Exterieur

Een prominente grille en gestroomlijnde LED-koplampen geven de nieuwe generatie ASX een zelfverzekerde, klaar voor alles looks. Vervaag niet naar de achtergrond, sta centraal.

MODERN EN DYNAMISCH ONTWERP

Gestyled voor avontuur

De nieuwe generatie ASX trekt de aandacht met zijn dynamische, robuuste voorkant en opvallende achterkant. De brede en stabiele ontwerpfilosofie en de veelzijdige laadruimte zorgen ervoor dat hij overal mee naartoe kan.

COMPACT EN STIJLVOL

Uitgesproken designelementen

De ASX heeft beslist de wowfactor, met karakteristieke exterieuraccenten zoals zwarte of chromen stootsierlijsten op de flanken, een zwarte skidplate vóór en achter en zwarte of chromen accenten op de voorschermen. 

ONTWERP VOORGRILLE

Krachtige looks zetten de ASX in de spotlight

Een herkenbare signatuur is de kern van onze designfilosofie voor alle Mitsubishi-modellen. De DYNAMIC SHIELD-grille geeft de ASX zijn sportieve, strijdlustige uitstraling, klaar om de wereld te gaan ontdekken. Tegelijk straalt het design robuustheid en prestaties uit.  

DYNAMISCH SCHILD VOORGEZICHT

Veiligheid ontmoet prestaties

De voorkant van de ASX heeft niet alleen een sterk SUV-uiterlijk, hij bevat ook het DYNAMIC SHIELD. Dit kenmerkende ontwerp creëert een gevoel van bescherming en prestatie.

STERK SILHOUET

Geboren om anders te zijn

Er is geen twijfel mogelijk over de nieuwe generatie ASX. Het heeft een brede, krachtige houding, een laag aflopende motorkap en sterke, gebeeldhouwde zijkanten.

NIEUWE BADGE EN LOGO

Benadruk de veranderingen

Omdat de nieuwe generatie ASX zo anders is, vonden we dat het een frisse benadering van de badge en het logo verdiende. Je kunt ze aan de achterkant van het voertuig zien

LED-VERLICHTING VOORZIJDE

Zie meer van de weg die voor je ligt

De ASX heeft efficiëntere LED-koplampen die langer meegaan en een helderder, warmer licht produceren. Ook is het minder verblindend voor andere weggebruikers.

SIGNATURE LED-ACHTERLICHTEN

Beter zicht voor auto's erachter

Aan de achterkant geven gebogen achterlichten de ASX een sportief gevoel en hoewel ze minimaal van formaat zijn, bieden leds een betere zichtbaarheid.

17-INCH STAAL OF 18-INCH LICHTMETAAL

Een sportief tintje toevoegen

De nieuwe generatie ASX is leverbaar met 17-inch wielen met stalen bekleding. Kies voor machinaal afgewerkte 18-inch lichtmetalen velgen in diamantgeslepen zwart, zoals deze, om de uitstraling te vergroten.

Nieuwe Generatie ASX

Klaar om een ​​kijkje te nemen in de nieuwe ASX? Bekijk het interieur.