Wat is Plug-in Hybrid?

Op zoek naar innovatie en duurzaamheid? Dan is een Plug-in Hybrid auto iets voor jou. Deze auto combineert op revolutionaire manier een traditionele verbrandingsmotor met een krachtige elektrische motor die wordt aangedreven door een oplaadbare batterij. Deze batterij ‘plug-je-in’ het stopcontact, waar het model zijn naam aan dankt. Door gebruik van de beste technologieën biedt een Plug-in Hybrid jou het beste van het beste. Kracht en betrouwbaarheid van een verbrandingsmotor voor de langere ritten. En de innovatieve elektrische motor voor kortere afstanden. Daarnaast stoot de Plug-in Hybrid veel minder CO2 uit, zodat je ook meewerkt aan een duurzamere toekomst.

Wat is het verschil tussen Hybride en Plug-in Hybride?

Zoals de naam al verklapt, behoort de Plug-in Hybrid bij de groep hybride auto’s. Hybride auto's bieden een geweldige brandstofbesparing door de kracht van een verbrandingsmotor te combineren met een elektromotor. Niet elke hybride auto kan volledig elektrisch rijden.  Een Plug-in Hybrid kan dat wel. Plug-in Hybrid auto’s beschikken over een grote batterij die opgeladen wordt via het stopcontact. Daardoor kunnen ze langere tijd volledig elektrisch rijden.

Gemak & kracht

Hierin zit het grote verschil met mild en Full Hybrid auto’s. De Plug-in Hybrid auto is ideaal voor stadsritten en korte afstanden. Tijdens deze ritten wordt bij een verbrandingsmotor immers veel benzine gebruikt door het vele stoppen en optrekken. Dat voorkom je met de Plug-in Hybrid. Bovendien kunnen Plug-in Hybride auto's op elk moment overschakelen naar benzine-aandrijving, waardoor ze flexibeler zijn dan Mild- en Full Hybrid auto's. Gemak waar het kan en kracht waar het moet.

Bekijk hier het aanbod Plug-in Hybride auto’s van Mitsubishi.

Eclipse Cross PHEV

We hebben al onze PHEV- en 4WD-expertise gebruikt om een ​​nieuw type SUV te creëren dat je een heel bijzondere rijervaring geeft. Ontdek onze SUV-coupé met S-AWC-vierwielaandrijving, sportief design en boordevol uitrusting en technologie.

ASX

De nieuwe Mitsubishi ASX; een compact SUV die uitblinkt in prestaties en veelzijdigheid. De ASX biedt een scala aan aandrijflijnen, van efficiënte benzine varianten tot geavanceerde plug-in hybrides, en keuze uit handgeschakelde of automatische transmissies.