INTERIEUR

In het interieur vind je nauwsluitende stoelen, een modern infotainment en slimme digitale displays die kunnen worden gepersonaliseerd om een ​​unieke ruimte voor jouw individuele levensstijl te creëren.

INTERIEUR AFWERKINGEN & MATERIALEN

Ondersteunende stoelen

De stoelen zijn ontworpen voor maximaal comfort en ondersteuning. Ze zijn verkrijgbaar in hoogwaardige materialen met gedetailleerde stiksels. Alle oppervlakken zijn bedekt met slimme, slijtvaste materialen die ideaal zijn voor het dagelijks leven.

ZITPOSITIE & VEELZIJDIG INTERIEUR

Verstelbare stoelen en laadruimte

Om ervoor te zorgen dat je zo comfortabel mogelijk zit, hebben de bestuurder en voorpassagier 6 verschillende manieren om hun stoel te verstellen. De achterbank kan worden neergeklapt om een ​​grotere laadruimte te creëren. Het kan ook worden gevouwen in combinaties van een derde of tweederde voor afwijkende ladingen.

DIGITAAL DASHBOARD

Digitaal dashboard opties

Het digitale dashboard heeft een configureerbaar scherm zodat je kunt aanpassen wat je wilt zien.

GEAVANCEERD INFOTAINMENT

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO [SDA]

Je favoriete apps op een 9,3 inch scherm

Het SDA is het voertuiginfotainmentscherm in het midden van het dashboard van de auto. Het kan de functionaliteit van je smartphone spiegelen via Apple CarPlay™ of Android Auto™. Verbind je smartphone met het display van de COLT om via de SDA toegang te krijgen tot apps op jouw telefoon.

10-INCH DIGITAAL DISPLAY

Navigatiedetails op het display

Het instrumentenpaneel op het dashboard - direct zichtbaar voor de bestuurder door het stuur - toont duidelijk de navigatie, alle meters en belangrijke ritinformatie.

BOSE® PREMIUM SOUND SYSTEM

Fresh Air-luidspreker voor een rijker geluid

Het Bose® Premium Audio System heeft negen luidsprekers, waaronder een Fresh Air Speaker [FAS]. Deze gepatenteerde technologie plaatst de subwoofer in de bagageruimte. Het wordt dan aan de buitenkant van de auto gekoppeld, zodat er geen grote, gesloten basluidsprekers nodig zijn. Hij levert het beroemde rijke, lage frequentiegeluid van Bose® zonder in te leveren aan laadruimte.

VERWARMDE STOELEN

Til het comfort naar een hoger niveau

In het koude seizoen is er niets lekkerder dan een warme stoel. Voor maximaal comfort hebben bestuurder en passagier elk hun eigen bediening. Het enige wat je hoeft te doen is de bijbehorende knop aan te raken en de bestuurders- en passagiersstoelen worden binnen enkele ogenblikken opgewarmd.

VERWARMD STUURWIEL

Kleine details die je doen glimlachen

Met slechts een druk op de knop kan de bestuurder het lederen stuur opwarmen.

KEYLESS OPERATION SYSTEM [KOS]

Het zit 'm in de details

Als je de 'naderingsontgrendelingsfunctie' gebruikt, kun je de auto automatisch ontgrendelen door de sleutel vast te houden, zolang je je binnen een straal van 1 meter rond de auto bevindt. Als je buiten deze straal stapt, vergrendelt het voertuig zichzelf.

INTERIEUR EN RUIMTE

Meer functies voor jouw gemak

We hebben ons op alle details gericht, met name de ruimte aan boord. Tussen de voorstoelen bevinden zich 2-bekerhouders. De deurvakken bieden plaats aan flessen van 1,5 liter en het dashboardkastje heeft een enorme inhoud van 8 liter.

MITSUBISHI RIJMODI

Multi-Sense personaliseert de rijervaring

Het SDA is het infotainmentscherm in het voertuig in het midden van het dashboard van de auto, waarmee je veel instellingen van de nieuwe COLT kunt personaliseren. Kies uit 3 rijmodi: ECO, SPORT en MY-SENSE. Voor volledige personalisatie wijzig je de stuurmodus en stel je de sfeerverlichting in. Je kunt ook de grafische weergave op het instrumentenpaneel voor de bestuurder personaliseren.

De nieuwe COLT

Meer weten over Veiligheid in de COLT? Ga naar Veiligheid.