MAAK KENNIS MET ONZE AMBASSADEURS

I Love Health | Daisy Oppelaar

Als jonge moeder vind ik veiligheid zeer belangrijk

“Wie is I Love Health? Hoi! Mijn naam is Daisy en ja, ik ben een health lover. Het klinkt bijna als een bekentenis bij een praatgroepje, vind je niet? Gelukkig wel een gezond en verantwoord praatgroepje! Ik word ontzettend blij van gezond eten en sporten. Dit doe ik al jaren. Het geeft me energie, ik voel me fit, mijn haar en huid zijn mooi en ik zit lekker in mijn vel. En al deze lichamelijke voordelen hebben ook weer een positief effect op mijn geluk.”

In 2019 is Daisy moeder geworden van een prachtige dochter Izzy en was op zoek naar een ruime en veilige auto.

 “Als jonge moeder vind ik veiligheid zeer belangrijk, maar ook comfort en de looks. En dat vind ik allemaal terug in de modellen van Mitsubishi.”

Make-A-Wish Nederland

650 liefste wensen per jaar vervullen

Make-A-Wish Nederland is een stichting die is ontstaan met als doel de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte te vervullen. Make-A-Wish is internationaal actief in 50 landen en op 5 continenten actief. Deze organisatie vervult wereldwijd zo’n 33.000 wensen per jaar. In Nederland komt dit neer op meer dan 650 wensen per jaar. In samenwerking met Mitsubishi Motors Nederland worden auto’s zoals de Eclipse Cross en de Space Star omgetoverd tot een ‘Make-A-Wish auto’. De auto’s worden ingezet bij verschillende wensen, Business Challenges en events. ‘’We willen Mitsubishi Motors Nederland ontzettend bedanken voor deze mooie samenwerking!’’

Edwin ter Velde

Afvalplastic is een waardevolle grondstof

Edwin ter Velde – een buitengewoon bevlogen en gemotiveerde Noord-Hollander wil op bijzondere wijze aantonen dat afvalplastic een waardevolle grondstof is. “Afval bestaat niet. Het doel van het project is ‘iedereen laten ontdekken; weggooien is zonde!’ Het project Clean2Anywhere (C2A) is een initiatief van Edwin, hij zal een replica van VOC-schip uit de 17e eeuw nabouwen. Het schip wordt niet gebouwd van hout maar van afvalplastic! En ook nog eens op een plek zonder water- gas en elektriciteitsaansluiting. Ontdek meer op ons blog over Edwin en zijn project op de Clear Technology page van Mitsubishi. ‘’De stroom die nodig is om het schip te bouwen, komt uit de batterij van een Mitsubishi Outlander PHEV! ‘’

Surfkampioenen NK Surftour 2019

Mirna Boelsma & Kaspar Hamminga

Kaspar Hamminga en Mirna Boelsma zijn surfkampioenen van het NK Surftour 2019. Mitsubishi Motors Nederland is trotse hoofdsponsor van het NK Surftour, ook voor het jaar 2020 waarin Kasper en Mirna hun titel als kampioen zullen verdedigen. 

Golfsurfen is een unieke sport, met een eigen karakter

“Tijdens het surfen spelen atleten met de elementen van de natuur. Golfsurfen is een unieke sport, met een eigen karakter. Een sport die in het Japanse Tokyo in 2020 voor het eerst toetreedt tot de Olympische Spelen. Daarnaast past het progressieve en avontuurlijke karakter van surfen ook nog eens goed bij de SUV-modellen van Mitsubishi Motors, zoals de ASX, Eclipse Cross, Outlander en L200”, aldus Willem Jan Oosterveld van Mitsubishi Motors Nederland.

‘’Als sporters werken wij hard om onze ambities waar te maken. Wij werken met de beste equipment en vertrouwen ook op Mitsubishi als wij op surftrip gaan en zien in Mitsubishi de ideale partner om mee in zee te gaan’’

Jeroen Latijnhouwers

Voor ons de perfecte gezinsauto

‘’De meeste mensen kennen mij als tv-presentator, maar sinds 2018 ben ik vooral actief als vaste nieuwslezer van de Veronica Ochtendshow met Giel op Radio Veronica, vier keer per week tussen 6.00 en 9.00 uur. Daarnaast werk ik als dagvoorzitter, doe ik voice-overs en geef ik presentatietraining aan volle zalen en nieuwslezers.”

Jeroen is Mitsubishi gaan rijden doordat een goede bekende die al langer in een Mitsubishi Outlander PHEV rijdt, zijn positieve ervaringen met Jeroen heeft gedeeld. Na het bezichtigen van de auto’s was Jeroen verkocht. Het komt niet alleen vanwege het comfort, het lage verbruik en de prestaties, maar ook omdat hij er goed in kan zitten.

“Ik ben namelijk ruim twee meter lang. Er zijn maar weinig auto’s waarin ik fatsoenlijk kan zitten. En dan heb ik ook nog twee kinderen, dus achter mij moet er ook voldoende beenruimte zijn. De Mitsubishi Outlander PHEV is voor ons een perfecte gezinsauto.”