Interieur

De nieuwe generatie ASX heeft overal royale hoofd- en beenruimte. Met een vleugje luxe en alle technologie die je nodig hebt, ben je klaar voor alles wat het leven in petto heeft

INTERIEUR EN RUIMTE

Ruimte voor vijf personen en hun bagage

Voor een compacte SUV biedt de ASX volop binnenruimte, met plaats voor vijf volwassenen. De achterbank kan in 60:40 worden neergeklapt of in zijn geheel naar voren worden geschoven voor extra bagageruimte. 

STIJLVOL EN VEELZIJDIG INTERIEUR

Het vervoeren van grote voorwerpen is eenvoudig

De achterbank heeft een gemakkelijke ontgrendelingsknop, waarmee je hem naar voren kunt klappen om grotere voorwerpen te vervoeren. De achterbank kan ook worden neergeklapt in een verhouding van 60:40 om meer omvangrijke of vreemd gevormde voorwerpen te vervoeren. Schuif de achterbank in zijn geheel naar voren voor nog meer laadruimte.

INTERIEURSTOF OF LEER

Jouw comfort heeft bij ons voorrang

De stoelen in de ASX zijn ontworpen voor maximale steun. Voor een extra luxe uitstraling kun je kiezen voor lederen bekleding. Daarnaast is er de optie van een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met handmatig instelbare lendensteun. 

10-inch digitaal dashboard

Personaliseer uw grafische weergave

Recht voor de bestuurder bevindt zich een full colour multi-informatiedisplay. Het geeft onder meer de snelheidsmeter en toerenteller weer, je wordt voorzien van actuele rit- en voertuiginformatie, het toont de driving mode (op de hybride modellen) en nog veel meer.

State-of-the-art connectiviteit

We hebben verschillende details geïntroduceerd om je verbonden en comfortabel te houden, welke reis je ook maakt.

9,3-INCH SCHERM SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO [SDA]

Al je favoriete apps op het scherm

De SDA is het voertuiginfotainmentscherm in het midden van het dashboard van de auto. Het kan ook een verlengstuk van jouw smartphone worden via Android Auto™ of Apple CarPlay™. Door jouw smartphone te verbinden met het display van jouw voertuig, krijg je via de SDA toegang tot de compatibele apps op jouw telefoon.

DRAADLOOS OPLADEN

Handige details die het leven gemakkelijker maken

Een van de functies waarvan we denken dat je die leuk zult vinden, is de draadloze oplaadmat. Plaats gewoon de smartphone op het oplaadgebied en het opladen begint.

BOSE® PREMIUM AUDIOSYSTEEM

Voor nog een rijker geluid

Het BOSE® Premium Audiosysteem is uitgevoerd met 9 speakers, waaronder een subwoofer die verbonden is met de buitenlucht. Deze levert de bekende, rijke lage sound van BOSE®, zonder dat dit ten koste gaat van de bagageruimte.     

Meer functies voor een rustigere reis

We hebben ons op alle details gericht om ervoor te zorgen dat elke reis die je maakt zo comfortabel en ontspannend mogelijk is.

MULTI-SENSE INTERIEUR SFEER

Een multizintuiglijke ervaring die past bij uw stemming

Om een ​​meer ontspannen interieur te creëren, niet alleen voor de bestuurder, maar ook voor de passagiers, heeft het interieur subtiele accenten die je helpen ontspannen. Bijvoorbeeld de zachtheid van de stoelen, het geluidssysteem en de subtiele details van de interieurverlichting.

VERWARMDE STOELEN EN STUURWIEL

Kleine details die je doen glimlachen

Met slechts een druk op de knop kan de bestuurder ook het stuur opwarmen voor maximaal comfort. Tijdens het koude seizoen gaat er niets boven een lekker warme stoel – de nieuwe generatie ASX heeft stoelverwarming voor zowel de bestuurder als de passagiers.

PANORAMADAK

Laat de zon maar schijnen

Het panoramadak is in 4 standen instelbaar. Zo laat je het interieur baden in zonlicht, voor nog meer rijplezier.

ASX

Kan je niet wachten om meer te weten te komen over de beschermende technologie in de ASX? Ga naar Veiligheid.