Geniet van elke rit

Of je nu heen en weer rijdt naar de binnenstad of ontspannen over landwegen toert, de Space Star is een genot om mee te rijden dankzij zijn wendbaarheid en gunstige brandstofverbruik.
Draaicirkel Space Star
Een van de kleinste draaicirkels in zijn klasse

Parkeren in de binnenstad was nog nooit zo eenvoudig

Een parkeerplek moet je nog altijd zelf zoeken, maar we hebben het parkeren wel een stuk gemakkelijker voor je gemaakt. Met zijn compacte buitenafmetingen, prettige stuurbekrachtiging en een draaicirkel van slechts 9,2 meter vind je altijd wel een geschikt plekje.
Geavanceerde motortechniek
Geavanceerde motortechniek

Pittig en toch zuinig

Met zijn pittige motor en uitstekende prestaties begeeft de Space Star zich net zo vlot door druk stadsverkeer als over buitenwegen.
Space Star

Gunstig brandstofverbruik

Gestroomlijnd design

Dankzij de lage Cw-waarde van 0,27 laat het gestroomlijnde design van de Space Star de rijwind vloeiend langs de carrosserie glijden. Het dubbel geprofileerde dak, spoilers en bodemafdekplaten versterken de aerodynamica ook nog eens waardoor het brandstofverbruik en CO2-uitstoot worden verminderd.
Cruise Control
Cruise Control

Constant comfort

Het gebruik van de cruise control zorgt voor ontspannen rijden op de autosnelweg. Zo kom je uitgerust aan op je bestemming en je verbruikt ook nog eens minder brandstof.
Eco Drive Assist
Eco Drive Assist

Hoe zuinig rijd jij?

Eco Drive Assist toont je hoe zuinig je rijdt. Hoe meer groene lampjes oplichten, hoe beter. Dit systeem helpt je zo brandstof besparen, wat ook nog eens goed is voor het milieu.