Voel zijn kracht

Behoud altijd de volledige beheersing over je auto, waar je ook gaat. Moddersporen? Een gladde besneeuwde ondergrond? Een rotsachtige helling? De L200 pick-up neemt elke hindernis met speels gemak. 

SUPER SELECT 4WD-II SYSTEM

Stabiele rijeigenschappen

De L200 kan elk terrein aan, dankzij Super Select 4WD-II. Dit verfijnde, hypermoderne 4WD-systeem stuurt de aandrijving en remkrachten naar elk wiel afzonderlijk, voor maximale stabiliteit en tractie op elke ondergrond. Met de handige selectie-draaiknop kies je snel de gewenste aandrijving, ook tijdens het rijden. Tot 100 km/u schakel je eenvoudig tussen 2WD (2H) en 4WD (4H).  En wanneer het er werkelijk op aankomt, onder extreme rijomstandigheden of tijdens offroad rijden, zet dan de auto stil en kies voor de Drive Mode 4HLc of 4LLc.

NIEUW: Offroad Drive Mode

Extra tractie wanneer je het nodig hebt

Je kunt de tractie van de L200 verder verbeteren door de offroad-schakelaar te bedienen. Met één druk op de knop kies je de gewenste Drive Mode die wordt getoond op het multi-informatiedisplay op het instrumentenpaneel. Je kunt hierbij kiezen voor de Drive Modes Gravel, Mud/Snow, Sand of Rock.

NIEUW: HILL DESCENT CONTROL [HDC]

Zelfverzekerd afdalen

Twijfels bij het afdalen van een steile helling? Maak dan gebruik van Hill Descent Control, waarvan de schakelaar zich vlak onder de 4WD-draaiknop bevindt. De L200 remt vervolgens automatisch af om de gekozen snelheid vast te houden. Hierdoor kun je je aandacht volledig op het sturen richten, zonder je druk te hoeven maken over al dan niet bijremmen. 

Grote schijfremmen voor

Verbeterde remdosering

Uitvoeringen met 18-inch wielen zijn uitgerust met extra grote, geventileerde schijfremmen voor. Hierdoor remt de auto nog krachtiger en kun je de remkracht nog beter doseren. Het is slechts een van de vele verbeteringen aan de L200, waarmee hij bewijst klaar te zijn voor alles wat op zijn pad komt. 

NIEUW: 6­TRAPS AUTOMAAT MET SPORT MODE

Schakel over op de Sport Mode voor handmatig schakelen

Geniet maximaal van ontspannen rijplezier zonder concessies te doen aan het sportieve karakter van de L200, met de vlot schakelende, nieuwe 6-traps automaat. Of schakel over op de Sport Mode, voor vlot handmatig schakelen met de schakelflippers aan het stuur. 

HANDGESCHAKELDE 6-­VERSNELLINGSBAK

Schakel net zo soepel als in een personenauto

Met de handgeschakelde versnellingsbak beschik je over zes versnellingen. Hierdoor beschik je onder alle rijomstandigheden over volop trekkracht. De versnellingsbak van de L200 laat zich soepel en precies bedienen. Samen met de licht bedienbare koppeling zorgt dit voor prettige, soepele rijeigenschappen, die je eerder in een personenauto zou verwachten dan in een pick-up. 

Lichtgewicht 2.2-liter turbodiesel

EFFICIËNT VERMOGEN

De L200 is uitgevoerd met een 2.2-liter 16-kleppen- lichtgewicht aluminium motorblok en uiterst precieze Common Rail-brandstofinspuiting. Dit maakt de motor bijzonder brandstofefficiënt en tegelijk biedt hij een krachtige acceleratie en een hoog koppel zodra je die nodig hebt. Ook gunstig: de CO₂-uitstoot is lager dan voorheen. 

Verbeterde wielophanging

ROBUUSTE WIELOPHANGING

Aan de voorzijde is de L200 uitgevoerd met robuuste dubbele triangels met spiraalveren en een stabilisatorstang. Achter bevinden zich boven de achteras geplaatste bladveren. Het resultaat is stabiele en comfortabele rijeigenschappen, zelfs in het meest uitdagende terrein.