Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

 • Disclaimer

  De informatie op onze website(s) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, veranderingen in modellen, technische specificaties, visuele presentaties of elke andere informatie op onze website(s) zijn altijd voorbehouden. Aan de inhoud van de website(s) van Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V. (“MMSN”) kunnen geen rechten worden ontleend.


  Producten en prijzen

  Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site zijn altijd onder voorbehoud. MMSN behoudt zich te allen tijde het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie. Getoonde kleuren en materialen zijn een grafische weergave en kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Per land kunnen de op de markt gebrachte versies verschillen en kan het voorkomen dat sommige uitrustingen niet leverbaar zijn. Uw Mitsubishi-dealer informeert u hier graag over. Wijzigingen en alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van de Mitsubishi Motors website(s) kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. 


  Auteursrecht

  Alle visuele weergaven van producten, teksten software en ander materiaal op de website zijn eigendom van MMSN. Ze mogen niet worden gereproduceerd of anderszins worden opgeslagen, anders dan nodig is om de pagina online te bekijken. Het zonder toestemming van MMSN kopiëren, verspreiden of verzenden van materiaal van deze website is verboden.


  Handelsmerken

  Het handelsmerk, de logo's, afbeeldingen en servicevermeldingen op deze website zijn eigendom van de Mitsubishi Motors Group. Zij mogen niet worden gebruikt, gedownload, gekopieerd of op wat voor manier dan ook worden gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Mitsubishi Motors Group.


  Persoonlijke gegevens

  MMSN haalt geen persoonlijke gegevens op, tenzij deze op vrijwillige basis worden verschaft. Echter, door het invullen van een aanvraagformulier of het zenden van een e-mail, geeft de bezoeker MMSN automatisch toestemming om deze persoonlijke gegevens op te slaan en aan te wenden voor marketingdoeleinden.


  Privacy Policy

  MMSN streeft ernaar uw privacy te waarborgen. De persoonsgegevens die u mogelijk via deze website verstrekt, worden door MMSN voor eigen doeleinden verwerkt conform de huidige privacy-wetgeving. Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens.


  Aansprakelijkheid

  MMSN wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor directe, indirecte, incidentele of speciale schade die het gevolg is van, of op een of andere manier te maken heeft met, uw toegang tot of het gebruik van de Mitsubishi Motors website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies of schade veroorzaakt door computervirussen of door het gebruik van de informatie op de Mitsubishi Motors website.


  Vragen

  Als u nog vragen hebt, neem dan contact op met MMSN via het contactformulier.


  Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.

  Bovenkerkerweg 6-8

  1185 XE AMSTELVEEN  

  Postbus 9090     

  1180 MB AMSTELVEEN

  Bank of Tokyo-Mitsubishi nr. 63.56.14.359 | IBAN nr. NL46BOTK0635614359 | BIC nr. BOTKNL2X | KvK nr. 34.099.499 | BTW nr. NL 80.55.89.144.B01