Verrassend compleet

Binnen in de L200 tref je een zeer complete uitrusting die je niet zo snel zou verwachten in een pick-up. Een ruim interieur, hoogwaardig afgewerkte stoelen en uitstekende geluidsisolatie voor ontspannen en comfortabel rijplezier.
Interieur L200
De langste binnenruimte in zijn klasse

Ruim interieur

Wanneer je kiest voor de Double Cab geniet je van de langste binnenruimte in zijn klasse. Met volop been-, schouder- en hoofdruimte, waarin je je zelfs gemakkelijk kunt uitrekken.
Bekleding L200
Comfort tijdens elke rit

Luxe voorstoelen

De stoelen zijn zo ontworpen, dat ze het lichaam als het ware omsluiten. Dit betekent brede steun op schouderhoogte, verbeterde lendesteun en een diepere zit in het midden voor maximale ondersteuning van de rug. De L200 is ook leverbaar met een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, verwarmbare voorstoelen en lederen stoelbekleding.

Geluidsisolatie

Stille, ontspannen rijeigenschappen

Het dashboard en de vloer van de L200 zijn voorzien van geluiddempend materiaal. De geluidsisolatie en het trillingdempend materiaal maken van iedere rit een stille en comfortabele belevenis.

Handsfree telefoon en muziekfuncties via Bluetooth®

Alles binnen handbereik

De bediening van je favoriete voorzieningen, zoals de Bluetooth® handsfree set voor mobiel bellen, bevindt zich direct binnen handbereik op het stuur.
Bepaal je ideale zitpositie
Bepaal je ideale zitpositie

In hoogte en diepte verstelbaar stuur

Stel het stuurwiel af op de perfecte hoogte en in de gewenste hoek voor je ideale zitpositie.
Zelfdimmende binnenspiegel
Zelfdimmende binnenspiegel

Geen verblinding meer door achteropkomend verkeer

Deze spiegel dimt automatisch verblindend licht van de koplampen van je achterliggers, voor een onbelemmerd zicht en veiliger rijden.

Achteruitrijcamera

Moeiteloos parkeren

Zet je auto in zijn achteruit en de HD-achteruitrijcamera maakt het je een stuk gemakkelijker door te tonen hoeveel ruimte je hebt.