Geraffineerd design

De L200 heeft ruige looks, vloeiende koplampunits en uitgebalanceerde afmetingen. Dit is niet zomaar een pick-up. Dit is de overtreffende trap.
Robuuste en gestroomlijnde carrosserie

Robuuste en gestroomlijnde carrosserie

Ontworpen voor een betere wegligging

Dankzij de gestroomlijnde vorm, gebaseerd op geavanceerde computersimulatie, doorklieft de L200 de rijwind met een Cw-waarde van 0,40*, de beste in zijn klasse. Dit betekent minder windgeruis en een gunstiger brandstofverbruik, een snellere acceleratie en een betere wegligging. * Op basis van eigen testresultaten
laadbak L200
Grote laadbak

Ruimte in overvloed

De stijlvolle L200 biedt de robuuste betrouwbaarheid die je zoekt. Zijn ruime laadbak is verstevigd op de achterste hoeken, zodat lading die onderweg verschuift door hobbels of schokken geen schade veroorzaakt. Kies voor de Double Cab als je regelmatig meerdere passagiers wilt vervoeren, of voor de Club Cab wanneer je vooral veel laadruimte nodig hebt.
Robuuste carrosserie
Chassis en wielophanging

Een stoer, betrouwbaar werkpaard

De robuuste wielophanging is aan de voorzijde voorzien van dubbele triangels met spiraalveren en een stabilisator en boven de achteras zijn bladveren geplaatst. Het stijve motorcompartiment en een dubbel uitgevoerd veiligheidsmechanisme op de motorkap dragen bij aan de lange levensduur en veiligheid van de L200.

Elektrische verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met geïntegreerd knipperlicht

Laat zien wat je van plan bent

De elektrisch bedienbare buitenspiegels worden automatisch ingeklapt zodra je de auto hebt geparkeerd. De geïntegreerde richtingaanwijzers waarschuwen fietsers en voetgangers tijdens het manoeuvreren.