De Eclipse Cross PHEV Business Editions

Speciaal voor de zakelijke rijder vanaf € 254 netto bijtelling per maand.*

Mitsubishi Business Editions

De Business Editions zijn door de rijke uitrusting van alle gemakken voorzien. Naast het geavanceerde PHEV systeem zijn onder andere geïntegreerde navigatie, stoelverwarming en elektrisch verstelbare bestuurdersstoel altijd standaard. De Business Editions zijn de beste optie voor de zakelijke rijder en door de directe beschikbaarheid kan je nog voor de zomer rijden. Bekijk de brochure voor de uitgebreide standaarduitrusting.

Intense+ Business Edition

Het Twin-motor PHEV-systeem met vierwielaandrijving (S-AWC) zorgt voor een uitmuntende wegligging en biedt intuïtieve en voorspelbare rijeigenschappen.

De Eclipse Cross PHEV is beschikbaar in 8 verschillende kleuren en om de look volledig af te maken is deze uitvoering net zoals de Business Executive voorzien van zilveren motorkapembleemletters en instaplijsten.

Fiscale waarde: € 37.500
All-in rijklaarprijs: € 38.990
Netto bijtelling vanaf: € 254

Executive Business Edition

De Business Executive uitvoering karakteriseert zich met een aantal extra opties t.o.v. van de Business Intense. Deze volledig uitgeruste uitvoering heeft een P-Line exterieur, Blind Spot Warning, Adaptive Cruise Control en nog tal van andere extra opties die in de brochure hieronder te vinden zijn.

Fiscale waarde: € 39.000
All-in rijklaarprijs: € 40.490
Netto bijtelling vanaf: € 264