Innovatie houdt voor ons nooit op

De toekomst van mobiliteit

Al meer dan 100 jaar werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van grensverleggende autotechnologie. En daar zijn we nog niet klaar mee, nog lang niet zelfs. Met onze expertise en ervaring in EV-technologie en 4WD-systemen, en het verder integreren van geavanceerde digitale technologieën zoals AI en IOT, kijken we alweer vooruit naar de volgende 100 jaar. Om auto’s te ontwikkelen die nog schoner en veiliger zijn en die jou nog meer rijplezier zullen bieden.

Design

Design volgens de filosofie van innovatie

Alles wat wij doen, komt voort uit ons erfgoed van oprechtheid, robuustheid, betrouwbaarheid en Japans vakmanschap. Op het gebied van technologie en het ontwerpen en ontwikkelen van baanbrekende SUV- en EV-technologie mogen wij onszelf gerust pioniers noemen. Neem een kijkje in onze ontwerpen en de nieuwste ontwikkelingen waar we momenteel aan werken.

PLUG-IN HYBRID EV(PHEV)-TECHNOLOGIE

Veel meer dan elektrisch rijden

Ons PLUG-IN HYBRID EV(PHEV)-systeem is een geavanceerd aandrijfsysteem met twee in serie geschakelde elektromotoren. Met deze revolutionaire technologie krijgt je dagelijkse woon-werkverkeer een geheel nieuwe dimensie. Dankzij het zeer efficiënte proces van stroom opwekken en opslaan, heb je zoveel energie beschikbaar dat je veel minder vaak aan de pomp hoeft te staan.

ONTDEK DE OUTLANDER PHEV

SUV-TECHNOLOGIE

Koploper in SUV-technologie

In 1936 ontwikkelden wij de PX33, de eerste Japanse auto met fulltime 4WD. Sindsdien hebben we onze 4WD-systemen voortdurend verder verfijnd. In 2001 introduceerden we All Wheel Control (AWC) en meer recent Super All Wheel Control (S-AWC). Dit systeem biedt uitmuntende tractie onder alle omstandigheden, waardoor je net zo zelfverzekerd offroad rijdt als op asfalt.

ONTDEK ONZE SUV'S

MITSUBISHI CONNECT

Een geheel nieuwe rijbeleving

Wij vinden dat je altijd in contact moet kunnen blijven met de buitenwereld en de mensen om je heen, dus ook onderweg. Daarom hebben we onze auto’s uitgerust met geavanceerde technologie. Met Smartphone Link Display Audio (SDA) kun je het navigatiesysteem bedienen, gebruikmaken van je favoriete apps en handsfree telefoneren. En dankzij de onboard communicatievoorzieningen ben je naadloos verbonden met Mitsubishi Motors-servicepunten en -pechhulpdiensten. Wij willen dat onze voertuigen in de nabije toekomst nog meer een betrouwbare partner voor je zullen zijn, zodat je je nog meer een kunt voelen met je auto en de wereld om je heen.

CONCEPT CARS

Werken aan een betere toekomst

Onze klanten een nog betere rijbeleving bieden, dat hebben wij ons ten doel gesteld. Met innovatieve transportmiddelen die nog groener, veiliger en beter betaalbaar zijn. Bekijk onze nieuwe conceptcars en ontdek welke ontwikkelingen eraan zitten te komen. Je kunt deze ‘live’ aanschouwen op de volgende autoshow die je bezoekt. 

MEER OVER CONCEPT CARS