Geraffineerd design

De L200 heeft ruige looks, vloeiende koplampunits en uitgebalanceerde afmetingen. Dit is niet zomaar een pick-up. Dit is de overtreffende trap.

DYNAMIC SHIELD

Extra bescherming, nog meer stabiliteit

Het nieuwe front van de L200 omvat het DYNAMIC SHIELD. Dit geeft hem niet alleen zijn krachtige looks, het biedt ook extra bescherming aan zowel de inzittenden als voetgangers. Dankzij de verbeterde vorm van de motorkap en de lager geplaatste ruitenwissers heb je een beter zicht naar voren.

Hightech LED-koplampunits

Betere verlichting rondom

Aan de voorzijde zijn grote koplampunits met een hoge lichtopbrengst verder naar voren geplaatst, om een groter deel van de weg te verlichten. Ook de grote achterlichtunits zijn verder naar buiten geplaatst. Ze lichten ook feller op, waardoor achterliggers direct zien wanneer je remt. Richtingaanwijzers op de rand van de buitenspiegels maken fietsers, voetgangers en andere voertuigen erop attent dat je wilt afslaan. 

Nieuwe kleuren

Onderscheid je van de massa

De nieuwe L200 is leverbaar in diverse nieuwe kleuren. Wil je je duidelijk onderscheiden van de massa, wat dacht je van de kleur Sunflare Orange Pearl?

Solide laadbak voor een lange levensduur

Hier kun je de zwaarste en grootse lading in kwijt

De laadbak is op diverse punten verstevigd, om elke hobbel of stoot te weerstaan. In de veelzijdige L200 kun je elke lading of uitrusting kwijt, of het nu voor je werk is, om een karwei te klaren of voor een avontuurlijk weekend eropuit. 

Elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met geïntegreerd knipperlicht

Laat anderen zien dat je wilt afslaan

De elektrisch bedienbare buitenspiegels zijn inklapbaar, om het risico van beschadiging te voorkomen als je je auto hebt geparkeerd. Een richtingaanwijzer aan de buitenrand maakt andere automobilisten, fietsers, en voetgangers erop attent dat je wilt afslaan. 

Nieuwe designelementen

Stijlvol en stoer

Maak kennis met zijn stijlelementen, die de nieuwe L200 even oogstrelend als praktisch maken.

Keyless Operation System

Gemakkelijk en veilig

Hiermee kun je de portieren eenvoudig afsluiten en ontgrendelen met een simpele druk op de knop op de portiergreep. Dankzij het Engine Start System kun je de motor starten en uitschakelen door op de start-stopknop te drukken. Je kunt dus gemakkelijk instappen, starten en wegrijden, zonder een sleutel te hoeven gebruiken.