• mitsubishi-verkoopvoorwaarden

  Verkoopvoorwaarden •  
  Netto bijkomende kosten
  excl. BTW
  Totaal bijkomende kosten
  incl. 21% BTW
  Bijkomende kosten
  i-MiEV € 870,37 € 1043,70
  Space Star € 630,70 € 753,70
  Lancer € 721,61 € 863,70
  ASX € 721,61 € 863,70
  Outlander € 738,14 € 883,70
  Outlander PHEV € 1217,48 € 1463,70
  Pajero € 758,80 € 908,70
  L200 € 758,80 € 908,70


  Overige kosten (verwerkt in prijzen hierboven)
  Leges kenteken geen BTW € 39
  Registratie kentekenbewijs incl. BTW € 9,98
  Recyclingbijdrage* € 37,19 € 42,50
  * Let op: kosten vallen hoger uit bij PHEV en I-MiEV. Zie Recyclingbijdrage.

  Brandstofverbruik

  De verbruikscijfers zijn gemeten volgens de Europese testcyclus EG 715/2007. De resultaten van de testcyclus kunnen afwijken van het praktijkverbruik. Het praktijkverbruik is sterk afhankelijk van het rijgedrag, de rijomstandigheden, andere invloeden zoals weer en verkeer en de toestand van het voertuig. Wij adviseren gebruik te maken van Het Nieuwe Rijden, kijk op www.hetnieuwerijden.nl voor handige tips om zuiniger te rijden.

  Voor meer info verwijzen wij u graag naar de  publicatie ‘FAQ brandstofverbruik; veelgestelde vragen over brandstofverbruik van zuinige auto’s in de praktijk’ van de RAI Vereniging die tot stand is gekomen in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en milieu, BOVAG, RDW en ANWB.

  Rijklaarmaakkosten

  Het bedrag is opgebouwd uit de kosten die de dealer moet maken voor het rijklaarmaken, zoals bijvoorbeeld transportkosten, technische nulinspectie, reinigen, poetsen, montage kentekenplaten, enzovoort. Deze kosten worden weergegeven in de prijslijst van het betreffende model. Deze rijklaarmaakkosten zijn adviesbedragen waarin geen brandstof is opgenomen en kunnen afwijken per dealer.

  Kosten registratie in kentekenregister

  Iedere nieuwe auto wordt voorzien van een Nederlands kenteken en geregistreerd in het kentekenregister. Het kenteken wordt door uw dealer aangevraagd bij de RDW, de kosten zijn vrijgesteld van BTW.

  Kosten op naam zetten van voertuig

  Deze kosten betreffen het op naam zetten van het voertuig, welke deels zijn vrijgesteld van BTW.

  Recyclingbijdrage

  Sinds 1 januari 1995 wordt een recyclingbijdrage in rekening gebracht. Vanaf 1 januari 2001 bedraagt deze EUR 45,- incl. BTW. De recyclingbijdrage komt ten gunste van Auto Recycling Nederland B.V., een initiatief van de autobranche (RAI vereniging, BOVAG, FOCWA, STIBA en SVN). Auto Recycling Nederland B.V. heeft zich ten doel gesteld auto’s aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal. De wettelijke verplichting van de verwijderingsbijdrage financiert het project en bepaalt in belangrijke mate het succes ten bate van een schoner milieu. Voor 1 januari 2013 werd de recyclingbijdrage verwijderingsbijdrage genoemd. 

  Recyclingsbijdrage Lithium-ion accupakket

  Bij het aankopen van een PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) of een i-MiEV wordt de recyclingsbijdrage vermeerderd met € 180,00 (Netto Cat. prijs excl. BTW is € 148,76) t.b.v. de Lithium-ion batterijen.

  Disclaimer

  Wijzigingen en alle rechten voorbehouden.

 • Drive@earth
  driveearth-flipover
  Drive@earth

  Onder het motto 'Drive@earth' zetten wij ons bij Mitsubishi Motors in om onze CO2-voetafdruk zo veel mogelijk te beperken. Met technologisch geavanceerde modellen als de i-MiEV en Outlander PHEV.

 • Over Mitsubishi Motors
  corporate-flipover
  Over Mitsubishi Motors

  Wij ontwikkelen auto's in Japan met een geïnspireerd, no-nonsense design en geavanceerde techniek. Voor klanten overal ter wereld, die op zoek zijn naar een unieke, compromisloze rijervaring.