Rijeigenschappen

Deze dynamische SUV is wendbaar in het verkeer, gemakkelijk te parkeren en je kunt veel van de instellingen wijzigen, zodat elke rit voor jou persoonlijk is.

HYBRIDE IN ELK ASPECT

Het beste van beide werelden

Niet alleen is de nieuwe generatie ASX hybride, in die zin dat je kunt kiezen uit verschillende hybride aandrijflijnen, ook de carrosserievorm is hybride: hij is deels hatchback (met alle veelzijdigheid die dat biedt) en deels SUV, dus hij is klaar voor elk avontuur.

HOGE ZITPOSITIE

Een hogere rijpositie biedt beter zicht

De nieuwe generatie ASX zit vol met SUV-kenmerken, zoals een hoge zitpositie voor een uitstekend zicht rondom en een duidelijk zicht op de weg voor de bestuurder. Hij heeft ook een grotere bodemvrijheid, waardoor hij veel beter overweg kan met oneffen wegdek en uitdagende omstandigheden.

AANDRIJFLIJNEN

Een aandrijflijn voor elke levensstijl

Kies voor een zuinige benzinemotor of kies voor een hybride versie met de bijbehorende milieuvriendelijke voordelen. Of ga voor de PHEV-versie, die minder afhankelijk is van benzine en kan worden opgeladen via een oplaadpunt.

Ontdek meer over ASX-aandrijflijnen

Van benzinemotoren tot (plug-in) hybriden, er is altijd een ASX die bij je past.

Uitrusting Voordelen
BENZINE

Handgeschakeld

6-versnellingsbak

1.0-liter turbomotor

Dankzij de turbo is de kleine, lichtgewicht motor lekker pittig, zeer zuinig en ideaal voor modern autorijden. Lage CO2-uitstoot.
MILD HYBRID

Handgeschakeld

6-versnellingsbak

1.3-liter turbomotor.

Beschikt over een compacte elektromotor die extra vermogen levert bij fel accelereren en voor de aandrijving zorgt tijdens filerijden. Hierdoor trek je soepeler op en verlaag je het brandstof-verbruik en de CO2-uitstoot.
MILD HYBRID

Automaat

7-traps automaat met dubbele koppeling

1.3-liter turbomotor

De elektromotor levert extra vermogen bij accelereren en in dagelijks verkeer, met een lager brandstof-verbruik en lagere CO2-uitstoot als resultaat. Ideaal voor mensen die graag een automaat rijden.
HYBRID ELECTRIC VEHICLE (HEV)

Automaat

1.6-liter motor en elektromotor Laadt de aandrijfaccu automatisch op tijdens het rijden. Heeft een kleinere accu dan de PHEV, dus rijdt de auto alleen elektrisch bij lagere snelheden. Deze uitvoering is zuiniger en stiller en stoot minder CO2 uit dan de Mild Hybrid-uitvoeringen.
PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE (PHEV)

Automaat

1.6-liter motor en elektromotor

Wordt opgeladen door in te pluggen op een extern oplaadpunt. Heeft een grotere accu dan de HEV, dus rijdt de auto elektrisch sneller en met een groter bereik. Nul brandstof-verbruik en nul uitlaatemissies in de EV-mode.

MULTI-SENSE DRIVE MODES

Kies je eigen rijbeleving

Met het MULTI-SENSE-systeem geef je je ASX een echte personal touch. Zo kun je kiezen uit 3 driving modes: ECO, SPORT en MY-SENSE. Voor een volledige aanpassing aan je persoonlijke wensen kan je de stuurkarakteristiek en de sfeerverlichting in het interieur rondom zelf instellen. Hetzelfde geldt voor de instelling van het grafisch display op het digitale dashboard recht voor de bestuurder. 

STANDAARD 8 JAAR GARANTIE

De geruststelling die u zoekt

Het uitgebalanceerde design en de optimale prestaties van je Mitsubishi komen voort uit meer dan 100 jaar vakmanschap, passie en toewijding. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze auto's en accessoires en dat gevoel dragen we graag over op jou. Daarom wordt elke nieuwe auto standaard geleverd met ons Service Commitment.

ONS SERVICECOMMITMENT/
8 jaar voertuiggarantie
Lifetime Mobiliteitsservice
Gratis technische voertuigcheck
8 jaar /160.000 km garantie op de aandrijfaccu (op de hybride modellen)

ASX

Klaar om meer te weten te komen over de opvallende looks van de nieuwe generatie ASX? Ga naar Exterieur.