• Outlander PHEV

   Mitsubishi Motors en het milieu

   Mitsubishi Motors heeft de afgelopen jaren steeds zuinigere en schonere motoren ontwikkeld, die een lagere CO2-uitstoot uitstoten.
   In juni 2009 publiceerde Mitsubishi Motors Corporation zijn 'Environmental Vision 2020', de richtlijn voor de ontwikkeling van nieuwe, schonere modellen. Doelen die Mitsubishi Motors Corporation in 2020 wil hebben bereikt, zijn:

   • minimaal 20 procent van het totale productievolume moet bestaan uit elektrisch aangedreven auto’s (volledig elektrisch, EV, en Plug-in Hybride);

   • de CO2-uitstoot van nieuwe modellen moet 50 procent lager zijn in vergelijking met die in jaar 2005;

   • de CO2-uitstoot per auto tijdens het productieproces moet ten minste 20 procent lager zijn in vergelijking met die in het fiscaal jaar 2005.

   Sinds de baanbrekende, volledig elektrisch aangedreven i-MiEV in 2009 heeft Mitsubishi Motors al grote stappen voorwaarts gemaakt. En in 2013 introduceerde Mitsubishi Motors de Outlander PHEV met een geavanceerde Plug-in Hybride aandrijflijn.

   Meer informatie over onze bijdrage aan het milieu.  • Ervaring en Visie, verleden - heden - toekomst

   Ervaring en visie

   Verleden - Heden - Toekomst
   Het merk Mitsubishi werd in 1870 opgericht door Yataro Iwasaki. Mitsubishi betekent zoveel als ‘drie diamanten’, en symboliseert het inmiddels wereldberoemde logo van het merk. Mitsubishi Motors maakt sinds 1917 auto’s.
   Sinds 1982 heeft Mitsubishi Motors de Pajero aan het gamma toegevoegd, een auto met een ijzersterke reputatie in het terrein. Met de Pajero deed Mitsubishi Motors vele jaren mee aan de Dakar Rally en met veel succes! De Mitsubishi Pajero won de wereldberoemde rally maar liefst twaalf keer. Rally-ervaring deed het merk ook op met de Lancer Evolution.

   Mitsubishi Motors zette in de jaren zestig al zijn eerste stappen in de ontwikkeling van een elektrisch aangedreven auto. In 2009 kwam Mitsubishi Motors als eerste volumeproducent met een emissievrije, volledig elektrisch aangedreven auto op de markt: de Mitsubishi i-MiEV. In 2013 introduceerde Mitsubishi Motors de eerste Plug-in Hybride SUV: de Mitsubishi Outlander PHEV.
   Ervaring en Visie, verleden - heden - toekomst
 • Neem contact op met een dealer

  Uw Mitsubishi dealer kan u helpen met antwoorden op uw vragen over modellen, techniek, onderhoud en service.