Outlander PHEV | Mitsubishi Motors
 • MITSUBISHI OUTLANDER PHEV

  ELECTRIC & MORE

  NU GRATIS LADEN TOT 2020

  Outlander MY19 FCMovie
OUTLANDER PHEV
OUTLANDER PHEV
 • Carrosseriekleur kan afwijken van de realiteit. Outlander PHEV:

  Loading

  All-in rijklaarprijs

  €35.990,00

  Outlander PHEV Pure 2.4-liter 16-kleppen DOHC MIVEC

  Prijs* €34.500,00
  Bijkomende kosten €1.490,00
  Metallic lak

  *Incl. BTW en BPM.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Downloads

 • OTM 388*461

  Bereken de waarde van uw inruilauto

  U ontvangt direct een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

 • Savings calculator

  Savings Calculator

  Krijg inzicht in hoeveel u mogelijk zou kunnen besparen met een Outlander PHEV.

Discover more
 • DYNAMIC SHIELD

  Dynamic Shield

  CONCEPT

  De functionaliteit van het Dynamic Shield-frontdesign van Mitsubishi Motors komt voort uit opeenvolgende generaties van de Pajero en Lancer Evolution. De zwarte middensectie staat voor vermogen en prestaties, aan weerszijden en aan de onderkant omsloten door een krachtige omlijsting, symbool voor de bescherming van mens en machine.Dit design is niet alleen kwestie van vorm. Alles is gebaseerd op functionaliteit en hiermee vormt het tegelijk de basis voor het frontdesign van toekomstige Mitsubishi-modellen. In verschillende klassen zal deze frontdesigntaal dan ook te zien zijn in de toekomst. 
  The Outlander PHEV's Embodiment of Dynamic Shield

  DYNAMIC SHIELD IN OUTLANDER PHEV-DESIGN  

  Het grote, zwarte stijlelement aan de voorzijde geeft de OUTLANDER een sportief accent. De omlijsting van het front aan drie zijden, de linker- en rechterbumper en aan de onderzijde, creëert een beschermend ‘schild’.

  In tegenstelling tot de vorige designbenadering, die meer was geënt op milieu en technologie, wil Mitsubishi Motors met deze ommezwaai zijn interpretatie van dynamiek naar voren brengen. Hiermee vormt deze auto een omslagpunt welke richting het design opgaat om Mitsubishi Motors’ positie in dit segment verder te versterken. 

  Front grille available in dark and chrome and piano black

  DONKERE GRILLE MET ACCENTEN IN CHROOM EN PIANO BLACK  

  De grille met zijn zwarte middensectie, omlijst door bumpers en sierlijsten, drukt kracht en prestaties uit. Chromen accenten aan de zijkanten versterken zijn uitstraling en verfijning van een premium SUV. 
  A Design that only PHEV can pull off

  DESIGN DAT SLECHTS IS VOORBEHOUDEN AAN DE PHEV

  Het concept van de Outlander PHEV is meer gebaseerd op een SUV en dit komt ook in het design tot uiting. Zoals bij de bescherming van de onderzijde voor, in de vorm van een grote zilverkleurige bodembeschermplaat. Om de krachtige uitstraling van het front te benadrukken, is de onderzijde van de carrosserie zwart gespoten en zijn de flanken van de auto afgewerkt met fraaie stootsierlijsten. 
  LED daytime running lamps (LED DRL) / position lamps

  LED-KOPLAMPUNITS MET LED DAYTIME RUNNING LIGHTS EN LED-MISTLAMPEN

  De stijlvolle nieuwe koplampunits zijn uitgevoerd met ledverlichting voor zowel groot- als dimlicht. De LED-mistlampen verlichten de weg voor u met helder wit licht.
  Rear Design

  DESIGN ACHTER

  Aan de voorzijde van de auto drukken de koplampunits en grille een gevoel van breedte uit. Om hier goed bij aan te sluiten, gaat dit ook op voor de achterzijde. Bij vorige modellen hield dit design op bij de hoeken, op de nieuwe Outlander PHEV loopt dit lijnenspel door tot op te flanken, waarmee de brede, robuuste uitstraling van de auto wordt versterkt. 

  Super wide LED rear combination lamp extends to the tailgate

  BREDE ACHTERLICHTUNITS TOT OP DE ACHTERKLEP

  De heldere LED-achterlichtunits dragen bij aan de veiligheid en het fraaie design. 
  Shark fin type antenna

  ACHTERSPOILER

  De achterspoiler werd verder geoptimaliseerd voor een betere stroomlijn.
  Silver skid plate

  ZILVERKLEURIGE BODEMBESCHERMPLAAT

  De zilverkleurige bodembeschermplaat op de achterbumper past perfect bij het robuuste SUV-design. 

  FUNCTIONEEL DESIGN

  Aerodynamic design

  PERFECTE STROOMLIJN

  Het aerodynamisch design is voor een SUV van buitengewoon hoog niveau. Dankzij vele computersimulaties en windtunneltesten zijn de ontwerpers er met de Outlander PHEV in geslaagd een perfecte stroomlijn te creëren, in combinatie met een aantrekkelijk en stijlvol exterieur.

  Dit geslaagde design draagt in hoge mate bij aan de verbeterde brandstofefficiency, lagere CO₂-uitstoot en stabiele wegligging bij hogere snelheden. 
  Wheels

  VELGEN

  De nieuwe gepolijste 18-inch lichtmetalen velgen zijn uitgevoerd in zwart met zilver en versterken de luxe en sportieve uitstraling van de Outlander PHEV.
  Electric tailgate

  ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP

  De achterklep kunt u automatisch openen en sluiten met de schakelaar naast de bestuurdersstoel. 
  Wheels

  ELEKTRISCH BEDIENBAAR SCHUIFKANTELDAK MET ANTIKLEMBEVEILIGING

  Met het elektrisch bedienbare schuifkanteldak met antiklembeveiliging laat u zonlicht en frisse lucht naar binnen. 
  Electric tailgate

  DAKRAILS

  De handige dakrails sluiten mooi aan bij de fraaie daklijn.

  DE OUTLANDER PHEV KOMT OVERAL TOT ZIJN RECHT

  A design suited to city driving

  STIJLVOL IN STADSVERKEER

  Net als het krachtige front, dragen de koplamp- en achterlichtunits met LED-technologie bij aan de stijlvolle uitstraling, waarmee de PHEV ook in de stad gezien mag worden.


  A design that also shines outdoors and off road

  EXCELLEREND OP DE WEG EN IN HET TERREIN

  Dit energieke design, die de essentie van Mitsubishi feilloos verbeeldt, is voortgekomen uit de functionele vormgeving van de Pajero en Lancer Evolution. De PHEV excelleert ermee op de weg en in het terrein. 

 • Spacious_Comfort sda Outlander PHEV interior v1

  COMFORTABELE RUIMTE MET NIEUWE VERFIJNING 

  Neem het 4-spaaks leren stuurwiel in uw handen, ervaar het luxe interieur met de verfijnde console en decoratieve bekleding, hoogwaardige uitrusting en nog veel meer. De stoelen zijn nauwkeurig afgewerkt met eersteklas materialen. De rugleuningen achter kunnen flexibel worden neergeklapt om tegemoet te komen aan uw wisselende wensen en behoeften wat betreft bagage. 

  *Uitvoeringen kunnen per land verschillen.  

  MATERIAAL

  Black leather

  LEER MET DIAMOND-APPLICATIE

  *Stoelen met leren bekleding zijn uitgevoerd met kunstleer op de zijkanten, achterzijde, delen van de zitting en de hoofdsteun (evenals op de zijkanten van de middenarmsteun achter, portierhandgrepen, portierbekleding, etc.).  COMFORT TECH (C-TEC)

  *Functioneel materiaal dat bij extreme weersomstandigheden niet te heet of te koud aanvoelt.   Door trim

  PORTIERBEKLEDING

  De stiksels in de stoel- en deurbekleding versterken het gevoel van diepte en reliëf. Schakelaars voor de elektrisch bedienbare ramen in Piano Black en zwart gevlamde decoratiepanelen geven het interieur een extra verfijnde look. 
   
  Spacious_Comfort sda

  STUURWIEL

  Het 4-spaaks stuurwiel is afgewerkt met chromen accenten, zilverkleurige schakelaars en soepel hoogwaardig leer voor een stevige grip. 

  Centre console

  MIDDENCONSOLE

  De middenconsole, met zwart gevlamd decoratiepaneel en zilverkleurige omlijsting, is extra breed en hoog zoals gebruikelijk in premium modellen.

  INFORMATIE PANEEL

  Energy usage indicator

  ENERGIEVERBRUIKINDICATOR

  Wat is de status van de benzinemotor? En van de elektromotoren? De vermogensmeter toont het energieverbruik, de teruggewonnen energie, het motorvermogen (in kW), de EV-output en meer, zodat u altijd over alle relevante informatie beschikt. 

  Charge and save

  OPLADEN EN OPSLAAN

  Met een simpele druk op de geïntegreerde SAVE CHRG-knop beheerst u eenvoudig het gebruik van de aandrijfaccu. Als u voor het EV-rijden kiest voor SAVE, blijft de spanning in de accu gehandhaafd. Kiest u voor CHRG, dan wordt de accu tijdens het rijden opgeladen door de benzinemotor.

  ECO Score

  ECO-SCORE

  Deze score toont u hoe eco-vriendelijk u heeft gereden gedurende een bepaalde periode. Hoe meer groene blaadjes, hoe beter.


  ECO Mode Control

  ECO MODE CONTROL

  Druk de schakelaar in voor een extra energie-efficiënt gebruik van de elektromotoren, de benzinemotor en de airconditioning.
  EV Switch

  EV-SCHAKELAAR

  Druk de EV-schakelaar in om de EV Priority Mode in te schakelen, die voorkomt dat de benzinemotor wordt gestart.* Hierdoor kunt u handmatig Twin Motor 4WD inschakelen, voor volledig elektrisch en heerlijk stil rijden zonder motorgeluid, met een brandstofverbruik van nul. 

  * Raadpleeg uw instructieboekje voor meer informatie.

 • Experience the power of gliding

  INNOVATIE GERICHT OP PRESTATIE

  1. Twin Motor 4WD en S-AWC 
  Aparte elektromotoren op de vooras en achteras zorgen voor ongelooflijk directe 4WD-prestaties met S-AWC. Dit resulteert in een zeer stabiele wegligging en een intuïtieve, gelijkmatige bediening. 

  2. Nieuwe 2.4-liter benzinemotor 
  De zeer brandstofefficiënte benzinemotor van het type Atkinson-cycle (met lange compressieslag) zorgt voor een uitstekende brandstofefficiency en een lage CO₂-uitstoot.

  3. Generator 
  De hoogrendementsgenerator zet vermogen van de benzinemotor om in elektriciteit om de aandrijfaccu op te laden en om de elektromotoren te ondersteunen wanneer dit nodig is. 

  4. PDU voor & EMCU achter 
  Deze slimme regelunits dragen bij aan de verder verbeterde energie-efficiency en optimale aansturing van de elektromotoren. Het maximumkoppel is direct beschikbaar en overtreft dat van een 3.0-liter benzinemotor. 

  5. Aandrijfaccu 
  De 13,8kWh-aandrijfaccu van hoge capaciteit is onder de vloer geplaatst, voor maximale interieurruimte en een laag zwaartepunt voor extra veiligheid en een betere wegligging. De opgeslagen elektriciteit kan ook worden gebruikt voor de voeding van externe elektrische apparaten. 

   


  PHEV's efficiency

  DE ENERGIE-EFFICIËNTE PHEV

  Het innovatieve Plug-in Hybrid EV-systeem is bijzonder eco-efficiënt. Geniet van de voordelen van nul brandstofverbruik en CO₂-uitstoot tijdens volledig elektrisch rijden - net als van de weldadige rust. Of kies voor een hybride aandrijfmodus om nog grotere afstanden te kunnen afleggen, met een gemiddeld brandstofverbruik van 1,8 liter/100 km (NEDC-norm). U kunt tijdens het rijden ook elektriciteit opwekken, waardoor u zorgeloos gebaande wegen kunt verlaten. 
  Electric driving

  ELEKTRISCH RIJDEN

  EV Drive Mode: alleen elektrische aandrijving 
  De elektromotoren drijven het voertuig aan waarbij alleen elektriciteit wordt gebruikt van de aandrijfaccu. Hierbij zijn het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot beide nul. Deze aandrijfmodus is stil, schoon en krachtig. De maximumsnelheid is 135 km/u.


  Hybrid driving

  HYBRIDE RIJDEN

  Series Hybrid Mode: elektrische aandrijving + ondersteuning benzinemotor 
  De elektromotoren drijven het voertuig aan door gebruik te maken van de door de benzinemotor opgewekte elektriciteit. De benzinemotor wekt elektriciteit op wanneer de aandrijfaccu bijna leeg is en om extra vermogen te leveren bij fel accelereren of een helling oprijden. 


  Hybrid driving

  HYBRIDE RIJDEN

  Parallel Hybrid Mode: aandrijving benzinemotor + ondersteuning elektromotoren 
  De benzinemotor drijft het voertuig aan (bijvoorbeeld bij hoge snelheden, wanneer deze aandrijving efficiënt is) met ondersteuning van de elektromotoren wanneer extra vermogen wordt gevraagd. 

  Regenerative braking level selector

  TERUGWINNING REMENERGIE (FLIPPERSCHAKELAAR)

  Met de handig op het stuur geplaatste schakelaar voor de terugwinning van remenergie stelt u de mate van terugwinning eenvoudig in met zes standen.* *Behalve wanneer Adaptive Cruise Control (ACC) is ingeschakeld.


  ECO DRIVE SUPPORT SYSTEEM

  ECO Drive support system

  ECO-SCORE

  Toont u hoe eco-vriendelijk u rijdt. Hoe meer groene blaadjes, hoe beter.
  ECO Drive support system

  ECO MODE CONTROL

  Druk de schakelaar in voor een extra energie-efficiënt gebruik van de elektromotoren, de benzinemotor en de airconditioning.

  ECO Drive support system
  OPLADEN

  Charging

  OPLADEN

  DE EFFICIENCY VAN MORGEN IS ER NU AL 
  Het innovatieve Plug-in Hybrid EV-systeem is bijzonder eco-efficiënt. Geniet van de voordelen van nul brandstofverbruik en CO₂-uitstoot tijdens volledig elektrisch rijden - net als van de weldadige rust. Of kies voor een hybride aandrijfmodus om nog grotere afstanden te kunnen afleggen, met een gemiddeld brandstofverbruik van 1,8 liter/100 km (NEDC-norm). U kunt tijdens het rijden ook elektriciteit opwekken, waardoor u zorgeloos gebaande wegen kunt verlaten.  

  Regular charging

  SPECIAAL PHEV-DISPLAY

  Het multi-informatiedisplay toont diverse PHEV-functies, zoals een actieradiusindicator, een indicator voor de actieradius in EV Drive en een energiestroomindicator.

  Quick charging

  EV DRIVE ACTIERADIUSINDICATOR


  Public charging

  ENERGIESTROOMINDICATOR

   

  Quick charging

  ENERGIEMANAGEMENT

  Door een efficiënt energiemanagement kunt u gelijktijdig gebruik maken van diverse elektrische voorzieningen - waaronder de airconditioning en het audiosysteem - ook tijdens het opladen van de aandrijfaccu. Een display toont u allerlei relevante informatie, zoals de actuele energiestroom en de verwachte oplaadtijd. 

  Regular charging

  NORMAAL OPLADEN

  Voor gemakkelijk thuis opladen.
  Quick charging

  SNELLADEN

  Gebruik onderweg de snellaadfunctie om tijd te besparen.  

  EENVOUDIG OPLADEN, THUIS EN ONDERWEG

  Thuis sluit u de Outlander PHEV eenvoudig aan op een stopcontact om de accu op te laden. Terwijl u slaapt, duurt het opladen circa vijfeneenhalf uur* met behulp van de ingebouwde oplaadunit en oplaadkabel. Ook kunt u kiezen voor snelladen bij een openbare oplaadpaal. Binnen 25 minuten wordt de accu dan tot 80% van zijn capaciteit opgeladen. De oplaadstatus wordt overzichtelijk getoond op het instrumentenpaneel. *Met een elektrische voeding van 30V/10A. Zeven uur met een aansluiting van 230V/8A.
 • Experience the power of gliding

  ONTDEK DE VERBETERDE RIJBELEVING VAN DE PHEV

  De Outlander PHEV reageert direct op uw commando’s. Het Twin Motor 4WD-systeem werkt perfect samen met S-AWC, zodat trekkracht en tractie optimaal over alle wielen worden verdeeld. Hierdoor voelt u dat u de auto volledig beheerst. De nieuwe elektromotor op de achteras biedt meer vermogen en levert hiermee een nog fellere acceleratie, een stabielere wegligging en voertuigbeheersing - vooral in de aandrijfmodus SPORT en SNOW. 

  VLOTTE RESPONS 

  Black leather

  SOEPELE GELIJKMATIGE RESPONS

  Alleen een elektrisch voertuig met twee elektromotoren is in staat tot een dergelijke soepele respons en felle acceleratie. Het verfijnde, geïntegreerde besturingssysteem biedt superieure gelijkmatige rijeigenschappen en prestaties, waarmee het rijden u nog gemakkelijker afgaat. Dankzij het EV-systeem van de PHEV kunt u voornamelijk met de elektromotoren rijden, zodat u soepel langere afstanden aflegt zonder schakelen. 
  Dark brown leather

  S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

  Dit geïntegreerde besturingssysteem, alleen leverbaar door Mitsubishi Motors, biedt ongelooflijke kracht en beheersing. Door de voorzieningen AYC (Active Yaw Control), ABS (Anti-lock Braking System) en Active Stability Control (ASC) met Traction Control (TCL) optimaal aan te sturen, geniet u van het volledige potentieel van het Twin Motor 4WD-systeem. Zonder concessies te doen aan veiligheid, comfort of brandstofefficiency.  

  Met de nieuwe Drive Mode Switch kiest u de NORMAL Mode voor normale rijomstandigheden, SNOW Mode voor gemakkelijker wegrijden en veiliger bochten nemen op besneeuwde wegen, of de LOCK Mode om een centraal sperdifferentieel te simuleren. In deze laatste aandrijfmodus wordt trekkracht optimaal over de vier wielen verdeeld, voor verbeterde tractie en een stabiele wegligging. Met de aparte SPORT Mode Switch schakelt u de SPORT Mode in voor elke ingestelde aandrijfmodus, waardoor de PHEV nog directer reageert op bochtige wegen. 

  Twin motor 4WD

  TWIN MOTOR 4WD

  Aparte elektromotoren met hoog vermogen op de vooras en achteras leveren onmiddellijk trekkracht op commando, voor ongelooflijk directe en soepele 4WD-prestaties.
  4WD Lock switch

  4WD LOCK SWITCH

  Met de NORMAL Mode ingeschakeld wordt de aandrijfkracht optimaal verdeeld tussen de voor- en achteras. Voor extra tractie kunt u de schakelaar op de middenconsole gebruiken om de 4WD LOCK Mode te activeren, die de trekkracht optimaal verdeelt en doorslippende wielen tegengaat. 
  4WD Lock switch

  SNOW EN SPORT MODE

  Met de nieuwe Drive Mode Switch kunt u de SNOW Mode selecteren, voor gemakkelijker wegrijden en veiliger bochten nemen op besneeuwde wegen. Met de aparte SPORT Mode Switch schakelt u de SPORT Mode in voor elke ingestelde aandrijfmodus, waardoor de PHEV nog directer reageert op bochtige wegen.

  4WD Lock switch

  VERLIJMDE CARROSSERIEDELEN

  Lijmverbindingen in de portier- en achterklepopeningen verhogen de stijfheid van de carrosserie voor een nog betere wegligging en stabiele stuureigenschappen. 
  4WD Lock switch

  VERFIJNDE SCHOKDEMPERS

  Nieuwe voorpoten en achterschokdempers met een grotere diameter dragen bij aan de ideale dempingkarakteristiek bij elke snelheid.

 • Safety overview

  TECHNOLOGIE VOOR VEILIGHEID RONDOM

  De geavanceerde en intelligente veiligheidstechnologie van de Outlander PHEV dragen bij aan veiliger autorijden. Blind Spot Warning (BSW) maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om voertuigen in uw dode hoek waar te nemen, terwijl Rear Cross Traffic Alert (RCTA) een bewegend voertuig dichtbij waarneemt, wanneer de auto in zijn achteruit staat. Zo parkeert u altijd veilig en zelfverzekerd. 

   

  SLIMME VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

   

  FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM (FCM)

  Helpt een frontale botsing voorkomen of beperkt de schade wanneer een botsing toch onvermijdelijk is. Reageert op voertuigen en voetgangers met behulp van camera’s en lasergestuurde radar. 
  Forward collision

  BOTSINGSGEVAAR

  STERK BOTSINGSGEVAAR

  BIJZONDER GROOT BOTSINGSGEVAAR

  Danger of collision Danger of collision Danger of collision

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL SYSTEM (ACC)

  Houdt met behulp van radardetectie een gekozen afstand tussen uw voertuig en uw voorligger in stand, voor extra veiligheid en ontspannen rijden. Een hele zorg minder voor de bestuurder, vooral in fileverkeer op snelwegen.  


  Adaptipe Cruise Control System (ACC) ACC indicatie op het multi-informatie display 

  ZONDER VOORLIGGER 

  No vehicle in front De door u ingestelde snelheid blijft gehandhaafd, ook als u uw voet van het gaspedaal neemt.  

  MET VOORLIGGER 

  Adaptipe Cruise Control System (ACC) De door u ingestelde afstand tussen de voertuigen blijft gehandhaafd.  

  MET VOORLIGGER DIE LANGZAMER RIJDT OF STOP

  No vehicle in front Zodra uw voorligger snelheid vermindert of stopt, zorgt ACC ervoor dat uw auto vaart mindert of tot stilstand komt. 

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  Deze voorziening waarschuwt u met een akoestisch en optisch signaal zodra de auto de rijstrook dreigt te verlaten, zonder dat u de richtingaanwijzers bedient.
  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

     AUTOMATISCH GROOTLICHT

  Voor extra veiligheid, comfort en rijgemak in het donker wordt grootlicht automatisch omgeschakeld naar dimlicht zodra er voertuigen voor uw auto worden waargenomen. Hierdoor hoeft u niet steeds uw hand van het stuur te nemen om dit handmatig te doen.  
  BWS

  BWS

  BLIND SPOT WARNING (BSW)

  Deze veiligheidsvoorziening maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om voertuigen waar te nemen die zich in uw dode hoek bevinden, zowel links als rechts. Een waarschuwingslampje in de buitenspiegel licht op zodra BSW wordt geactiveerd en de richtingaanwijzers uitgeschakeld zijn. Wanneer een voertuig wordt waargenomen bij ingeschakelde richtingaanwijzers, dan licht een waarschuwingslampje op in de betreffende spiegel en klinkt er een waarschuwingssignaal. 

  BWS BWS

  REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA)

  Deze veiligheidsvoorziening maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om voertuigen waar te nemen die zich in uw dode hoek bevinden, zowel links als rechts. Een waarschuwingslampje in de buitenspiegel licht op zodra BSW wordt geactiveerd en de richtingaanwijzers uitgeschakeld zijn. Wanneer een voertuig wordt waargenomen bij ingeschakelde richtingaanwijzers, dan licht een waarschuwingslampje op in de betreffende spiegel en klinkt er een waarschuwingssignaal. 

  Parking support

  MULTI AROUND MONITOR

  De beelden van de camera’s voor, achter en opzij (inclusief een helicopterview) kunnen in diverse combinaties worden getoond om te laten zien wat zich in uw dode hoek bevindt. Dit helpt u veiliger parkeren.  


  Rear view + Bird's-eye view Beeld naar achteren + helicopterview   Camera positions Camera posities 

  ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION SYSTEM (UMS)

  Om botsingen tijdens het parkeren te voorkomen, klinkt er een waarschuwingssignaal en licht er een waarschuwingslampje op zodra sensoren voor of achter een obstakel dichtbij waarnemen. Ook wordt het motorvermogen beperkt wanneer u per ongeluk plotseling accelereert. 
  Het motorvermogen wordt beperkt wanneer: 

  • met lage snelheid wordt gereden (niet in standen N of P)
  • zich een obstakel of voertuig op korte afstand bevindt
  • het gaspedaal abrupt of hard wordt ingetrapt
  • de bestuurder niet uitwijkt voor een obstakel of voertuig


   Rear Cross Traffic Alert (RCTA)
   RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

   RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION)-CARROSSERIE

   De bescherming van de inzittenden bij een botsing wordt aanzienlijk verbeterd door Mitsubishi Motors’ RISE (Reinforced Impact Safety Evolution)-carrosserie. Deze absorbeert botsenergie zeer efficiënt, terwijl de veiligheidskooi bij een botsing intact blijft.  

  • FEATURES   USB-POORT & 12V-AANSLUITINGEN

   De USB-poort bevindt zich onder handbereik naast het instrumentenpaneel, gemakkelijk bereikbaar vanaf beide voorstoelen. 
      

    
   Rockford fosgate premium sound system

   ROCKFORD FOSGATE® PREMIUM SOUND SYSTEM

   Geniet van de adembenemende geluidskwaliteit van het nieuwe audiosysteem, dat Mitsubishi Motors samen met Rockford Corporation ontwikkelde. U wordt omringd door maar liefst negen speakers met de spectaculaire DTS Neural Surround™ sound.

   NB Rockford Fosgate® en aanverwante beeldmerken zijn geregistreerde handelsmerken van Rockford Fosgate® in de Verenigde Staten en andere landen. DTS Neutral Surround™ is een handelsmerk van DTS Inc.  
   Bluetooth Hands Free kit

   BLUETOOTH® HANDFREE SET

   Communiceer onderweg veilig met wie u maar wilt met de handsfree set voor mobiel telefoneren. Verbind uw smartphone met Bluetooth®-functie en dankzij de spraakgestuurde kiesfunctie belt u uw contacten terwijl u beide handen aan het stuur houdt.    THE SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO

   Wat uw bestemming ook is, de reis ernaartoe wordt nog avontuurlijker en veiliger met Android Auto™ of Apple CarPlay in uw OUTLANDER PHEV. Sluit uw smartphone simpelweg aan met een USB-kabel op de Smartphone Link Display Audio en u bent klaar om te genieten van diverse functies en infotainment. 

   THE SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO - APPLE CARPLAY
     Wat uw bestemming ook is, de reis ernaartoe wordt nog avontuurlijker en veiliger met Apple CarPlay in uw OUTLANDER PHEV. Sluit uw smartphone simpelweg aan met een USB-kabel op de Smartphone Link Display Audio en u bent klaar om te genieten van diverse functies en infotainment. 

   Klik hier voor meer informatie over SDA.
   new-smartphone-display-audio

   THE SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO - ANDROID AUTO  Wat uw bestemming ook is, de reis ernaartoe wordt nog avontuurlijker en veiliger met Android Auto™ in uw Outlander PHEV. Sluit uw smartphone simpelweg aan met een USB-kabel op de Smartphone Link Display Audio en u bent klaar om te genieten van diverse functies en infotainment.

   Klik hier voor meer informatie over SDA.

   * Introductiedatum in Nederland nog niet bekend

    

       
   Keyless Operating System (KOS)

   KEYLESS OPERATING SYSTEM (KOS)

   Als u de sleutel bij zich draagt, kunt u alle portieren en de achterklep tegelijk afsluiten en ontgrendelen met een simpele druk op de knoppen die zich aan de buitenkant van de voorportieren en achterklep bevinden. Ook kunt u het Plug-in Hybrid EV System activeren door de startschakelaar in te drukken.  
   Electric Parking Brake with auto hold

   ELEKTRISCH BEDIENBARE HANDREM MET BRAKE AUTO HOLD

   De handrem is eenvoudig te bedienen met een fraaie schakelaar op de middenconsole. Door deze eenvoudig omhoog te trekken, activeert u de handrem en door de schakelaar naar beneden te drukken, komen de remmen weer vrij.

   Dankzij de Brake Auto Hold-functie blijft de auto voor een verkeerslicht op zijn plaats, ook als u uw voet van het rempedaal neemt. Door vervolgens het gaspedaal in te trappen, komen de remmen weer vrij. 


   test

   COMFORT RIJDEN

   Welkom in de wereld van rust en comfort. De Outlander PHEV is uitgerust met geavanceerde voorzieningen zoals elektrische verwarming, een speciaal display en afstandsbediening, om ervoor te zorgen dat het u wat betreft comfort aan niets ontbreekt.  
   Electric heater

   ELEKTRISCHE VERWARMING

   De elektrische verwarming maakt gebruik van de elektrische waterpomp om hete vloeistof te circuleren om het interieur mee te verwarmen. Ook als de benzinemotor niet draait, zoals tijdens EV-rijden. Hierdoor kunt u ’s morgens vroeg of ’s avonds laat uw auto verwarmen, zonder dat omwonenden er last van hebben.

   Bij extreem koud weer kan de elektrische verwarming ook worden gebruikt om de warmte aan te vullen die wordt verkregen door de verbrandingsmotor. 

   Special PHEV display functions

   SPECIAAL PHEV-DISPLAY

   Het multi-informatiedisplay toont diverse PHEV-functies, zoals een actieradiusindicator, een indicator voor de actieradius in EV Drive en een energiestroomindicator. 
         Mitsubishi remote control

   MITSUBISHI REMOTE CONTROL

   Voor uw gemak gebruikt u uw smartphone als afstandsbediening voor diverse functies, zoals het checken van de resterende oplaadtijd en de oplaadtimer. Zo kunt u bijvoorbeeld het oplaadschema instellen voor ’s avonds laat, wanneer het daltarief geldt. Met de Mitsubishi Remote Control-app kunt u ook direct of met de timerfunctie de interieurkoeling of -verwarming bedienen.

   NB De auto en smartphone moeten via wifi met elkaar verbonden zijn. Sommige smartphones zijn hiervoor niet geschikt. De koelfunctie kan alleen op afstand worden bediend op uitvoeringen zonder elektrische verwarming. Om het interieur voor te verwarmen, is de elektrische verwarming noodzakelijk.
   Dual-zone automatic climate control

   DUAL-ZONE AUTOMATISCHE CLIMATE CONTROL

   De krachtige airconditioning is apart in te stellen voor de bestuurder en de voorpassagier. 
   Heated steering wheel

   VERWARMBAAR STUURWIEL

   Het verwarmbare stuurwiel biedt extra comfort bij koud weer. De schakelaar bevindt zich onder handbereik op het centrale bedieningspaneel. 
   Steering wheel mounted controls

   MULTIFUNCTIONEEL STUURWIEL

   De bedieningsschakelaars voor het audiosysteem, de Bluetooth® handsfree set voor mobiel telefoneren en de Multi Around Monitor (via de cameraknop) bevinden zich direct onder handbereik op het stuurwiel. 
   Sunglass pocket

   ZONNEBRILHOUDER

   Het klepje van de handig geplaatste zonnebrilhouder is gemakkelijk te openen en te sluiten, door er zachtjes op te drukken. 
   Electric tailgate

   ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP

   De achterklep kan automatisch worden geopend en gesloten met de schakelaar die zich naast de bestuurdersstoel bevindt. 

   Convenient charging cable storage

   HANDIG OPBERGVAK VOOR DE OPLAADKABEL

   De oplaadkabel kan netjes worden opgeborgen in het opbergvak onder de vloer van de bagageruimte. 
   Heated windscreen

   VERWARMBARE VOORRUIT

   Met behulp van de verwarmbare bedrading ontdoet u de voorruit eenvoudig van condens of ijs voor optimaal zicht naar voren, sneller dan bij het gebruik van de ventilatie. 
  •  
      

   ALLARD KALFF VAN RTL AUTOWERELD TEST
   DE NIEUWE MITSUBISHI OUTLANDER PEHV


   "AUTO'S ALS DE OUTLANDER PHEV
   HEBBEN WE GEWOON NODIG"

    

    

  • banner onderhoudscalculator modelpagina

   Mitsubishi Onderhoudscalculator

   Altijd advies op maat

   Door het invullen van het kenteken en de kilometerstand, krijgt u direct inzicht in het onderhoudstarief voor uw Mitsubishi. Maak vervolgens een afspraak bij uw dealer op het moment dat het u uitkomt. De getoonde prijzen zijn onderhoudsadviesprijzen inclusief BTW van Mitsubishi Motors, het staat u vrij om een ander tarief met uw dealer overeen te komen.