Geavanceerde veiligheid

De L200 heeft een reputatie hoog te houden als een betrouwbare en robuuste  bedrijfswagen. Daarnaast biedt hij een uitgebreid pakket slimme voorzieningen dat de veiligheid van de bestuurder en passagiers een geheel nieuwe dimensie geeft.
ACTIVE STABILITY & TRACTION CONTROL (ASTC)

ACTIVE STABILITY & TRACTION CONTROL

Zodra je de controle verliest, corrigeert de auto zichzelf

Active Stability & Traction Control verdeelt de remkracht onafhankelijk over de wielen bij het remmen in een bocht voor een optimale, veilige wegligging. Ook zorgt het voor maximale grip door bij doorslippende wielen het motorvermogen te verminderen en de wielen tegelijk af te remmen.

Hill start assist

HILL START ASSIST (HSA)

Voorkomt achteruitrollen op een steile helling

HSA maakt het eenvoudiger om weg te rijden op een steile helling door te voorkomen dat de auto ongewild achteruitrolt. Het systeem houdt automatisch de remmen tot twee seconden vast totdat je het gaspedaal intrapt.

LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

Je auto geeft een waarschuwing zodra je slingert

Wanneer je boven een snelheid van 65 km/u ongemerkt de rijstrook verlaat, wordt dit door een camera op de voorruit gesignaleerd, waarna een waarschuwingslampje en -signaal worden geactiveerd.

Trailer Stability Assist (TSA)

Zelfverzekerd rijden met een aanhanger of caravan

Trailer Stability Assist verbetert de stabiliteit van de auto bij het trekken van een aanhanger of caravan. Zodra het systeem een slingerbeweging van de auto waarneemt, past het automatisch het motorvermogen aan en de remkracht naar elk wiel, om zowel de auto als de aanhanger onder controle te houden.

Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) Body

Ontworpen om je te beschermen

De L200 is uitgevoerd met onze geavanceerde Reinforced Impact Safety Evolution-carrosserie. Deze is op kritische plaatsen voorzien van verstevigingen, waardoor de botsenergie bij een harde aanrijding maximaal wordt geabsorbeerd en optimaal afgevoerd. Extra veiligheid voor jou en je passagiers wanneer het er werkelijk op aankomt.
7 SRS airbags
7 SRS airbags

Bescherming voor alle inzittenden

Om jou en je passagiers optimale bescherming te bieden bij een aanrijding, is de L200 uitgerust met 7 SRS airbags. Het systeem bestaat uit front- en zijairbags, gordijnairbags en een knie-airbag voor de bestuurder.
7 SRS Airbag System
Robuuste lichtgewicht carrosserie

Een kooiconstructie biedt je bescherming

De carrosserie van de L200 is bijzonder stijf en tegelijk licht, dankzij de overvloedige toepassing van plaatstaal van hoge treksterkte. Ook dit draagt bij aan botsveiligheid van hoog niveau.

Instelbare snelheidsbegrenzer

Houdt de snelheid vast die je kiest

Dit systeem voorkomt dat je de snelheid overschrijdt die je hebt ingesteld. Bij overschrijding word je hierop gewezen met een waarschuwing op het dashboard en een akoestisch signaal.