Ruim en comfortabel

Elk detail in de Eclipse Cross is gemaakt voor meer comfort en optimale connectiviteit.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM

Vergroot je wereld

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem. Android Auto™*: sluit je Android™ smartphone op SDA aan en je kan jouw favoriete apps met je stem bedienen. Zo houd je alle aandacht op de weg om zo veilig mogelijk op je bestemming te arriveren. Apple CarPlay: door je iPhone op SDA aan te sluiten kun je via Siri eenvoudig navigeren, muziek luisteren, telefoneren en nog veel meer. SDA helpt je in het intuïtief gebruik van je iPhone, ook onderweg.

Verstelbare achterbank

Optimaal comfort en gebruiksgemak

Van de comfortabele achterbank kun je de rugleuning in negen standen verstellen en het zitgedeelte over 20 cm verschuiven. Daardoor heeft de Eclipse Cross achterin de meeste beenruimte in zijn klasse. 

Horizontale as

Een interieur met jou als middelpunt

Bij de ontwikkeling van de Eclipse Cross zijn we uitgegaan van het Horizontal Axis-concept om het interieur te optimaliseren. Het dashboard werd ontworpen met een meer horizontaal georiënteerd instrumentenpaneel. Je hebt dus alles binnen handbereik, zodat je je beter kunt concentreren op de weg.

Rockford Fosgate® Premium audiosysteem

Superieure geluidskwaliteit

De Eclipse Cross is uitgerust met het premium audiosysteem van Rockford Fosgate®, wereldwijd trendsetter in innovatieve audiotechnologie. Met negen speakers rondom beleef je het spectaculaire geluid van DTS Neural Surround™