SERVICE COMMITMENT

JOUW MITSUBISHI, ONZE BELOFTE

ELKE MITSUBISHI WORDT STANDAARD GELEVERD MET EEN BELOFTE; ONS SERVICE COMMITMENT AAN JOU.

5 JAAR GARANTIE

Elke nieuwe Mitsubishi wordt geleverd met standaard 5 jaar garantie. De eerste twee jaar onbeperkt het aantal kilometers, de volgende 3 jaar tot 100.000 km. 

MEER LEZEN

5 JAAR GARANTIE OP ACCESSOIRES

Heb jij je al verdiept in de accessoires die voor jouw Mitsubishi beschikbaar zijn? Accessoires vergroten niet alleen het plezier dat je aan de auto beleeft, maar beschermen de auto en verhogen vaak het gebruiksgemak. Op al onze accessoires zit standaard 2 jaar garantie. Indien je vóór tenaamstelling van jouw nieuwe Mitsubishi accessoires meebestelt, profiteer je zelfs van vijf jaar garantie op de accessoires. Bekijk de accessoires in onze webshop.

ONTDEK

LIFE TIME MOBILITY

Door het onderhoud bij de Mitsubishi-dealer blijft je auto altijd in topconditie. Kom je desondanks onverhoopt een keer stil te staan, dan helpt Mitsubishi Motors je altijd weer snel op weg met de gratis Mitsubishi Mobiliteitsservice voor pechhulp in heel Europa. Geldig tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt (max. 1 jaar) bij de Mitsubishi-dealer, volgens het door Mitsubishi Motors voorgeschreven onderhoud. 

LEES MEER

GRATIS APK

Laat je de APK uitvoeren door de Mitsubishi-dealer, dan ben je ervan verzekerd dat je auto wordt beoordeeld door een vakkundige monteur die jouw auto door en door kent. Veilig en vertrouwd! Als je de APK combineert met een onderhoudsbeurt dan is de APK-inspectie gratis en betaal je alleen de afmeldkosten.

LEES MEER

GRATIS SEIZOENSCHECK

Twee keer per jaar kun je gebruik maken van de gratis zomer- en winterinspectie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden bij MijnMitsubishi. Op MijnMitsubishi vind je bovendien veel technische informatie over uw Mitsubishi, acties en ander voordeel. Meld je nu aan op MijnMitsubishi.

NAAR MIJNMITSUBISHI