Voel zijn kracht

Ervaar zijn rijeigenschappen. Geniet van het hoge comfort in een pick-up die nieuwe maatstaven zet. Met de L200 is van A naar B reizen nooit meer hetzelfde.
Robuuste rijeigenschappen onder alle omstandigheden

Super Select 4WD-II System

Robuuste rijeigenschappen onder alle omstandigheden

De L200 is ontwikkeld voor maximale stabiliteit en tractie. Dankzij het Super Select 4WD-II ben je op alles voorbereid. Tot een snelheid van 100 km/u wissel je tijdens het rijden moeiteloos tussen de 2WD en 4WD. In ruw terrein kun je, wanneer je stilstaat, het midden-sperdifferentieel activeren met de standen 4HLc en 4LLc.
L200
Thuis in elk terrein

Ontworpen om alle uitdagingen te tackelen

De L200 is ontworpen om elke hindernis te kunnen nemen. Of dat nu betekent eroverheen, eromheen of er recht doorheen, zelfs in het ruwste terrein.
draaicirkel
Kleinste draaicirkel in zijn klasse

Blijf ruim binnen de lijnen

Met 11,8 meter heeft de L200 de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Dus zodra het aankomt op manoeuvreren of straatje keren, geeft de L200 anderen het nakijken.

Krachtige 2.4-liter turbodieselmotor

Sterk en efficiënt

Dankzij het lichtgewicht aluminium motorblok, en de precieze directe brandstofinspuiting van het Common Rail-systeem, legt de motor een bijzonder efficient brandstofverbruik aan de dag en de laagste CO2 -uitstoot in zijn klasse. Tegelijkertijd heeft de L200 veel trekkracht en vermogen dat voor zowel werk als hobby vele mogelijkheden biedt.
L200
5-traps automaat met Sports Mode

Schakel soepel over op de Sport Mode

Geniet van maximaal rijplezier met de direct reagerende, soepel schakelende 5-traps automaat. Dankzij de Sport Mode kun je ook kiezen voor sportief op- en terugschakelen, vergelijkbaar met handmatig schakelen.
L200
Handgeschakelde 6-versnellingsbak

Soepel en doeltreffend

Als je kiest voor de handgeschakelde 6-versnellingsbak, zet je de auto met zes versnellingen volledig naar je hand, onder alle rijomstandigheden. De versnellingen laten zich direct en doelgericht kiezen en de lichte bediening van de koppeling draagt bij aan de prettige schakeleigenschappen, voor dynamisch rijplezier.
Schakelflippers
Schakelflippers

Schakelen met beide handen aan het stuur

Met de sportieve schakelflippers achter het stuur schakel je snel en soepel op of terug. Uiteraard zonder je handen van het stuur te nemen.
Auto Stop & Go System (AS&G)
Auto Stop & Go System (AS&G)

Bespaar brandstof en verminder uitstoot

Auto Stop & Go System schakelt de motor uit zodra je stilstaat, waardoor je brandstof bespaart en de CO₂-uitstoot vermindert, zonder de elektronische systemen te verstoren. De motor slaat hierna direct weer aan, dus je bent vlot weer onderweg.