Verrassend compleet

Binnen in de L200 tref je een rijke uitrusting die je niet direct zou verwachten in een pick-up: een ruim interieur, hoogwaardig afgewerkte stoelen en uitstekende geluiddemping, voor ontspannen en comfortabel rijden in alle rust.

Middenpaneel en middenconsole

Ontworpen met jou als middelpunt

Het fraai gevormde middenpaneel op het dashboard en de daarop aansluitende middenconsole geven je eerder het gevoel in een krachtige SUV plaats te nemen dan in een pick-up. De meeste van de bedieningselementen bevinden zich op dit middenpaneel, allemaal prettig binnen handbereik. 

Interieur met alle comfort

Zachte materialen

Voor nog meer comfort en rijplezier hebben we de middenconsole, middenarmsteun en portierbekledingen dubbel gestikt en voorzien van zachte vulling. Ook hebben we materialen aangebracht die geluid en trillingen dempen. De hoogwaardige afwerking en toepassing van subtiele verlichting maken de luxe uitstraling van het interieur compleet. 

Praktische uitrusting

Oog voor detail

Omdat voor ons ook de kleinste details zwaar wegen, vind je overal doordachte praktische voorzieningen. Zoals een opbergvak voor je smartphone voor en achter, USB-aansluitingen en diverse opbergvakken voor je persoonlijke bezittingen. 

RUIMTE IN OVERVLOED

Toonaangevend in interieurruimte

Geniet van het ontspannen reiscomfort van de L200 Double Cab, met de grootste interieur- en beenruimte in zijn klasse. De comfortabele zitplaatsen, waaronder nieuw ontworpen voorstoelen, verhogen het rijplezier van alle inzittenden. De doordacht geplaatste geluidsisolatie en trillingdempend materiaal maken van iedere rit een stille, comfortabele belevenis. Zijn rijke uitrusting, inclusief handige opbergmogelijkheden, maakt het rijplezier compleet.

Instrumentenpaneel

Duidelijke, heldere instrumenten

De snelheidsmeter en toerenteller zijn duidelijker afleesbaar door een scherper contrast en een verbeterde vormgeving. Tussen deze twee meters bevindt zich een full colour multi-informatie-LCD-display, waarop je de 4WD-instellingen en veiligheidswaarschuwingen kunt aflezen. 

Luxe voorstoelen

Maximaal comfort tijdens elke rit

De stoelen zijn zo ontworpen dat ze het lichaam perfect omsluiten. Ze bieden extra steun op schouderhoogte en in de zij en zijn dieper uitgevoerd voor maximale steun van de rug. De L200 is als optie ook leverbaar met een elektrisch instelbare bestuurdersstoel, verwarmbare voorstoelen en lederen bekleding.