Space Star Interieur

Neem plaats in de Space Star en je begrijpt onmiddellijk de gedachte achter het 'people first'-designconcept. Je geniet van volop hoofd- en beenruimte. Het zicht rondom is uitstekend. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, afhankelijk van je wensen om meer mensen of extra bagage te vervoeren. Ook het oog voor detail, zoals het carbon-design op de portierbekleding, snelheidsmeter en toerenteller, is onovertroffen.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM (SDA)

Al je favoriete apps voor onderweg

Boven in het middenconsole bevindt zich de Smartphone Link Display Audio System* (SDA). Dit infotainmentsysteem voor onderweg is uitgevoerd met een 7-inch touchscreen. Het systeem omvat ook de audiobediening en biedt nuttige ritinformatie, zoals het brandstofverbruik en de resterende actieradius. SDA ondersteunt Apple CarPlay™ via je iPhone. Je kunt ook je smartphone met SDA verbinden via Android Auto™ of Bluetooth™.  

MULTIFUNCTIONEEL STUURWIEL

Voor nog veiliger rijden

De Space Star is uitgerust met bedieningselementen op het stuur voor het audiosysteem en Bluetooth® handsfree telefoneren. Alle knoppen bevinden zich direct onder handbereik, met een simpele duimbeweging. Zo kun je de apparaten veilig bedienen terwijl je blik gericht blijft op de weg en het verkeer om je heen.

ON-BOARD AUDIOSYSTEEM

Voor nog meer luisterplezier

Het audiosysteem in de Space Star omvat een cd-speler voor je favoriete muziek-cd's en een AM/FM-radio. Vier strategisch geplaatste speakers in het interieur zorgen voor een rijke, volle geluidsweergave.

HELDER INSTRUMENTENPANEEL

Hoogcontrast-instrumenten

De snelheidsmeter en toerenteller worden in hoogcontrast weergegeven, waardoor ze uitstekend afleesbaar zijn. De instrumenten zijn uitgevoerd in carbondesign met chromen randen voor een sportieve finishing touch. Aan de onderzijde van de snelheidsmeter bevindt zich een multi-informatiedisplay, dat nuttige reisinformatie en waarschuwingen weergeeft.