Ruim en comfortabel

Elk detail in de Eclipse Cross is gemaakt voor meer comfort en optimale connectiviteit.
Horizontale as
Horizontale as

Interieur met jou als middelpunt

Bij het ontwikkelen van de Eclipse Cross zijn we uitgegaan van de horizontale lijn. Dit betekent dat de instrumenten op het dashboard op één lijn zijn geplaatst. Zo heb je alles optimaal in zicht en onder handbereik, zodat je je aandacht beter op de weg voor je kan houden.
Verstelbare achterbank
Verstelbare achterbank

Geniet van optimaal comfort en gebruiksgemak

Van de comfortabele achterbank kun je de rugleuning in negen standen verstellen en het zitgedeelte over 20 cm verschuiven. Daardoor heeft de Eclipse Cross achterin de meeste beenruimte in zijn klasse. En zelfs met de achterbank in de achterste stand blijft er ruim voldoende bagageruimte over. Overigens is deze ook nog uit te breiden doordat de rugleuningen achter met een 60:40 split individueel zijn neer te klappen.

Rockford Fosgate® Premium audiosysteem

Superieure geluidskwaliteit

De Eclipse Cross is uitgerust met het premium audiosysteem van Rockford Fosgate®, wereldwijd trendsetter in innovatieve audiotechnologie. Met negen speakers rondom beleef je het spectaculaire geluid van DTS Neural Surround™  
Smartphone Link Display Audio System
Smartphone Link Display Audio System

Vergroot je wereld

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem. Android Auto™*: sluit je Android™ smartphone op SDA aan en je kan jouw favoriete apps met je stem bedienen. Zo houd je alle aandacht op de weg om zo veilig mogelijk op je bestemming te arriveren. Apple CarPlay: door je iPhone op SDA aan te sluiten kun je via Siri eenvoudig navigeren, muziek luisteren, telefoneren en nog veel meer. SDA helpt je in het intuïtief gebruik van je iPhone, ook onderweg.
panoramische schuifdak
Panoramisch schuifdak

Zo gaat niets moois aan je voorbij

Het dubbele panoramische schuifdak laat volop licht en lucht binnen, zowel voor jou als voor al je passagiers. De verduisteringspanelen zijn afzonderlijk in te stellen om de zon binnen of buiten te houden.