Rijden met de Space Star

Van rijden met de Space Star word je vrolijk. Trap het gaspedaal in en geniet ervan hoe vlot de auto reageert. Met zijn sportieve acceleratie, wendbaarheid en stabiele rijeigenschappen beweegt hij zich soepel door het drukste verkeer. 

1.2 liter 12-kleps driecilinder DOHC MIVEC

Een van de zuinigste in zijn klasse

De Space Star is uitgerust met een 1.2 liter 12-kleps driecilinder  DOHC MIVEC. MIVEC staat voor Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System. Het wil zeggen dat de motor vlotte prestaties combineert met een bijzonder gunstig brandstofverbruik. Met andere woorden: minder tankstops en nog meer rijplezier.  

VLOEIENDE STROOMLIJN

Gevormd voor zuinig rijden

De carrosserie van de Space Star glijdt door zijn optimale stroomlijn vloeiend door de rijwind. Door deze laag luchtweerstand heeft de auto weinig last van windgeruis en is de CO₂-uitstoot laag. Tegelijk is de auto bijzonder zuinig en heeft hij een stabiele wegligging bij hogere snelheden.   

KLEINSTE DRAAICIRKEL IN ZIJN KLASSE

Parkeer hem op de krapste plekken

Met zijn uitzonderlijk kleine draaicirkel van slechts 9,2 meter (toonaangevend in zijn klasse) vindt de Space Star moeiteloos zijn weg in de krappe binnenstad en op smalle buitenwegen. Ook parkeren is een fluitje van een cent. Je parkeert hem eenvoudig op plekken waarvoor anderen nog een blokje omrijden.

CRUISE CONTROL

Extra comfort tijdens lange ritten

Met de cruise control rijd je automatisch een vaste snelheid zonder het gaspedaal te hoeven bedienen. Dit maakt langere ritten nog meer ontspannen. Met het simpelweg intrappen van het rem- of koppelingspedaal schakel je de cruise control weer uit. 

ECO DRIVE ASSIST

Zo rijd je eco-vriendelijk

Wanneer je rustig en beheerst optrekt, licht de ECO DRIVE ASSIST op. Hoe meer lampjes gaan branden, hoe eco-vriendelijker je rijdt. Een handig hulpmiddel voor een verbeterde rijstijl, lagere brandstofkosten en een bijdrage aan een schoner milieu.