i-MiEV | Mitsubishi Motors
 • Carrosseriekleur kan afwijken van de realiteit. i-MiEV:

  Loading

  All-in rijklaarprijs

  €27.615,00

  i-MiEV

  Prijs* €25.990,00
  Bijkomende kosten €1.015,00
  Metallic lak €610,00

  *Incl. BTW en BPM.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

 • OTM 388*461

  Bereken de waarde van uw inruilauto

  U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

 • Private Lease promo

  Alles geregeld met private lease

  Voor een vast bedrag per maand zijn al uw autokosten gedekt, alleen wassen en tanken regelt u zelf.

 • Downloads

 • 100% elektrisch

  100% elektrisch

  De i-MiEV is 100% elektrisch, dus er wordt geen uitstoot geproduceerd.

  Indrukwekkende actieradius

  De uit 99 cellen bestaande high-density lithium-on batterij biedt een indrukwekkende actieradius van 160 km*. 

  *Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning, etc. 

 • i-MiEV Futuristische vorm i-MiEV Futuristische vorm i-MiEV Futuristische vorm


  Futuristische vorm

  De i-MiEV is de perfecte stadsauto met zijn lengte van slechts 3,475 meter en zal veel bekijks hebben dankzij zijn futuristische vorm.

 • i-MiEV Geluidsloos

  Geluidloos

  Door het ontbreken van motorgeluid is optimaal te genieten van muziek via het unieke muzieksysteem inclusief een cd-speler en 4 luidsprekers. Via de USB poort kunnen draagbare mediaspelers afgespeeld en opgeladen worden.

  i-MiEV Premium interieur

  Premium interieur

  Dankzij het gewelfde dak en de ruime wielbasis wordt er enorm veel ruimte gecreëerd. Vier volwassenen kunnen met gemak een comfortabele rit maken in de i-MiEV. Zelfs met vier passagiers blijft er nog 235 liter aan bagageruimte over. Als de achterstoelen neergeklapt worden kan dit zelfs oplopen tot 680 liter.

  MiEV Remote System

  MiEV Remote System

  Met het MiEV Remote System kan de climate control op afstand voorgeprogrammeerd worden voor een comfortabel klimaat. Ook kan via een timer het opladen bepaald worden om zo gebruik te maken van de meest gunstige tijden. Via het ingebouwde beeldscherm wordt de actuele status van de batterij weergeven.

 • i-MiEV Snel reactievermogen

  Snel reactievermogen

  De motor combineert hoog rendement met verrassend veel kracht. Met een lineaire versnelling, maximaal koppel van 180 Nm en een topsnelheid van 130 km/h heeft de i-MiEV een extreem snel reactievermogen.

  i-MiEV Recyclen van remenergie

  Recyclen van remenergie

  Als de i-MiEV vertraagt wordt de remenergie omgezet naar nieuwe energie om de actieradius te verhogen. Bergafwaarts wordt extra energie gewonnen om de hoofdbatterij op te laden.

  i-MiEV Geoptimaliseerde schakelposities

  Geoptimaliseerde schakelposities

  Kies positie D voor het rijden in de stad, waarbij remenergie optimaal gerecycled wordt. Positie B zorgt voor extra remenergie voor in de bergen en met positie C kunt u comfortabel rijden buiten de bebouwde kom.

 •  Six airbags imiev  Acoustic imiev  NCAP 
  Botsveiligheid

  Zes airbags beschermen de bestuurder en passagiers in het geval van een aanrijding. 
   
  Akoestisch waarschuwingssysteem

  Omdat de i-MiEV geruisloos rijdt, maakt het akoestische waarschuwingssysteem AVAS (Acoustic Vehicle Alerting System) geluid om voetgangers te waarschuwen voor het naderende voertuig. Het systeem werkt zowel bij vooruit als achteruit rijden en past het geluid aan op basis van input van de snelheidssensor, de remmen en de versnellingspook.  
  Euro NCAP

  De i-MiEV biedt een hoge mate van bescherming voor de inzittenden en ontving in 2011 vier Euro NCAP-sterren. Dat geeft aan dat de i-MiEV even veilig is als een benzineauto van hetzelfde formaat. 


  Veiligheidshandboek Mitsubishi i-MiEV
  Deze handleiding bevat veiligheidsinstructies die moeten worden gevolgd bij het verlenen van hulp aan de inzittende in het voertuig na een ongeval, ook wordt beschreven hoe u met het beschadigde voertuig om moet gaan.
  Klik hier voor het Veiligheidshandboek. 

 • banner onderhoudscalculator modelpagina

  Mitsubishi Onderhoudscalculator

  Altijd advies op maat

  Door het invullen van het kenteken en de kilometerstand, krijgt u direct inzicht in het onderhoudstarief voor uw Mitsubishi. Maak vervolgens een afspraak bij uw dealer op het moment dat het u uitkomt. De getoonde prijzen zijn onderhoudsadviesprijzen inclusief BTW van Mitsubishi Motors, het staat u vrij om een ander tarief met uw dealer overeen te komen.

 • Veiligheidshandboek Mitsubishi i-MiEV
  Deze handleiding bevat veiligheidsinstructies voor hulpverleners (zoals brandweer en reddingswerkers) die moeten worden gevolgd bij het verlenen van hulp aan de inzittende in het voertuig na een ongeval, ook wordt beschreven hoe men met het beschadigde voertuig om moet gaan. Klik hier voor het Veiligheidshandboek.