Rijeigenschappen

De Mitsubishi COLT is verkrijgbaar met drie aandrijflijnen om uit te kiezen en zit boordevol technologieën die zowel rijden als parkeren gemakkelijk maken.

Dynamisch, modern & verfijnd

Stap achter het stuur van de geheel nieuwe COLT en je krijgt snel een glimlach op je gezicht. Met de levendige motoren zoef je in een mum van tijd door de stad en het goed uitgerust interieur zorgt ervoor dat je altijd comfortabel reist.

AANDRIJFLIJNEN

Een aandrijflijn voor iedereen

Kies uit twee zuinige benzinemotoren of kies voor een Full Hybrid met de bijbehorende milieuvriendelijke voordelen.

Ontdek meer over de COLT-aandrijflijnen

Van benzinemotoren tot Full Hybrid, er is altijd een COLT die bij je past.
Uitrusting Voordelen
BENZINE Handgeschakeld 5-versnellingsbak 1.0-liter 3-cilinder De kleine, lichtgewichte motor is lekker pittig, zeer zuinig en ideaal voor modern autorijden. Lage CO2-uitstoot.
BENZINE Handgeschakeld 6-versnellingsbak 1.0-liter 3-cilinder turbo De turbo maakt de compacte motor efficiënt, zuinig en ideaal voor modern rijden. Lage CO2-uitstoot.
COLT HYBRID
Automaat
Automatische transmissie met 1.6-liter motor en elektromotor Laadt de aandrijfaccu automatisch op tijdens het rijden. De auto kan bij lagere snelheden volledig elektrisch rijden. Deze uitvoering is zuinig en stil en stoot nog minder CO2 uit.

COMPACT EN WENDBAAR

De perfecte oplossing voor een actieve levensstijl

Door de stad rijden en parkeren kan niet eenvoudiger – dankzij het compacte formaat van de nieuwe Mitsubishi COLT. Met een totale lengte van iets meer dan 4 meter is hij een van de meest wendbare in zijn klasse.

RIJMODI

Personaliseer jouw rijervaring

Multi-Sense is het systeem waarmee je de rijervaring kan personaliseren. Wijzig de stuurmodus, stel de sfeerverlichting in en personaliseer de grafische weergave op het instrumentenpaneel voor de bestuurder.

De geruststelling die u zoekt

8 jaar garantie

Het uitgebalanceerde design en de optimale prestaties van je Mitsubishi komen voort uit meer dan 100 jaar vakmanschap, passie en toewijding. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze auto's en accessoires en dat gevoel dragen we graag over op jou. Daarom wordt elke nieuwe auto standaard geleverd met ons Service Commitment.

ONS SERVICECOMMITMENT/
8 jaar garantie tot 160.000 km (eerste 2 jaar onbeperkt kilometrage)
12 jaar carrosseriegarantie
8 jaar/160.000 km garantie op aandrijfbatterij
8 jaar/160.000 km capaciteitsgarantie op de aandrijfbatterij
Lifetime mobiliteitsservice (Mitsubishi Assistance Package)

EASY PARK ASSIST

Automatisch parkeren

Het Easy Park Assist-systeem van de COLT scant en identificeert parkeerplaatsen met behulp van de 12 parkeersensoren rondom het voertuig. Het helpt je dan bij het parkeren door het stuur volledig te bedienen. Het enige wat je hoeft te doen is de pedalen en de versnelling bedienen.

De nieuwe COLT

Meer weten over de opvallende looks van de COLT? Ga naar Exterieur.