysteem met smartphone koppeling

Met Multifunction GPS Navigation (MGN) met smartphone link heb jij de controle. Je kunt je persoonlijke gegevens opslaan, de temperatuur instellen of je favoriete muziek afspelen. Dit alles bedien je via een 6,5-inch touchscreen in de middenconsole op het dashboard. Het systeem biedt optimale connectiviteit met je smartphone, dus onderweg blijf je altijd bereikbaar.
Space Star radio

Audiosysteem

Geniet altijd en overal van je favoriete muziek

Muziek maakt een comfortabele reis nog aangenamer. Of het nu je verzameling favoriete cd’s betreft, luisteren naar de radio of de playlist op je mp3-speler, met de Space Star is alles mogelijk. Het ingebouwde audiosysteem omvat een LW/MW/FM-radio met cd-speler en via de AUX-verbinding kun je een mp3-speler aansluiten. Het geheel is geïntegreerd in een overzichtelijk, centraal geplaatst bedieningspaneel.

Overzichtelijk instrumentenpaneel

Variabel contrast

De snelheidsmeter is extra groot uitgevoerd voor betere afleesbaarheid en het instrumentenpaneel is permanent verlicht. Omdat de intensiteit ervan ingesteld kan worden zijn de instrumenten onder alle omstandigheden altijd gemakkelijk afleesbaar.
Space Star dashboard