Sportief en onderscheidend

De Eclipse Cross gaat de geschiedenis in als het begin van een nieuwe designrichting. Met deze grensverleggende auto blijft niets te wensen over. Het resultaat is de perfecte SUV voor in de stad en ver daarbuiten.

Dynamic Shield

Symbiose van bescherming en prestaties

Het stijlvolle front van de auto draagt de naam ‘Dynamic Shield’. Het geeft de auto niet alleen zijn krachtige uitstraling, het maakt hem ook zeer gestroomlijnd voor uitstekende prestaties.

VLOEIENDE CARROSSERIE

Manoeuvreer soepel door druk stadsverkeer

Dankzij de gesculpteerde wigvorm van de Eclipse Cross lijkt het alsof hij ineengedoken zit, als een atleet die klaar is om uit de startblokken te schieten. Het dak met zijn 'dubbele bubbel'-vorm biedt de passagiers achterin extra hoofdruimte.

Achterklep met dubbele achterruit

Volop zicht naar achteren

De sterk aflopende achterruit zorgt voor een betere stroomlijn en benadrukt de sportieve uitstraling. Ze vergroot ook de bagageruimte: achterin is er ruimte genoeg voor een mountainbike. En de hoofdsteunen achterin zitten niet in de weg, dankzij hun speciaal ontworpen lage profiel, maar bieden toch een voldoende comfortabele steun aan het hoofd.

Elektrisch panoramisch schuifdak

Mis niets van de omgeving

Het dubbele panoramische schuifdak laat volop licht en lucht binnen, zowel voor als achter. De verduisterings panelen zijn afzonderlijk in te stellen om de zon binnen of buiten te houden.

Nieuwe kleur: Red Diamond

Bijzondere kleurdiepte en ongekende helderheid

De Eclipse Cross is leverbaar in diverse dynamische kleuren, waaronder de fraaie metallic lak Red Diamond. Deze lak wordt door middel van de speciale Takumi-techniek met vijf lagen geproduceerd. Deze techniek zorgt voor een bijzondere kleurdiepte en ongekende helderheid.

Hightech LED-koplampen

Betere lichten vooraan en achteraan

Vooraan werden de zeer efficiënte LED-koplampen, dagrijlichten en mistlichten verder naar buiten geplaatst op de carrosserie. Hun intense witte schijn verlicht zo een groter deel van de rijweg. Achteraan zorgen de hoger geplaatste achterlichten en een hoog geplaatst remlicht voor een betere zichtbaarheid voor de achterliggers.

Krijg de speciale finishing touches

BLACK EDITION

Op zoek naar nog meer bewonderende blikken? Ga dan voor de Black Edition! Deze uitvoering is voorzien van zwarte 18-inch lichtmetalen velgen, zwarte grille, aluminium F1-pedalen, zwarte hemelbekleding, zwarte buitenspiegels en luxe zwarte lijsten.