DOE DE AIRCOCHECK

Met de warmere lente- en zomermaanden in het vooruitzicht, is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de airconditioning in jouw auto in topconditie is.

Aircocheck bij MijnMitsubishi

Aircocheck

Het voorjaar komt eraan. Misschien wel de mooiste periode van het jaar. Met de fietsen achterop de auto of met de caravan erop uit en genieten van de lente. Om fris op de bestemming aan te komen is een goede werking van de airconditioning belangrijk. Is uw airconditioning klaar om u deze maanden fris te houden?

Aircocheck € 14,95 of gratis met MijnMitsubishi

Preventieve Aircoreiniging € 24,95

Intensieve Aircoreiniging € 39,95

NAAR MIJNMITSUBISHI

Talloze voordelen

Laat uw airco controleren met de Mitsubishi Aircocheck. Onze specialisten voeren die graag voor u uit voor slechts € 14,95. Met uw MijnMitsubishi account is de check zelfs GRATIS. Heeft u nog geen account, ga dan naar mijnmitsubishi.nl.

NAAR MIJNMITSUBISHI

Klaar voor de zomer

U kunt de Mitsubishi Aircocheck tot en met 15 juni bij ons laten uitvoeren. Desgewenst kunt u uw airco ook voordelig laten reinigen. Profiteer meteen ook van nog meer lentevoordeel. Maak snel een afspraak.

NAAR MIJNMITSUBISHI

LENTEAANBIEDINGEN

Profiteer tot 15 juni 2024 van aantrekkelijk voorjaarsvoordeel op producten bij jouw Mitsubishi-dealer en in de Mitsubishi shop. 

FIETSENDRAGER

Van € 395,- voor € 355,-

DAKDRAGERS

10% korting

DAKKOFFERS

10% korting