EXTERIEUR

De samensmelting van slim, compact design en sportieve accenten maken hem tot de perfecte metgezel om de stad te verkennen.

GEBOREN VOOR DE STAD

De nieuwe speler in de hatchback-wereld

Verfijnde looks, een sterk silhouet, kenmerkende koplampen en achterlichten en sportieve accenten zoals zijlijsten en een skid plate achter. Het exterieur van de Mitsubishi COLT trekt overal de aandacht.

STRAK EN STIJLVOL

Een samensmelting van slim, compact design

De sportieve, neerwaartse helling van de motorkap leidt het oog naar de strakke grille. Aan weerszijden creëren kenmerkende koplampen het sterke gezicht van de nieuwe COLT. Gespierde flanken leiden het oog terug naar een compacte, sportieve achterkant.

ONTWERP VAN DE GRILLE

Glanzend zwarte grille met chromen inzetstuk

Kenmerkende looks vormen de kern van onze ontwerpstrategie. En de geheel nieuwe COLT is de belichaming van deze aanpak. De sterke grille geeft hem een ​​sportief gevoel, wat zijn bereidheid om de stad aan te gaan benadrukt.

NIEUWE BADGE

Nieuwe branding voor een nieuw tijdperk

Wat is een betere manier om de terugkeer van de geliefde COLT-naam te vieren dan met een sterke nieuwe badge? Als je naar de achterkant van de Mitsubishi COLT kijkt, zie je niet alleen een nieuwe badge, maar ook het nieuwe uitgeschreven Mitsubishi op de achterklep.

LED VERLICHTING VOORZIJDE

Zie meer van de weg die voor je ligt

De geheel nieuwe COLT heeft solid-state LED-koplampen die vele jaren meegaan en een warmer, helderder licht produceren. Ze zijn ook minder verblindend voor andere weggebruikers en zijn efficiënter, wat het brandstofverbruik verbetert.

SIGNATURE LED-VERLICHTING AAN DE ACHTERKANT

Beter zichtbaar voor andere auto's

Aan de achterkant geven de kenmerkende C-vormige achterlichten de COLT een sportief gevoel en hoewel ze minimaal van formaat zijn, bieden leds een betere zichtbaarheid.

LICHTMETALEN VELGEN

Je eigen sportieve touch toevoegen

De Mitsubishi COLT is verkrijgbaar met 16-inch en 17-inch lichtmetalen velgen, beide afgewerkt in twee tinten. Kies het Diamond-cut black design met de 16-inch lichtmetalen velgen of Diamond-cut black met de 17-inch lichtmetalen velgen.

FLEXIBELE OPSLAG

Royale laadruimte

Hoewel de COLT een compacte auto is, wilden we ervoor zorgen dat je genoeg opbergruimte hebt. Dus bedachten we een simpele oplossing: een verwijderbaar paneel dat de achterste bagageruimte splitst en boven en onder opbergruimte biedt. Als je hem niet nodig hebt, berg hem dan gewoon op de vloer van de kofferbak op. Als je de stoelen hebt neergeklapt, gebruik je deze om een ​​vlakke vloer te creëren.

De nieuwe COLT

Klaar om de binnenkant van de COLT te verkennen? Ga naar Interieur.